Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 276
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 264
  • Total: 265
  • Leon

μπορει να μου.....

Ξεκίνησε από merry_christmas_pollina, Δεκεμβρίου 21, 2005, 12:27:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

merry_christmas_pollina

πει κανεις γιατι δεν μπορω να μπω στο yahoo-hotmail & msn απο την δουλεια μου????? :evil:  :evil:
προσπαθω πανω απο ενα μηνα να λυσω το προβλημα....αλλά δεν γινεται τιποτα.....

:arrow: προς παπι!!!!!
ψιιιιιιιιιιτττττ παπακι μας....εσυ που ξερεις τα πολλα και ο νους σου κατεβαζει.....για πες καμμια λυση!!!!!

spellbound

βρε σπανια, τουλαχιστον τα ε-μεηλς που σου στελνω τα λαβαινεις??? :wink:

merry_christmas_pollina

βρε σουρλουλου.....τα παιρνω απο το σπιτι μου.....

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως δεν μπορω να μπω απο το γραφειο.....εχω την εντυπωση οτι εχει βαλει το χερακι του ο μυστηριος..... :evil:  :evil:

black_velvet

Παράθεση από: "merry_christmas_pollina"πει κανεις γιατι δεν μπορω να μπω στο yahoo-hotmail & msn απο την δουλεια μου????? :evil:  :evil:
προσπαθω πανω απο ενα μηνα να λυσω το προβλημα....αλλά δεν γινεται τιποτα.....

:arrow: προς παπι!!!!!
ψιιιιιιιιιιτττττ παπακι μας....εσυ που ξερεις τα πολλα και ο νους σου κατεβαζει.....για πες καμμια λυση!!!!!

Προφανώς είναι κλειστές οι πόρτες!
Σε αρκετές εταιρείες, οι administrators δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένες διευθύνσεις. Τα διάφορα mails είναι από τις πιο συνηθισμένες. Ο λόγος, συνήθως, είναι για να προστατέψουν το δίκτυό τους από ιούς που ίσως έρθουν από τα mails αυτά.
Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον administrator σας αν υπάρχει πιθανότητα να επιτραπεί ποτέ η πρόσβαση σε (κάποιο από) αυτά τα sites...

Χρόνια Πολλά!
Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, με υγεία και χαρά.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

minoraki

μπλακ!!!!! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου....αντμιν δεν υπαρχει εδω, αφου στο γραφειο ειμαστε μονον 2.....εαν ομως υποψιαστω οτι κατι εχει κανει ο περιεργος και δεν μπορω να μπω σε αυτα τα δυο σαιτς.....αλιμονο του!!!!!!! :evil:  :evil:  :evil:

spellbound

λογικα βρε φιλενας, μαλλον δεν εχεις κανει καλα το installation. για ξαναδες το το θεμα!!

black_velvet

Η εγκατάσταση του internet explorer (τον οποίο υποθέτω ότι χρησιμοποιείς) γίνεται μαζί με τα windows. Δε νομίζω, λοιπόν, να υπάρχει εκεί πρόβλημα.
Πιο πιθανό είναι να έχεις υψηλό επίπεδο στις ρυθμίσεις ασφαλείας ή/και στη java.
Ελεγξε, αν θέλεις, τις ρυθμίσεις σου. Αν χρειαστείς βοήθεια, εδώ είμαστε! ;-)

Ο "περίεργος" μπαίνει στα sites αυτά;

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

HORHE

Παράθεση από: "minoraki"μπλακ!!!!! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου....αντμιν δεν υπαρχει εδω, αφου στο γραφειο ειμαστε μονον 2.....εαν ομως υποψιαστω οτι κατι εχει κανει ο περιεργος και δεν μπορω να μπω σε αυτα τα δυο σαιτς.....αλιμονο του!!!!!!! :evil:  :evil:  :evil:
καλημερα...
πιθανων αν εχεις μσν αλλης εταιρειας ηδη, να ειναι αυτος ο λογος που δεν μπορεις να ανοιξεις το yahoo...στειλε μου μυνημα αν εχεις μσν αλλης εταιρειας να σε ρωτησω πρωτα να βεβαιωθουμε οτι φταιει αυτο...
αν θελεις φυσικα..
συγνωμη και σε ευχαριστω που με διαβασες...

264 Επισκέπτες, 1 Χρήστης