Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

MEΛΕΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ξεκίνησε από apol, Δεκεμβρίου 07, 2005, 08:30:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

σε αυτο το θεμα μπορειτε να παρουσιασετε παραξενες,ενδιαφερουσες ,ενημερωτικες κλπ   μελετες και ερευνες που επεσαν στην αντιληψη σας.........

apol

Σε μελέτη 52 νέοι άντρες είδαν σεξουαλικές εικόνες και μετά έδωσαν δείγματα σπέρματος.

Οι άντρες που έβλεπαν τις εικόνες με δύο άντρες και μία γυναίκα είχαν υψηλότερο ποσοστό κινητικότητας στο σπέρμα τους κατά την εκσπερμάτιση σε σύγκριση με αυτούς που έβλεπαν τρεις γυναίκες.

Οι ερευνητές πιθανολογούν ότι η έντονη αυτή ορμή ίσως είναι θέμα εξέλιξης: η παρουσία ανδρών σημαίνει ανταγωνισμός για τη γονιμοποίηση ενός ωαρίου, οπότε το σπέρμα γίνεται πιο ζωντανό.

kuria

Παράθεση από: "apol"Σε μελέτη 52 νέοι άντρες είδαν σεξουαλικές εικόνες και μετά έδωσαν δείγματα σπέρματος.

Οι άντρες που έβλεπαν τις εικόνες με δύο άντρες και μία γυναίκα είχαν υψηλότερο ποσοστό κινητικότητας στο σπέρμα τους κατά την εκσπερμάτιση σε σύγκριση με αυτούς που έβλεπαν τρεις γυναίκες.

Οι ερευνητές πιθανολογούν ότι η έντονη αυτή ορμή ίσως είναι θέμα εξέλιξης: η παρουσία ανδρών σημαίνει ανταγωνισμός για τη γονιμοποίηση ενός ωαρίου, οπότε το σπέρμα γίνεται πιο ζωντανό.

μ' αρεσει η σιγουρια των ερευνητων πως προκειται για ανταγωνισμο σε σχεση με τη γονιμοποιηση και οχι ανομολογητες φαντασιωσεις...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

apol

ευστοχη παρατηρηση.............

Eratw

Χμμμ... σοφός ο στιχουργός λοιπόν που έγραψε: "Μια γυναίκα δύο άντρες..."
Τι σου κάνει αυτό το άτιμο το "Μ" :)

apol

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Evolution and Human Behavior, οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που αποφεύγουν να ρισκάρουν.

Στη μελέτη, 52 γυναίκες περιέγραψαν φανταστικούς άντρες, οι οποίοι αποφάσισαν είτε να εμπλακούν είτε όχι με επικίνδυνες δραστηριότητες - να σκαρφαλώσουν ένα απότομο βουνό, να ταξιδέψουν μόνοι σε εχθρικό έδαφος ή να πηδήξουν σε ένα ποτάμι για να σώσουν ένα παιδί.

Οι γυναίκες θαύμασαν τους άντρες που πήραν ηρωικά ρίσκα -όπως το να σώσουν το παιδί-, αλλά δεν εντυπωσιάστηκαν από τις μάταιες παλαβομάρες που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν ακόμα και στο θάνατο.

«Μία γυναίκα επιθυμεί έναν σύντροφο, ο οποίος θα επιβιώσει προκειμένου να συνεχίσει να είναι ο προστάτης της ίδιας και τους παιδιού της» αναφέρει ο επικεφαλής της μελέτης William Farthing, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Maine.

Enia

:shock: Α, καλάααα... HELLOOOO!!! ήθελε επιστημονική έρευνα και πειράματα για να το μάθουμε αυτό!? :roll:

fmas

Λογικότατο το βρίσκω............. Το παράλογο θα ήταν να προτιμούσαν άντρες με ηλίθια ρίσκα.....

Αναφορικά με την έρευνα για το σπέρμα... Είναι γνωστό το τι σέρνει καράβι.... Υπάρχει και ομόνυμο τραγούδι που το τραγουδάει ένα ντόπερμαν........ Δεν θυμάμαι το όνομά της αλλά βολτάρει στις μεσημεριανές εκπομπές κοινωνικής κριτικής..... (Τι έγραψα πάλι ρε παιδιά)....

apol

εμβολιασμενο ντοπερμαν ????????????????

fmas

Δεν ξέρω apol..... Δεν την έχω τσεκάρει..... Αλλά για να την έχουν ξαμολημένη μάλλον...... Δεν δαγκώνει....

Nikos28

Εγώ, πάλι, έχω τις επιφυλάξεις μου...
Υπάρχει γυναίκα που να μην εντυπωσιάζεται από κάποιον άντρα που ρισκάρει για χάρη ενός ευγενούς σκοπού;  :roll:

Δεν ξέρω, ας πουν οι κοπέλες...

riaghul

Το να ρισκάει να σώσει - ας πούμε - ενα παιδί
ειναι ανθρώπινη υποχρέωση και όχι αντρισμός..

Δεν νομίζω να εντυπωσιαζόμουν..

ισως να εντυπωσιαζόμουν περισσότερο αν μπορούσε
να κάνει μικρά ..απλά...πράγματα...
που να κρύβουν... και παράλληλα να αποκαλύπτουν
ενα κόσμο ομρφιάς...

Argiro

Κι εγώ δεν νομίζω πως θα εντυπωσιαζόμουν με την ηρωική πράξη της διάσωσης του παιδιού, με την έννοια πως σε τέτοια περίπτωση ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει. Θα εντυπωσιαζόμουν περισσότερο με το να ρισκάρει κάποιος σε άλλες περιπτώσεις, όπως επαγγελματικές για παράδειγμα, και να πετύχει τελικά αυτό που επιδιώκει. Γιατί συνήθως δεν είναι εντυπωσιακά τα ρίσκα, αλλά το αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια, με εντυπωσιάζουν περισσότερο οι άνθρωποι που πετυχαίνουν αυτό που βάζουν στόχο, ό,τι και αν είναι αυτό.

energizer

...εντυπωσιαζονται σιγουρα απο ηρωισμους,μακροπνοα σχεδια & επιτυχημενα ρισκα...αλλα αργα η γρηγορα συνειδητοποιουν οτι τις θελγει η ασφαλεια,η σιγουρια,η σταθεροτητα...(εχει ειπωθει κατι αναλογο στο θεμα φιλοσοφιας "περι ανασας..")
...η αιτιολογηση ειναι καθαρα βιολογικη...μητρικα ενστικτα κτλ...
 :roll:

...οσο για το πειραμα..μαλλον οι "προχωρημενες μας φαντασιωσεις" ευθυνονται & λιγοτερο ο ανταγωνισμος του σπερματος...σαφεστατα υπαρχει η θεωρια...αλλα τα σπερματοζωαρια δεν εχουν αισθητηρια!
...το ολο κεφαλαιο "sex" αποτελει ενα φαντασιακο,ακρως υποκειμενικο πεδιο...
...εξ'ου & οι πολλαπλες προσεγγισεις!
 :wink:

Enia

εγώ πάλι δεν θα το θεωρούσα απαραιτήτως θέμα ανταγωνισμού.. αλλά ότι στην εικόνα άνδρα-γυναίκας μπορούν να 'ταυτιστούν' και να δουν τον ρόλο τους πιο εύκολα και άμεσα... ενώ -συγκριτικά- η εικόνα γυναίκα-γυναίκα τους αφήνει πιο αδιάφορους εφόσον δεν βλέπουν τον εαυτό τους εκεί μαζί.

(ίσως ακούγεται το ίδιο αυτό που λέμε, αλλά ουσιαστικά είναι από εντελώς διαφορετικό πρίσμα...)

539 Επισκέπτες, 1 Χρήστης