Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 571
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 550
  • Total: 550

Αλλος ένας χρόνος....φεύγει-αντίο 2005

Ξεκίνησε από gbyzf1000, Δεκεμβρίου 05, 2005, 02:39:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

ευχαριστω ψυχουλα μου να σε εχει παντα καλα Η Παναγιτσα και Ο Χριστουλης :roll:

spellbound

Παράθεση από: "papi"και εγω κριαρακι ειμαι αλλα ο χρονος μου πηγε ΣΚΑΤΑ! :evil:  :evil: αρα δεν εχουν καμια σχεση τα ζωδια και μλκιες εις τον κυβο  :evil:  :evil:  :evil:

ουφ.... δικιο εχεις παπακι μου.... :roll:  οσο για το πατερα σου εμεις τα εχουμε πει απο το καλοκαιρι, να σαι καλα να τον θυμασαι Μπιλλακο...

papi

ναι τα εχουμε πει καλη μου...μην αρχισουμε ολοι τα μοιρολογια προς εμενα...δεν θελω να με βλεπουν και να με λυπουντε...παντως σας ευχαριστω...συνεχιστε το θεμα του ποστ.

jcdenton

Μιλώντας λογιστικά:

κάνοντας τον ισολογισμό του 2005 της εταιρείας "Ο Εαυτός Μας" βλέπουμε τα λάθη μας και τα απαλείφουμε κάνοντας αποσβέσεις. Έτσι μπορούμε να εξαλείψουμε τον ενοχλητικό λογαριασμό "Έξοδα και υποχρεώσεις προηγούμενης χρήσης" (βλέπε λάθη παλαιότερων ετών), να δώσουμε μεγαλύτερο πιστωτικό (θετικό) υπόλοιπο στον λογαριασμό "Κέρδη προηγούμενης χρήσεως" (βλέπε καλά που προκύπτουν από ενέργειες παλαιότερων ετών).

Καταλαβαίνετε ή τζάμπα γράφω σαν μα...κας?
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

papi

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

KiSSouLiNi

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε παπικομ μην αποπαιρνεις το παιδι!!!!!

λοοοοοοοοοοοοοοοολ

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

jcdenton

Ευχαριστώ Κισσουλίνι  :P
Ross Perot (1930 - ...)

Enia

Παράθεση από: "jcdenton"Μιλώντας λογιστικά:

κάνοντας τον ισολογισμό του 2005 της εταιρείας "Ο Εαυτός Μας" βλέπουμε τα λάθη μας και τα απαλείφουμε κάνοντας αποσβέσεις. Έτσι μπορούμε να εξαλείψουμε τον ενοχλητικό λογαριασμό "Έξοδα και υποχρεώσεις προηγούμενης χρήσης" (βλέπε λάθη παλαιότερων ετών), να δώσουμε μεγαλύτερο πιστωτικό (θετικό) υπόλοιπο στον λογαριασμό "Κέρδη προηγούμενης χρήσεως" (βλέπε καλά που προκύπτουν από ενέργειες παλαιότερων ετών).

Δεν καταλαβαίνω μία από λογιστικά!  :shock:  :shock:  :shock:
Μήπως να μου το ζωγράφιζες!?  :D :tongue:  :twisted:

fmas

Παράθεση από: "jcdenton"Μιλώντας λογιστικά:

Bill δεν τα γράφεις σαν μα....κας αλλά εγώ έχω ένα πρόβλημα στον ισολογισμό.......... Στα έξοδα και υποχρεώσεις προηγούμενης χρήσης μου βγαίνει ένα πιστωτικό (αρνητικό) το οποίο δεν ισοσκελίζεται με τίποτα την τρέλα μου..... Μήπως τελικά να σε προσλάβω λογιστή μου μπας και βρούμε άκρη???????

KiSSeS

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

θα συμφωνήσω με τους παραπάνω και θα επιμείνω σε αυτό που πρότεινε η ένια!

Περιμένω ζωγραφιάααααααααααααααααααα!!!!!!!  :P

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

chriastina

ένας χρόνος πέρασε και που πήγε?
χρόνε χρόνε είσαι εδώ?
πάντος απο όλα είχε,Δόξα τω Θεώ!
χαρές,μικρές μεγάλες  :lol:
λύπες,μικρές μεγάλες (σιγά μην ξέφευγαν αυτές!) :(
προδοσία (ΜΕΓΑΛΗ) :(  :(
αρρώστιες,μικρές μεγάλες (πάνε σετάκι με τις λύπες)
θανάτους....τώρα τι να πω? μικρούς μεγάλους? :(  :(  :(  :(
έρωτες,μικρούς μεγάλους :wink:
νέες φιλίες,μικρές μεγάλες  :D  
είχε και αυξήσεις! μικρές στα έσοδα,μεγάλες στα έξοδα :evil:
.......όλα λοιπόν τα είχε!!!!!
άντε παιδιά και του χρόνου,να είμαστε καλά (κι όποιος αντέξει!!!!)

SoFiA24

Εμένα γενικά τα 2 τελευταία χρόνια ήταν χρόνια πολλών εμπειριών κυρίως δυσάρεστων χωρίς όμως να λείπουν και τα ευχάριστα διαλείμματα. Το 2005 ήταν χρονιά πλήρωσης, ολοκλήρωσης. Έζησα έναν έντονο έρωτα κι ακόμα πιο έντονους καυγάδες (όχι με τον έρωτα).Πολλά πράγματα τελειωσαν για μένα. Κρατάω μόνο τα ευχάριστα και περιμένω ένα καλύτερο 2006.Άλλωστε εμπειρίες είναι όλα ...Κακές και καλές... Μόνο που η επόμενη χρονιά θα με βρει πιο ώριμη και πιο προσεκτική σε πολλούς τομείς...  Κι αν ήταν να πω τι θέλω για την επόμενη χρονιά θα ήταν θετικές ΑΛΛΑΓΕΣ σε πολλά πράγματα επαγγελματικά και διαπροσωπικά

jcdenton

Γιάννη σε αναλαμβάνω δωρεάν. Ενιά η ζωγραφιά θα τα χειροτερέψει γιατί δεν σκαμπάζω μία από ζωγραφική. Λυπάμαι  :cry:
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

Bill να σου ρίξω μία χείρα βοηθείας.... Κάτι έχω μάθει από το σχέδιο.........

550 Επισκέπτες, 0 Χρήστες