Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 266
  • Total: 266

Νευριαζετε? Τσαντιζεστε? και γιατι? και γιατι στεναχοριομαστε?

Ξεκίνησε από papi, Δεκεμβρίου 10, 2005, 08:51:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

minoraki

Παράθεση από: "papi"ε; :roll:
τι ε? εγινα αδιακριτη με τις ερωτησεις μου....με επανεφερες εις την ταξιν λεγοντας μου οτι "το μουσειο" ειναι προσωπικη υποθεση.....τοσο απλο....καταλαβες παπακι μου?
 :arrow: νομιζω οτι εισαι εξυπνος και δεν χρειαζονται τοσες διευκρινισεις.....εξ αλλου ειμαι απο χαρακτηρα διακριτικη!

papi

Εγω εξυπνος;απο που και ωσπου; :roll: εγω σε βριζω;; :roll:

energizer

...αυθεντια  :?:
...υπο καποια εννοια ολοι αποτελουμε αυθεντιες...(αυθεντικοι!).
...διεκρινα 1 υπερβαση νοητικη...γιατι μονο οι "αυθεντιες" δικαιουνται κρισεως;
...δεν ομολογω την "ενοχη" μου αγαπητη jasper...
...τωρα αν το πομπωδης ειναι ταυτοσημο με το περιγραφικος,αναλυτικος,εξωστρεφης & παραλληλιζεται με την ελευθερια εκφρασης...τοτε σιγουρα ειμαι "τετοιος"...
...μ'αρεσε το "εσυ"  :!: ...
...τετοιο κοινο υπαρχει  :?:
 :roll:
...οσο για την εκτονωση...νομιζω εχει αναλυθει επισταμενως σε σχετικα θεματα
 :wink:
...το τι κανει καθεις ημων εντος site & internet...ειναι προσωπικη υποθεση...
...λοιπον επειδη δεν εχω επιτεθει ποτε σε κανεναν με χαρακτηρισμους παρα μονο αμυνομενος...νομιζω το "υπερφιαλος" ειναι τουλαχιστον αδοκιμο!
...εχεις το δικαιωμα της κρισης σου...δεν το παραγνωριζω,αλλα προσπαθησε με επιχειρηματα & οχι με τιτλους & επικεφαλιδες να την υπερασπιστεις...
 :lol:
...σημειωτεον...δεν με ξερουν παρα ελαχιστοι στο site(απο αλλου!) δεν εχω εμφανιστει σε δημοσια εκδηλωση,δεν κατεβαινω σε εκλογες,δεν εξυπηρετω κανενα "συμφερον"...
 :roll:
...τι αντικρυσμα αγαπητη συνομιλητρια εχω;
...πλην του δικαιωματος να εκφραζομαι ελευθερα  :?:
...αν ειναι αδικημα...υπαρχει & η λογοκρισια...
 :salut:

Υ.Γ.
..δεν εχω κατι μαζι σου...& δεν θελω & ν'αποκτησω!
 :twisted:

papi

ωχ ωχ θα πεσουν τα κουμπουρια....την κανω σιγα σιγα :roll:

jasper

ΥΓ (1) όταν περιγράφεις τους "φιλοσοφημένους αγνοούντες... με πεζοδρομιακή γνώση... πασαλείμματα ακαδημαϊκά... συγχισμένη αντίληψη κλπ κλπ" και δεν ονοματίζεις το άτομο που σου προκάλεσε αυτή την "αμυντική επίθεση" τότε προσβάλλεις συλλήβδην όλους τους συμμετέχοντες σ' αυτό το φόρουμ.... το μόνο που μου μένει να υποθέσω είναι πως για να συνδιαλαγεί κάποιος μαζί σου πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτος του Χάρβαρντ....

ΥΓ (2) ο αυθεντικός με την αυθεντία έχουν τόση σχέση... όση και η κατσίκα με τον ταραμά... ατυχές το λογοπαίγνιο αγαπητέ

ΥΓ (3) τέτοιων κρίσεων σαν αυτές που συνηθίζεις...ναι μόνο οι "αυθεντίες" δικαιούνται αγαπητέ... (άκου "συγχισμένη αντίληψη του σύμπαντος κόσμου" !!!)

ΥΓ (4) ευχαριστώ που δεν παραγνωρίζεις το δικαίωμα της κρίσης μου... και ΟΧΙ δεν θα "προσπαθήσω" να υπερασπιστώ με επιχειρήματα το εξόφθαλμο...

ΥΓ (5) δεν σε ξέρουν ελάχιστοι... σε "ξέρουν" όσοι σε διαβάζουν... ο καθένας που συμμετέχει σ' αυτό το φόρουμ αφήνει το στίγμα του ΚΑΙ όταν παραθέτει την άποψή του... αλλά πολύ περισσότερο όταν προκαλείται να την υπερασπιστεί με "αμυντική επίθεση"...
εσύ λοιπόν θα μου πεις τι αντίκρυσμα έχεις  (και δεν εννοώ την ελευθερία έκφρασης... γιατί αυτή είναι το όχημα και όχι αυτοσκοπός)

ΥΓ (6) ούτε κι εγώ έχω κάτι μαζί σου... αυτά που κατά καιρούς γράφεις με εκνευρίζουν όχι τόσο για την ουσία τους αλλά για τον τρόπο που επιλέγεις να μας κάνεις κοινωνούς

κλείνω χωρίς twisted evil φατσούλα... γιατί όντως δεν έχω οτιδήποτε μαζί σου

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ

papi

χμ αρχισανε τα οργανα να παιζουν παρεα.....

Αγαπητοι μου φιλτατοι θα σας παρακαλουσα στα δικα μου θεματα να μην υπαρχουν πολεμοι και διαφορές.
Τις διαφορές σας μπορειται να τις λυσετε αλλου.

Σας ευχαριστω

Φιλικα

Μπιλακος

jasper

μπιλάκο μου
εγώ έτσι κι αλλιώς "αλεξιπτωτίστρια" είμαι στο φόρουμ και δεν έχω σκοπό να συνεχίσω εδώ την αντιπαράθεση...

ενερτζάιζερ... έλα όξω να λογαριαστούμε  :P

ΥΓ. είχα την εντύπωση οτι εδώ μέσα δεν υπάρχουν "δικά μου" και "δικά σου" αλλά αφού έτσι νιώθεις... θα το σεβαστώ  :D  άλλωστε σε συμπαθώ πάρα πάρα πολύ για να θέλω να σε στενοχωρήσω

Τρυφερά
Σοφία

papi

Αχ σε ευχαριστω παρα πολυ!!!Τι να σε κερασω?καλα αν κατεβεις Αθηνα ελα να σε κερασω ενα προφιτερολ! :roll:  :oops:

jasper

προφιτερόλ????? γιούπιιιιιιιιιιιιιιιι το αγαπημένο μου  :D  :D  :D  

αλλά θα φέρω κι εγώ σαλονικιώτικα γλυκά (όχι άλλα τρίγωνα...) να ευφρανθεί ο ουρανίσκος σου

φιλάκια

papi

αχ παρα πολυ ωραια...θα κανουμε συναντηση με γλυκακια..χιχιχι :oops: να μας φυγουν και οι τσαντιλες μας :evil:

energizer

...δεν νομιζω οτι οσοι εχω συνδιαλαγει στο παρελθον & σε ποικιλα θεματα ειναι αποφοιτοι Harvard & Yale...αλλωστε & εγω ουτε καν ΜΙΤ δεν ειμαι  :!:
...δεν μπορω να κατανοησω τον λογο που η γραφη μου εχει ξεσηκωσει τετοιες αντιδρασεις...
...ενδεχομενα...
1) καποιος/α που προκληθηκε (ποικιλοτροπως) υποκινει την "σταση"
2) γραφω κατι εξαιρετικα ενοχλητικο(που αγνοω μαλλον!)
3) το πλεον ανεπιθυμητο...αν γραφεις κατι με νοημα-ουσια θιγεις "κεκτημενα"

...αυθεντια ουδεποτε δηλωσα...& ο χαρακτηρισμος ειναι απολυτα δικος σου...
...ευχαριστω βεβαια(λαμβανεται ως φιλοφρονηση) αλλα πρεπει να αποποιηθω τον τιτλο...
...λοιπον ως εποχουμενος ας κινησω για τον αυτοσκοπο μου...

papi

Τα υπονουμενα θα παρακαλουσα παρα πολυ να κοπουν στα θεματα μου.
Δεν ζηταω πολλα!
Δεν σας αρεσει?κανετε ενα θεμα με τοπικ μπαχαλεμα και υπονοουμενα και ησυχαζετε.
Ισος αυτη ειναι η τροφη για εσας.
Για εμενα παντως δεν ειναι τροφη.
Τροφη ειναι να παω στα Διασπαρτα και εκει να τα μπαχαλεψω να μιλησω οπως θελω να βαλω και καμμια φωτο πονηρη αλλα να σεβομαι τον απεναντη μου και παντα με το χιουμορ και οχι να με κοιτανε με μισο ματι.

Απο τα λαθοι μας μαθενουμε και ετσι να προχωραμε με σωστο βημα ωστε να μην δημιουργουντε παρεξηγησεις και το βασικο τα ταχα υπονοουμενα για να δειξουμε την ταχα ανωτεροτητα(μια βλακια και μιση που και εγω την εχω κανει πολλες φορες στο παρελθον)...απο τα λαθοι μου μαθενω.

Αγαπατε αλληλους....το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να ειμαστε στο ολο συνολο...αλλα τι να κανουμε...δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα σε αυτο...ο καθενας τραβαει τον δικο του δρομο ή τα κουβαδακια του και σε αλλη παραλια και εγω στην δικη μου παραλια...ετσι ειναι αυτα....οι μαγκιες οτι εγω ειμαι ο ταχα μαμαο για μενα ειναι τριχες....δεν ειναι στο δικο μου επιπεδο...και αυτοι που το παιζουν μαγκες,δεν τους θελω καν στην παρεα μου μα ουτε καν φιλους μου.

Φιλικα
ΜπιλαΚος

energizer

billακο δεν νομιζω οτι καποιος ημων εστω & αν εχει ξεκινησει 1 θεμα μπορει να διεκδικησει κυριοτητα σε αυτο...
...επειτα αν εχεις παρατηρησει,καθοτι ειμαι προσφατος στο site, υπαρχουν ομαδες που αλληλομαχαιρωνονται...
...ο κακομοιρος εκει που εγραφα τα δικα μου...βρεθηκα στο στοχαστρο  :!:
...δεν επρεπε ν'απαντησω  :?:
...& το αυτο πραττω μονο οταν διαβλεπω κατι αντιστοιχο...
φιλικοτατα & χωρις καμια διαθεση να μπαχαλεψω την διαθεση σου...

papi

Ευχαριστω αγαπητε energizer  :wink:

Ας συνεχισουμε το θεμα

Να τωρα πχ εχω Νευρα!! :evil: και αυτα προκαλουντε απο το στομαχι!

Ριαααααααα που εισαι?...α ναι θα τα πουμε απο κοντα εμεις...το ξεχασα :roll:

266 Επισκέπτες, 0 Χρήστες