Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 290
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 386
  • Total: 386

Τί ιστορία και αυτή...

Ξεκίνησε από viki, Νοεμβρίου 17, 2005, 06:18:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

viki

Εδώ μπορείτε να πείτε ό,τι τρελή,παράξενη,κουφή κτλ ιστορία που έχετε ακούσει ή βιώσει...Ας κάνω την αρχή,πρόσφατα άκουσα σε μία παρέα που βρισκόμουν οτι μια ''γκόμενα'' για να εκδικιθεί τον πρώην της τον υπνότισε και ύστερα του κόλλησε με UHU τα γεννητικά του όργανα και τον κ**ο του!!! :shock:
Και επειδή πιστεύω πως είναι κρίμα να χάνονται τέτοιες ιστορίες...ας πούμε ο καθένας τί έχει ακούσει-ζήσει κτλ... :P

Anonymous

Kala pou den ebale LOGO  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

minoraki

:D  :D  :D χαχα! ρικυ μου....αυτο σου εκανε εντυπωση??? εχει καμμια διαφορα κουκλε μου????

:arrow: βικι????? γιατι του το εκανε αυτο???? τι της εκανε???? :roll:  :roll:  :roll:

KiSSeS

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

ρε παιδιά είναι βάρβαρα πράγματα αυτά!!!!!!!

gbyzf1000

Εγω ξέρω την αλλη ιστορια...που ενος του ποναγε ο κωλαρακος...και μετα απο ερευνα αποδειχθηκε..οτι η γυναικα του τον ποτιζε υπνοτικο και τον ^*(&*(&(* ο αλβανος εραστης της...

καλα ολα...

μα με

ΑΛΒΑΝΟ??????????

ελεος!!!

minoraki

:arrow: ακουσα απο το ραδιοφωνο πριν μερικες μερες οτι ο πεθερος ερωτευθηκε τον μνηστηρα της κορης του.....

:arrow: και μαλλον ειναι γνωστη η ιστορια του γαμου της κρητης, οπου το βραδυ στο γλεντι η νυφη επιασε στα πρασσα τον αντρα της με τον κουμπαρο!!!!!
(και μετα μας παραξενοφαινεται η σκηνη του περιφημου φιλιου στο σηριαλ του παπακαλιατη  :evil: )

spellbound

Παράθεση από: "viki"πρόσφατα άκουσα σε μία παρέα που βρισκόμουν οτι μια ''γκόμενα'' για να εκδικιθεί τον πρώην της τον υπνότισε και ύστερα του κόλλησε με UHU τα γεννητικά του όργανα και τον κ**ο του!!! :shock:
.. :P

:shock:
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

ευρηματικοτατη την βρισκω τη κυρια  :wink:  :wink:  :wink:

viki

Ricky logo του έβαλε!!!Και νομίζω τον έβαλαν για εγχείρηση τον άνθρωπο!!!Minoraki την απάτησε νομίζω την λεγάμενη... :lol:  :lol:  :lol:
Καλά...η ιστορία με τον αλβανό και τον κουμπάρο είναι κορυφή...!!!!!!!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

freak

Παράθεση από: "gbyzf1000"Εγω ξέρω την αλλη ιστορια...που ενος του ποναγε ο κωλαρακος...και μετα απο ερευνα αποδειχθηκε..οτι η γυναικα του τον ποτιζε υπνοτικο και τον ^*(&*(&(* ο αλβανος εραστης της...

καλα ολα...

μα με

ΑΛΒΑΝΟ??????????

ελεος!!!

τι εθνικοτητες επιτρεπονται? ρωταω μην κανω το ιδιο λαθος.

ελεος!!!!!!

Bijoux

φρικ κάνει που κάνεις κουοτ
συμάζεψε με del  τα κενά

έλεος!!!!

:P

freak

μπιζου αν σε ενοχλει το κουοουτ μπορεις να το καταργησεις απο εντολη.
ελεος!!!!!!!

Bijoux

Παράθεση από: "freak"μπιζου αν σε ενοχλει το κουοουτ μπορεις να το καταργησεις απο εντολη.
ελεος!!!!!!!

με ειπεςςςςςςςςςςς μπιζουυυυυυυυυυυ
ελεος!!!!

freak

κ που εισαι ακομα.. οτι ηξερες μεχρι τωρα ξεχνα το.
διχως ελεος.

Bijoux

Παράθεση από: "freak"κ που εισαι ακομα.. οτι ηξερες μεχρι τωρα ξεχνα το.
διχως ελεος.

φέρτε μου κόλα
η ιστορία επαναλαμβάνεται :P  :P

θα κάνει ντου ο λύκος;

freak

εξαρταται απο το προβατο.

386 Επισκέπτες, 0 Χρήστες