Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 313
  • Total: 313

telos siwpis(opos telos epoxis)

Ξεκίνησε από azazel, Δεκεμβρίου 04, 2005, 08:35:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

azazel

eimai o azazel.den grafw sixna sto forum kai sxedon spania apantw stis dimosiefsis twn allwn melwn.mpenw ston a33 pou mou ton systise mia fili prin apo 1 xrono kai kati nomizw.sinithws paizw paixnidia.afto to lew gia na katalavete oti eimai sxetika apeiros me tis dimosiefseis kai na sinxwrisete tyxwn lathi.se afto to shmeio kai xwris peraiterw saltses thelw na thesw to eksis erwtima.a)posoi apo esas
pistevete oti iste alithinoi kai symperifereste edw mesa opos leitourgite kai sthn kathimerini sas zwh?kai b)eiste sigouroi oti oloi aftoi pou sas milane edw mesa einai eilikrineis kai oxi pseftes pou se kapia fash exoun simferon apo esas?

kuria

azazel ομορφια μου...
αρχικα θελω να εκφρασω τη χαρα μου που σε διαβαζω μετα απο τοσο καιρο στο φορουμ...
τωρα οσον αφορα τις ερωτησεις σου θα προσπαθησω να απαντησω οσο πιο ειλικρινα μπορω...
!) πιστευω πως συμπεριφερομαι με τον ιδιο (αψυχολογητο πολλες φορες)τροπο, ειτε βρισκομαι μπροστα στην οθονη ενος υπολογιστη, ειτε κοιταζοντας καποιον καταματα...
λειτουργω ομως καπως διαφορετικα και αυτο ειναι φυσικο, καθοτι οταν ειμαστε μονοι, προστατευμενοι απο το βλεμα των αλλων μπορουμε να κανουμε περισσοτερα και με μεγαλυτερη ανεση... ας πουμε εκει που μιλαμε σοβαρα εγω ζεσταινομαι ή με πιανει η υπογλυκαιμια μου... μπορω αβιαστα να γδυθω ή να φαω χωρις να σκεφτω πως θα νιωσεις αβολα ή θα προσβληθεις αφου δε με βλεπεις...

2) δεν υπαρχουν εχεγγυα πως ολοι οσοι μας πλησιαζουν ειναι ειλικρινεις και με αγαθες προθεσεις ειτε προερχονται απο το διαδικτυο ειτε απο τον κοινωνικο μας περιγυρο...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

riaghul

Μοιάζουν τα ερωτηματά σου με φιλοσοφικά...

¨Ετσι όπως δεν μπορείς να ψάξεις σε μια εγκυκλοπαίδεια
για το ερώτημα "πως γεννήθηκε η Ζωή"..ή "τι είναι Ζωή"
ούτε αν κάποιος ειναι αληθινός ή τι είναι αλήθεια θα βρείς..

Μένεις στη δική σου κρίση κι όλο τούτο αν θέλεις να το ψάξεις
θα είναι ένα κυνήγι ..όμοιο με αστυνομική περιπέτεια..

Προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου αν είναι αληθινοί εδώ
αφού ποτέ δεν ξέρω ούτε κι αν οι εκ του σύνεγγυς συνομιλητές
μου είναι...όπως κανείς δεν ξέρει και για μένα..

Αν πρέπει να απαντήσω και στο πρώτο ερωτημά σου..
ομολογώ πως ναι ..όπως συμπεριφέρομαι εδώ έτσι
συμπεριφέρομαι και στη καθημερινή μου ζωή..
ίσως είμαι πιο χαρωπή...
(αλλά πάντα φροντίζω να βάζω το εμοτικον του χαμόγελου..)
 :)

apol

εγω θαλεγα οσο με αφορα οτι η ανωνυμια με βοηθαει να  εκφραστω ακομη πιο ελευθερα.......
προφανως η ανωνυμια εχει εκλειψει για καποιους  εδω , αλλωστε επιλογη του καθενος ειναι αν και ποσο θα την κρατησει  εμενα δεν μου πεφτει λογος....
τωρα ποσο ψευτες ειμαστε και ποσο συμφεροντολογοι εδω μεσα ...φανταζομαι οσο και εξω ...ο λαος λεει το χουι δεν κοβεται ....
επομενως οπως εχουμε μαθει.............

Enia

συμφωνώ και επαυξάνω με τα παραπάνω... έως και τα ξεχειλώνω με  αυτό που θα προσθέσω! :P

θα έφτανα να πω πως στην καθημερινή ζωή είμαι τόσο αληθινή όσο και στο ίντερνετ!

εδώ έχω μάθει να ανοίγομαι... πολλές φορές μέσα σε συζητήσεις που κάνουμε 'μαθαίνω' κι εγώ η ίδια τον εαυτό μου... δεν είναι μικρό πράγμα να πρέπει να γράψεις τις σκέψεις σου.. για εμένα τουλάχιστον, που συνήθως διαβάζω και ξαναδιαβάζω ό,τι έγραψα, και προσέχω στίξη/εμότικων/έκφραση, προσπαθώντας να γίνομαι κατανοητή.
ξέρω πως πολλές φορές μιλάω ανάκατα - έτσι σκέφτομαι κιόλας!

η πρόκληση του φόρουμ να αναλύσω τις σκέψεις μου και να εκφράσω τα συναισθήματά μου με κάνει όσο πιο αληθινή μπορώ να είμαι...

energizer

...μονοι ερχομαστε στον κοσμο...μονοι φευγουμε...
...στο ενδιαμεσο προλαβαινουμε να κανουμε δημοσιες σχεσεις...
...οπως φανταζομαι οι περισσοτεροι...μπηκα στο διαδικτυακο χαος πριν απο 2-3 χρονια...με το αγνο κινητρο της αναζητησης "ετερον ημισυ"...
...με περιπετειες...& εναλλαγες site...η αρχικη κινηση μετεξελιχτηκε σε κατι αλλο...
...εβρισκα περισσοτερη ευχαριστηση απο την ανταλλαγη αποψεων...παρα σωματικων υγρων...
 :oops:
...στο θεμα "αληθειας",εχω μακελευτει επανειλημενα στο παρελθον κοσμια (με επιχειρηματολογια) αλλα & πεζοδρομιακα(μπινελικια) με πολυ κοσμο...
...προσωπικα αναλαμβανω το κοστος των λεγομενων μου προσπαθωντας παντα  να τα δυιλιζω απο ενα πρισμα ευπεπτης αποδοχης-κατανοησης απο τον μεσο συμμετεχοντα...
...οφειλω βεβαια ν'αναγνωρισω την πολυτελεια της διορθωσης,ανασκευης,βελτιστοποιησης της εκφρασης καθως & την πολυτελεια του διαθεσιμου(απεριοριστου) χρονου που παρεχει ενα forum!
 :wink:

A να σημειωσω οτι ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει δευτερο nick...& εχω τοποθετηθει αλλου επ'αυτου ως εκδηλωση συμπεριφορας προβληματικης προσωπικοτητας...
  :twisted:

fmas

Λοιπόν.....

Για να απαντήσω και εγώ......

Η συμπεριφορά μου εντός του site και του Chat γενικότερα δεν έχει αλλάξει... Έτσι ήμουν και έτσι θα είμαι στην ζωή μου..... Αναφορικά τώρα με το αν όλοι έχουν τις αγνότερες των προθέσεων δεν μπορώ να ξέρω.... Το internet δίνει μια ανωνυμία...... Στηριζόμαστε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη....

Πάντα Φιλικά,
Fmas

minoraki

με καλυψαν οι προλαλησαντες.....δεν εχω να προσθεσω τιποτα παρα πανω....

Bijoux

Παράθεση από: "azazel"eimai o azazel.den grafw sixna sto forum kai sxedon spania apantw stis dimosiefsis twn allwn melwn.mpenw ston a33 pou mou ton systise mia fili prin apo 1 xrono kai kati nomizw.sinithws paizw paixnidia.afto to lew gia na katalavete oti eimai sxetika apeiros me tis dimosiefseis kai na sinxwrisete tyxwn lathi.se afto to shmeio kai xwris peraiterw saltses thelw na thesw to eksis erwtima.a)posoi apo esas
pistevete oti iste alithinoi kai symperifereste edw mesa opos leitourgite kai sthn kathimerini sas zwh?kai b)eiste sigouroi oti oloi aftoi pou sas milane edw mesa einai eilikrineis kai oxi pseftes pou se kapia fash exoun simferon apo esas?

τασούλη εγώ είμαι ψεύτικη ...παρουσιάζομαι με ωραίο περιτύλιγμα
αλλά μέσα μου κρύβω τόση βρωμιά που λόγω της ανωνυμίας μου καλύπτεται...και που να το πάρεις χαμπάρι :P  :P  :wink:
στην καθημερινή μου ζωή το εσωτερικό μου βάθος, το καλύπτω με μια δόση
υποκρισίας αφού εκεί εκτίθομαι άμεσα
και μπορεί ο άλλος να με καταλάβει αμέσως..

όσο για το β ερώτημα σου, ο χρόνος ο καλύτερος ψυχολόγος σε σχέσεις
δικτυακές..

και  εξάλλου, η μοναδική μου αλήθεια είναι ότι λέω πάντα ψέμματα :wink:

Nikos28

Εγώ, προσωπικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόση προκατάληψη με το διαδίκτυο... ειλικρινά είναι ανεξήγητο!
Ψέμα, υποκρισία, απάτη, διχασμένες ή πολυ-χασμένες προσωπικότητες κλπ κλπ υπάρχουν παντού. Θα ήταν περίεργο, λοιπόν, να μην υπάρχουν κι εδώ! Απλώς, στο διαδίκτυο υπάρχει μια ανωνυμία που, όμως, έχει ημερομηνία λήξεως. Δεν είναι δυνατόν, π.χ, να ψάχνω για σύντροφο και να ισχυρίζομαι ότι είμαι ψηλός, ξανθός, γαλανομάτης, εισοδηματίας ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...
Αφού δεν είμαι ρε αδερφέ, τι να κάνουμε τώρα! :lol: Δε θα αποκαλυφθώ, αργά ή γρήγορα, αν λέω ψέματα;
Προσωπικά, ασχολούμαι με το ίντερνετ εδώ και 10 μήνες, περίπου. Ξεκίνησα με την προοπτική να βρω κι εγώ το έτερόν μου ήμισυ αλλά στην πορεία με απορρόφησε η συγγραφή... εν καιρώ ήρθαν και οι σχέσεις, που δεν διέφεραν σε τίποτα απ' ότι αν είχαν γίνει εκτός, χωρίς τη ''μεσολάβηση'' του διαδικτύου. Και γνωριμίες έκανα, ακόμα και φιλίες... και όλα αυτά, με άτομα 100% φυσιολογικά.
Από την άλλη μεριά, έζησα και βλακώδεις ή και εκνευριστικές εμπειρίες... κάποτε, π.χ, με έστησαν σε ραντεβού. Αλλά μήπως και ''έξω'' δε γίνονται αυτά;
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι παντού ο ίδιος, είτε στο διαδίκτυο είτε εκτός. Απλώς, το διαδίκτυο έχει το χαρακτηριστικό της ανωνυμίας, μιας ανωνυμίας όμως η οποία α) ή θα παραμείνει ανωνυμία, οπότε δεν είναι και άξια λόγου  β) ή θα μετεξελιχθεί σε γνωριμία, οπότε- από εκεί και πέρα- όσοι ταιριάξανε, ταιριάξανε!

SoFiA24

Το πόσο αληθινός μπορεί να είναι ο καθένας μέσα σε μια διαδικασία που μπορεί να του προσφέρει απόλυτη ανωνυμία ? Χμμμ...Μεγάλο κεφάλαιο..Εγώ σαν Σοφία όπου κι αν βρίσκομαι φροντίζω να είμαι πάντα αληθινή...Δεν έχει σημασία αν αυτό λέγεται διαδίκτυο ή κοινωνική συγκέντρωση κ.ο.κ.Θα συμφωνήσω όμως με τον Νίκο οτι στην ουσία το διαδίκτυο είναι μια μικρή κοινωνία όπως εκείνες που είναι έξω απ αυτό. Υπάρχουν και καλοί και κακοί...Και ψεύτες και αληθινοί...Όπως κι έξω έτσι και μέσα στην ψηφιακή αυτή κοινωνία ο καθένας βλέπει και επιλέγει ποιοι  του ταιριάζουν κι απορρίπτει αυτούς που δεν του ταιριάζουν... δεν έχει μεγάλη διαφορά γιατί ακόμα κι αυτή η απόλυτη ανωνυμία κάποια στιγμή θα αποκαλύψει πράγματα...Δεν μπορεί κάποιος να κρύβεται αιώνια...

energizer

...για τον azazel(περιεργο nick!)...
...η συνεχεια πηγε στα διασπαρτα...
   :scratch:
...μαλλον κριθηκε προσβλητικη η αναφορα σου...

ΧΩΡΙΣ να θελω να υποκατατησω τους moderators-operators-site managers εν γενει...νομιζω πρεπει να ειμαστε ακριβοδικαιοι με ολους....& οχι κρυφα η φανερα να υιοθετουμε τοποθετησεις η αντιληψεις...
...αν εχουμε αποψη ας την καταθεσουμε ως μελη & οχι ως τιτλουχοι στο site...
...οπως ο φιλτατος LEON που βγαινει & γραφει με το nickname του...
...δεν τον ξερω,δεν τον γλυφω & πιθανοτατα θα διαφωνουμε & σε πολλα...
 :wink:

azazel

mallon epesa se katastash logokrisias!!!!!To na thelw na prostatepsw ta atoma tou site den aresei.me liga logia kai an dimosiefthei kai den to svisete agapitoi operator k.t.l.epesa thima apaths edw mesa apo kapio atomo.as prosexa!!alla na prosexete kai eseis afto ithela na sas pw!ksanagyrnaw sthn siwpi mou.oso gia to sigekrimeno exw dwsei thn ypothesi se dikigoro.filakia:)

313 Επισκέπτες, 0 Χρήστες