Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 570
  • Total: 570

minoraki gera

Ξεκίνησε από Anonymous, Νοεμβρίου 23, 2005, 10:27:25 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

την συμπαρασταση σου την εχω δεδομενη.....το ξερω.....
εχεις και εσυ παιδι και ξερω την ευαισθησια σου....φιλια πολλα και απο μενα!!!!

papi

και εμενα το εχεις το νεο...οποτε θες παρε...δεν θελω να ενοχλο....ντατσι;ε;ε:Ε;ο!ε;α!ε;ιιιι!!μακια Πολλυ μας(μου) :P

minoraki

μπιλλακο δεν ενοχλεις.
θα σου τηλεφωνησω καποια στιγμη για να μου δωσεις τις γνωσεις σου για τον υπολογιστη!  :D  :D  :D

papi

ουχ τωρα δεσαμε....ντατσι

TetiQ

Glukia mou Polly...kai mia akoma 8etikh skepsh apo merias mou... :D
kai sou para8etw mia photo...dhlwnontas oti..."klwtsa ta ola makrua" koukla mou...
Makiaaaa

apol

θα μπορουσα να σου στειλω ρεικι  απο εδω μακρια που βρισκομαι ομως θελω τη συγκαταθεση σου .....
σου ευχομαι ο,τι καλυτερο

fmas

ΜΙΝΟΡΑΚΙ ΒΑΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Το τραγούδι ο Αρχηγός σου από την Χαρούλα αφιερωμένο εξαιρετικά..... Μην μασας.......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Anonymous

Μινοράκι μου...ότι κι αν σου συμβαίνει...ότι και να πούμε είναι λίγο.
Με όλη την καλή διάθεση εύχομαο όλα να πάνε όπως εσυ τα θέλεις.
Φιλάκιαααααααααααα!!!!!

Panos031

εσυ εισαι ο μονος που μπορεις να σε σωσεις
να δωσεις ενα τερμα σ αυτην την καταραμενη πτωση...

gbyzf1000

Οτι και νάναι....

Keep walking........

kuria

συνεχισε τον αγωνα εστω κι αν φανταζει ανισος...
και μην διανοηθεις να επιτρεψεις στην κουραση, την απογοητευση ή την αγανακτηση να θολωσουν την κριση σου και να τρικλοποδιασουν την δυνατοτητα σου να συμμετεχεις ενεργα στη λυση του προβληματος...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

jcdenton

α33 ενωμένο ποτέ νικημένο!!!
μινοράκι ό,τι χρειαστείς, εμείς είμαστε εδώ, γιατί πολύ απλά...
We fight together,
we die together.
a33 forever!!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

Παράθεση από: "TetiQ"Glukia mou Polly...kai mia akoma 8etikh skepsh apo merias mou... :D
kai sou para8etw mia photo...dhlwnontas oti..."klwtsa ta ola makrua" koukla mou...
Makiaaaa
τετουλα μου, σε ευχαριστω....η φωτογραφια σου ειναι παρα πολυ χαραχτηριστικη, αλλά καμμια φορα δεν φτανει μονο μια κλωτσια για να ξεχαστουν ολα! παντος να εισαι σιγουρη οτι εχω μαθει πλεον να δινω τετοια σουτ....που ουτε ο δομαζος δεν με φτανει! φιλια κουκλα μου και απο μενα!

minoraki

Παράθεση από: "apol"θα μπορουσα να σου στειλω ρεικι  απο εδω μακρια που βρισκομαι ομως θελω τη συγκαταθεση σου .....
σου ευχομαι ο,τι καλυτερο
φιλτατε απολ....δεν χρειαζεται την συγκαταθεση μου για κατι τοσο θετικο! μακαρι να εφτανε μεχρι την αθηνα το ρεικι σου.....για κανε μια προσπαθεια! θα σου πω μολις φτασει σε μενα! νασαι καλα! και σε ευχαριστω παρα πολυ!

minoraki

Παράθεση από: "fmas"ΜΙΝΟΡΑΚΙ ΒΑΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Το τραγούδι ο Αρχηγός σου από την Χαρούλα αφιερωμένο εξαιρετικά..... Μην μασας.......

Πάντα Φιλικά,
Fmas
με μια Χαρουλα....ολα περνανε..... :)  :) γιαννη μου γλυκειε, χιλια ευχαριστω για την αφιερωση σου.....ειναι ενα βαλσαμο μεσα στην καρδια μου....φιλια πολλα!

570 Επισκέπτες, 0 Χρήστες