Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 951
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ

Ξεκίνησε από papi, Νοεμβρίου 22, 2005, 10:41:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bijoux

Νίκο για φαντάσου να ''γνωρίζεις'' τον ΠΑΙΔΑΡΟ
εντός διαδυκτίου
και όταν συναντιέσαι να ναι το εντελώς άκρο της φωτογραφίας του!!

Ωσάν ευγενικοί τον καφέ θα τον πιούμε
αλλά μαζί με ένα χαμένο απόγευμα
θα χουμε καταμετρήσει και πόσα χαμένα απογεύματα χάσαμε στο νετ μαζί του.

Enia

βυζουδάκι, η απάντηση είναι μάλλον να μην εναποθέτεις και πολλές ελπίδες ή πολύ χρόνο ή πολλή αφοσίωση ('πολλά' εν γένη!) σε τέτοιου είδους καταστάσεις...
όχι μόνο ιντερνετιακές, αλλά γενικώς 'μη καρατσεκαρισμένες!'
τα πάντα ρει...  :roll:

είναι θέμα προσωπικότητας ίσως... για εμένα που έχω την τάση να βλέπω την καλή πλευρά των πραγμάτων, δεν θα θεωρούσα 'χαμένα' τα τόσα απογεύματα που λες... για να καθόμουν, κάτι θα μου άρεσε, κάτι θα κέρδισα...

δεν πιστεύω πως θα αφιέρωνες πολλά απογεύματα σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή είχε μια καλή φωτό!!!
και ο παπαδάκης να ήταν (όχι ο παρουσιαστής... εκείνος ο παλιός μοντέλος ντε... που τον θυμήθηκα!?  :lol: ) αν είναι στόκος δεν μπορείς να περάσεις πάνω από λίγα λεπτά μόνη μαζί του online!

papi

και απο μια σεξυ φωνουλα μπορεις να την πατησεις...μιλας στο τσατ..δεν μου δινεις και το τηλεφωνο σου?και αντε και το πηρες και αντε και ακουσες την σουπερ σεξυ φωνη που σου αναστατωσε τα.......αυτα και μετα σου λεει φωτο εχεις?οχι δεν εχω...οκ αντε να γνωριστουμε απο κοντα και παθαινεις ΣΟΚ! :shock:  :roll:

Bijoux

δεν είναι θέμα ελπίδας..

το ψέμα πχ να μιλάς τόσο καιρό και η σχέση να βασίζεται σε ένα ψέμα..
αυτό που λέει πάνω κάτω και το πι πι το  παπί

την προσωπικότητα/χαρακτήρας αν είσαι λίγο έξυπνος/ψαγμένος
την βρίσκεις..

τα δύσκολα έρχονται όταν αποφασίσεις να ενδώσεις και να δηλώσεις παρουσία στο τυφλό ραντεβού..

όσον αφορά το πακέτο πχ παπαδάκης
έχω ξαναπεί δεν με ενδιαφέρει ο παίδαρος κούκλος η κορμάρα τα μάτια το ύψος και το μέγεθος
δίνω σε άλλα πράγματα έμφαση

άλλωστε πως οι δικτυακές σχέσεις γίνονται καρατσεκαρισμένες;

Enia

εμ, δεν γίνονται! αυτό λέω...

μόνο με το χρόνο... βιώνοντας και επιβιώνοντας καλές και άσχημες καταστάσεις...
αλλά και πάλι, ο άνθρωπος αλλάζει... οπότε μόνο στον εαυτό σου μπορείς να βασίζεσαι...

( :roll: μήπως είμαι εκτός θέματος τελικά!? :tongue:)

papi

εισαι εκτος και επι τα αυτα(τα αυτα και τα αλλα :oops: )

Βυζου ωραια φωτο εχεις :oops:

Bijoux

Παράθεση από: "Enia"εμ, δεν γίνονται! αυτό λέω...

μόνο με το χρόνο... βιώνοντας και επιβιώνοντας καλές και άσχημες καταστάσεις...
αλλά και πάλι, ο άνθρωπος αλλάζει... οπότε μόνο στον εαυτό σου μπορείς να βασίζεσαι...

( :roll: μήπως είμαι εκτός θέματος τελικά!? :tongue:)

εγώ λέω για σεξουαλικές
εσύ; :P

Nikos28

Δε φταίει το διαδίκτυο για τα αποτυχημένα μας blind date...

Η φαντασία μας φταίει που μας σκαρώνει παιχνίδια και μας κάνει να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά!  :shock:

Ρε παιδιά, έτσι είναι τα ραντεβού στα τυφλά... Μπορεί ο άλλος να είναι τέρας ή έκτρωμα, μπορεί όμως να είναι και ο άνθρωπός μας!

Τόσο σπουδαίο πια ρίσκο είναι το να πιούμε έναν καφέ μ' έναν άλλον άνθρωπο-κι ότι ήθελε προκύψει;  :roll:

chriastina

Νίκο,
για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια,θα πω απλά πως συμφωνώ μαζί σου...
υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι,μόνον στην Ελλαδίτσα μας που δεν ξέρουμε (μην μετρήσω και το εξωτερικό).... είναι μια ωραία εμπειρία να γνωρίζεις ανθρώπους....έστω κι αν δεν τους ξαναδείς.....

papi

ξερεις πια ειναι η φαση φιλε Νικο,οτι αν δεις ενα σεξυ nick name πχ Λολιτα σε μια γυναικα με μια σεξυ φωτο,πως θα αντιδρασεις;Και αμα ακουσεις οπως ειπα την σεξυ φωνη και μετα να αρχισετε τα περι χαρακτηριστικα σου και τι μουσικη ακους και μετα αφου εχετε γνωριστει για τα καλα,να πεσουν τιποτα ερωτικα δια μεσου τηλεφωνου..και μετα καποια στιγμη να ερθει η γνωριμια απο κοντα.Συνηθως ο αντρας στελνει μια φωτο και ετσι εντυπωσιαζεται η γυναικα.Φωτο εχεις;Οχι δεν εχω θα με δεις απο κοντα,σου λεει!Και εσυ εχεις την εντυπωση τις σουπερ ντουπερ σεξυ γυναικας στο μυαλο σου με αυτα που σου εχει πει.

Και αντε και ηρθε η μεγαλη στιγμη.Και βλεπεις τα ακρως αντιθετα απο αυτα που σου εχει πει και που εχεις πλασει με την φαντασια σου αυτη την γυναικα οτι τεσπαν ειναι για μενα αυτη η γυναικα κλπ.Μετα πως θα αντιδρασεις;Θα το βαλεις σιγα σιγα στα ποδια με τον τροπο σου.

Αυτα τα ολιγα (ας κανω και καμμια δουλεια :D )

Nikos28

Εμείς οι Μανιάτες έχουμε μια παροιμία... ξέρετε τι λέει;

''Με το νου σου κάνεις Πάσκα... και το στόμα στέκει χάσκα!''  :twisted:

Αυτό τα λέει όλα!!!

papi

Ειδες εχθες στον alpha περι ροζ τηλεφωνων?

Που ελεγε μια τηλεφωνητρια ειμαι 18αρα ναζιαρα πολυ σεξυ και τελειο κορμι και ηταν 100 και κιλα?χαχαχα :D Ενω στα διαφημιστικα τους,δειχνουν ομορφες γυναικες και προκλητικα ντυσιματα και αγαλματενια σωματα! :oops: Και πισω απο το ακουστικο ειναι.....αστα βραστα! :lol: Απλα εχουν ερεθυστικες φωνες και ψαρωνουν τον κοσμο! :lol:

fmas

Papi δεν έχουν ερεθιστικές φωνές........ Απλά πληρώνονται γι αυτό που κάνουν και το κάνουν...... Η άλλη ας μην πω πως μιλούσε......

spellbound

spellbound

Το κακο ειναι πως ενταξει βγαινεις για ενα καφεδακι. Αλλα μετα ντεν τελεις μπρε αδερφε να ξαναβγεις.....

αντε να τον ξεφορτωθεις μετα... και χωρις να τον πληγωσεις  :cry:

(σορρυ αλλα μου συνεβη, εκτοτε βγαινω μονο με παρεες και εληξε..)

920 Επισκέπτες, 1 Χρήστης