Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 721
  • Total: 722
  • Leon

Συνάντηση 4/12 απόγευμα για καφέ στον Φλοίσβο....

Ξεκίνησε από chriastina, Νοεμβρίου 25, 2005, 12:30:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Πάλι καλά που έχουμε και σένα Xαρούκα και κάνεις καμιά δουλειά ]

See_Me

Τραμ ] Διαδρομή 1 ή Διαδρομή 2 από σταθμό  τρένου ΣΕΦ (Φάληρο)

Λεωφορεία ?& τρόλλεϋ]

Τ1    ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ     ΛΕΩΦ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΦΛΟΙΣΒΟΣ - ΕΝ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ - ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Τ3    ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ -ΓΛΥΦΑΔΑ     ΛΕΩΦ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΦΛΟΙΣΒΟΣ - ΕΝ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ - ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

101    ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΛΙΜΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ     ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΦΛΟΙΣΒΟΣ - - ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ

217    ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ( ΣΤΑΘ.ΔΑΦΝΗΣ)     ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΦΛΟΙΣΒΟΣ - ΑΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΑΙΟΛΟΥ

Α1    ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΒΟΥΛΑ     ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΦΛΟΙΣΒΟΣ - ΑΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΑΙΟΛΟΥ

Β1    ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ     ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΦΛΟΙΣΒΟΣ - ΑΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΑΙΟΛΟΥ

Β2    ΑΚΑΔΗΜΙΑ-Λ.ΑΛΙΜΟΥ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ)     ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΦΛΟΙΣΒΟΣ - - ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ

Γ1    ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ     ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΦΛΟΙΣΒΟΣ - - ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ

Ε1    ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΒΟΥΛΑ (EXPRESS)     ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΦΛΟΙΣΒΟΣ - ΑΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΑΙΟΛΟΥ

Ε2    ΑΚΑΔΗΜΙΑ -ΒΟΥΛΑ (EXPRESS)     ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΦΛΟΙΣΒΟΣ - ΑΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΑΙΟΛΟΥ

Ε22    ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ (ΕΧPRESS)     ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΦΛΟΙΣΒΟΣ - ΑΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΑΙΟΛΟΥ

Χ96    ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS)     ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΦΛΟΙΣΒΟΣ - ΑΓ.ΑΛΕΞ
ΑΝΔΡΟΥ - ΑΙΟΛΟΥ

Ελπίζω να σας κάλυψα  ]

See_Me

Ε, άμα χαθείτε και με αυτά τις να σα πω ]

minoraki

Παράθεση από: "See_Me"

Καλό θα ήταν οι κυρίες διοργανώτριες να κανονίσουν να έχουν και κανα τραπεζάκι με το όνομα του σάιτ, ώστε όταν ρωτήσει κάποιος στην πόρτα, να ξέρουν που θα τον στείλουν, γιατί το μαγαζί είναι μεγάλο (πάνω-κάτω-έξω) και θα μπερδευτεί κανείς χωρίς λόγο.  ]
χσχσ! :D  :D αυτο ειχα κανει την περασμενη φορα που βγηκαμε η γυναικοπαρεα και εκλεισα τραπεζι σαν <<Α33>>! ο μαιτρ του μαγαζιου καπου τα εχασε και μπερδεψε τα λογια του.... :D μαλλον θα νομιζε οτι επροκειτο για παραθρησκευτικη ή τρομοκρατικη οργανωση! χαχα! και για καλο και για κακο ζητησε α) το ονομα και το επιθετο μου β) τον αριθμο του σταθερου στο σπιτι μου και γ) τον αριθμο του κινητου μου....μονο το ΑΦΜ μου ξεχασε να ζητησει....χιχι! :D  :D

See_Me

Μινοράκι μου πες του ότι πρόκειται για μια συνάντηση από μια ιστοσελίδα που την λένε έτσι και δε θα έχεις πρόβλημα. Εκτός αν θα είναι κάποιος από εσάς (τους διοργανωτές) στην πόρτα και θα ρωτάει όποιον μπαίνει αν είναι του Α33 ]

minoraki

:D  :D  :D σημηδακι ευχαριστουμε παρα πολυ για τον κοπο που μπηκες να βαλεις ολες αυτες τις ανακοινωσεις.....
ΟΚ....θα κλεισουμε τραπεζι στο ονομα του Α33....ελπιζω αυτη τη φορα να πανε ολα καλα....φιλια πολλα!

minoraki

Παράθεση από: "See_Me"Διέυθυνση ]

Μια διορθωση στο τηλεφωνο του ΦΛΟΙΣΒΟΥ :
210-9881582

:arrow: υπαρχει κρατηση στο καφε-ρεστωραν του ΦΛΟΙΒΟΥ στο ονομα του σαιτ μας : Α33.....καλη διασκεδαση σε ολους!  :D  :D

See_Me

Μινοράκι συγνώμη, αλλά αυτό το τηλ και διεύθυνση έλεγε στους οδηγούς διασκέδασης που κοίταξα για το μαγαζί  ]

chriastina

minoraki,δεν πιστεύω να μας κοιτάνε με μισό ματι όταν πάμε ή να ζητήσουν στοιχεία ταυτότητας...... :wink:

Anonymous

Λέτε να έχουμε πρόβλημα???
Μπααααααααααααααααααααα!!! ]

papi

ελπιζω να εχετε κρατηση καποιο τραπεζι γιατι εκει γινετε πανικος τις Κυριακες(ισος να ερθω..)

minoraki

χιχι! κρις....δεν μου ειπαν τιποτα οταν πηρα τηλεφωνο....ομως εσπευσα να διευκρινισω οτι προκειται για μια ιστοσελιδα στο ιντερνετ και τα μελη της εχουμε μια συναντηση.....
γαυρινι μου....και γιατι να μη μας καμαρωνουν???? μια χαρα ειμαστε ολοι μας.....

:arrow: παπακι μου το εγραψα πιο πανω οτι ηδη εχουμε παρει τηλεφωνο.....γιου αρε γουελκαμ εβρυ ταιμ....(ουπς κολλησα και εγω απο την τρις! γραφου εις την ελληνοαγγλικην διαλεκτον).....σε περιμενουμε....φιλια πολλα!

papi

α οκ και το αλλο σαββατο με το καλο στην Πατρα;θα παμε μινορακι;Μας περιμενει η Ρια

minoraki

καλημερα.
δεν μπορω να μην ευχαριστησω απο εδω ολους τους φιλους που συναντηθηκαμε χθες στο φλοισβο.
φιλια πολλα!

papi

ποιοι πηγαν για πες για πες? :oops:

721 Επισκέπτες, 1 Χρήστης