Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 213
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 235
  • Total: 235

ο πιο σεξυ αντρας του πλανητη....

Ξεκίνησε από minoraki, Νοεμβρίου 21, 2005, 01:01:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

συμφωνα με το περιορικο <<PEOPLE>> ανεκηρυχθει ο Μάθιου Μακόναχι.
Ειναι η 20η συνεχης χρονια που το περιοδικο παρουσιαζει τον καταλαγο με τους πιο γοητευτικους και προκλητικους αντρες, ετσι οπως εχουν επιλεγει απο τις αναγνωστριες του.
Η εκπληξη της χρονιας ειναι οτι στον καταλογο περιλαμβανεται και ενας εισαγγελεας και ο παρουσιαστης του CNN Αντ.Κουπερ. Επισης περιλαμβανεται και ο τραγουδιστης των U2 Μπονο.
Στον πιο πανω καταλογο ειχαν συμπεριληφθει αλλες χρονιες ο Μπραντ Πιτ, ο Τζωρτζ Κλουνει, ο Τομ Κρουζ, ο Σων Κονερι κλπ κλπ.

απορια δικη μου : τι θα γινοταν αραγε εαν συμπεριλαμβανονταν και ελληνες γοητες στην λιστα????

spellbound

Η απορια σου ευλογη μινορακι μου !!!

Αν συμπεριλαμβανονταν και Ελληνες στη λιστα θα ειχαμε το μονοπωλιο βρε  :P  :P  :P  :P  :P  :P ..... οι Ρωμιοι ειναι ολα τα λεφτα παντα  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

minoraki

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16: το ηξερα οτι θα απαντουσες πρωτη στο θεμα.....και εσενα ειχα στο μυαλο μου οταν το εβαζα.....χαχα!!! :D  :D  :D  :D  :D
παντως η απορια μου ειναι ευλογη....που να εβλεπαν τους ημεδαπους μας αντρες τι θα γινοταν.....η λιστα θα εξαντλειτο στο αψε σβησε....και αντε να βρουν θεση οι αλλοδαποι!!!!  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Sotis

μα καλα  3  ειναι εδω μεσα η πιο  σεξη  αντρες.....η  μαλον 4........................ΕΓΩ.....Ο  ΑΝΤΡΕΑΣ....Ο  ΚΟΣΤΑΣD33....ΚΑΙ  4......Κ :knee:  :knee:  :cheers: ΑΙ...ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ,,,,,,Ο ΠΑΠΙΣ........ :knee:  :bowdown:

pingo

Από το στόμα μου το πήρες Soti...ακριβώς αυτούς τους 4 είχα κι εγώ στο μυαλό μου...
Υποκλίνομαι   :knee:  :knee:  :knee:  :knee:

Bijoux

και πως ειναι ο Μάθιου Μακόναχι;
ούτε τον ξέρω...

+

λευτέρη καήκαμε αν εσείς είστε οι πιο σέξι εδώ μέσα :P  :P  :P
και μ άρεσε που την αφεντομουτσουνάρα σου την έβαλες πρώτη :P

spellbound

Μπιζουδενια, εγω που ειδα τη φωτο του Μακοναχι δε λεει και πολλα  :wink:

Σαφεστατα πιο σεξυ ειναι ο Σοτιν (ψωναρα μου εσυ!!! :P )

Vive la Grece!!!!!!!!!!!!!!!   :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

minoraki

σαφως και δεν τρελαινομαστε για τον μακοναχι!!!!! απορω πως εξελεγη ο πιο σεξυ αντρας στον κοσμο   :wink:  :roll:  :wink:  :roll:

:arrow: που να συγκριθει αυτος με τους ελληνες???? και ιδιως με τους αντρες του α33.....και ακομα ειδικωτερα με το λευτεριδιον..... :D  :D  :D αφου μονος του λεει οτι ειναι Ο σταρ και δευτερος δεν υπαρχει!!!!
γεια σου βρε λευτερη μας.....μας βγαζεις ασπροπροσωπους ολους εδω!!!!!  :D  :D  :D  :D  :D!!!!!!! ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.... :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :bounce:  :bounce:  :bounce:

spellbound

να, τετοια του λεμε και μας εχει πρηξει στις κανελλες  :P  :P  :P

minoraki

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24: και να ηταν μονο οι κανελλες....καλα θα ηταν....τις μερεντες που τις βαζεις?????  :roll:  :roll:  :roll: τστστστστστστστστστστσττσ!!!!!!

akatanomastos

Enas einai o sexy ki opoios antexei..... :P  :P  o proboskidakias!!!!!!!!!!! :elephant:  :elephant:  :elephant: :elephant:  :elephant:  :elephant: :elephant:  :elephant:  :elephant: :elephant:  :elephant:  :elephant:

minoraki

το τζαμπο το ελεφαντακι εννοεις κουκλε μου?????  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

spellbound

Μινορακι, τσιμπησε το ψαρι  :wink:  :wink:  :wink:

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

minoraki

και χωρις δολωμα λεμε σπελλουκο   :wink:  :wink:  :wink:

papi

ελα εγω ειμαι ο πιο σεξυ αντρας στον πλανητη!!...το μονο οτι ειμαι καραφλος...αλλα δεν κολιομε με αυτο!βαζω ντεβεσιρι-λουλακι στην καραφλα μου και αμα λαχει με παιζεις και μια παρτιδα μπιλιαρδο :P  :oops:

235 Επισκέπτες, 0 Χρήστες