Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 308
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 320
  • Total: 321
  • Leon

επ ευκαιρια του νεου χρονου να σας.........................

Ξεκίνησε από apol, Δεκεμβρίου 07, 2005, 09:47:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

santa_gik

Παράθεση από: "merry_christmas_pollina"merry καλει santa....αυτο φιλενας πως τρωγεται???? ετσι οπως ειναι???? ή το "ξετιλυγεις" για το σπιτι????  :roll:  :evil:  :oops:

Merry, sou lithike h aporia twra ????  xaxaxaxaxaxaxa !!!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

ΕΔΩΜΕΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

]
:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: :shock:  :shock: :shock:

apol

ξεφυγατε τελειως   νομιζω  ............         για να υπαρξει ισορροπια δειτε αυτο.....

merry_christmas_pollina

merry καλει santa.....

***merry βρισκεται τεζα στο πατωμα.....λογω ή ανακοπης καρδιας ή ταχυπαλμιας***

:arrow: βρε συ....εαν βαζεις κατι τετοιες φωτογραφιες, ειδοποια πρωτα καραβαγγοοοοοοοοοοοοοοοοοο......

merry_christmas_pollina

Παράθεση από: "santa_gik"
Παράθεση από: "merry_christmas_pollina"merry καλει santa....αυτο φιλενας πως τρωγεται???? ετσι οπως ειναι???? ή το "ξετιλυγεις" για το σπιτι????  :roll:  :evil:  :oops:

Merry, sou lithike h aporia twra ????  xaxaxaxaxaxaxa !!!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
santaaaaaaaaaa.....μολις γυρισα απο το φαρμακειο.....πηγα για αιθερααααααααααααααα.......

apol

τετοιες φωτογραφιες μονο σε σαιτ γνωριμιων ......ο θεος νατο κανει γνωριμιων μη πω τιποτα αλλο..

merry_christmas_pollina

φιλτατε απολ.....ασε λιγο να γελασει το στοματακι μας.....να χαρει λιγο η καημενη η καρδια μας.....μην ειμαστε συνεχως μεσα στην ταλαιπωρια και την μιζερια.....εξ αλλου μια παρεα ειμαστε ολοι εδω.....ας το ευχαριστηθουμε λιγο μερες που ερχονται.....αρκετα προβληματα εχουμε λιγο πολυ ολοι στη προσωπικη μας ζωη!

apol

πλακα κανω καλη μου ....με σας ειμαι και το στοματακι σας να χαρει και η καρδουλα σας και ο,τι αλλο θελετε..........
ο,τι πιανετε σιδερο να γινεται.....

Anonymous

Ώπα!!!
Τι βλέπω εδώω??
Μα καλά αυτόν τον Αη Βασίλη δεν μπορούμε να τον έχουμε??
Και χωρίς στολή μας κάνει ]

apol

καλως τηνε κι ας αργησε...........

merry_christmas_pollina

φιλενααααααααααααςςςς γαυρινακι μου????
φανταζεσαι να σου χτυπησει την πορτα ενας τετοιος αηβασιλης για να σου πει τα καλαντα????
 :oops:  :oops:  :oops: μονον καπως ετσι θα αλλαξει το γουρι μας, μου φαινεται..... :roll:  :roll:

apol

δε θελω να σας απογοητευσω βολευτειτε με κανενα σκετο βασιλη....

Enia

Μπααα... δεν τον θέλω τον αγιοβασίλη, με χαλάει η γενειάδα... χαρισμά σας... κρατάω τον άγγελο τον πουπουλένιο...

(ασταδιάλα με τους Αγγέλους πια!, γμ το ριζικό μου...)

Argiro

Ώπα!... Τι γίνεται καλέ, εδώ;
:shock:  :shock:  :shock: :shock: :shock:  :shock:  :shock: :shock:
:shock:  :shock:  :shock: :shock: :shock:  :shock:  :shock: :shock:
:shock:  :shock:  :shock:  :shock: :shock:  :shock:  :shock: :shock:

santa_gik

Ε!!   ειπαμε να ισιωσουμε λιγο το θεμα   :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

320 Επισκέπτες, 1 Χρήστης