Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 290
  • Total: 291
  • Leon

Κλειδωστε καλα πριν βγητε εξω απο το σπιτι!

Ξεκίνησε από papi, Δεκεμβρίου 24, 2005, 03:33:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Κλειδωστε καλα πριν βγητε εξω απο το σπιτι.Οι κλεφτες παραμονευουν ακομα και οταν ειναι και αλλοι στα διπλανα διαμερισματα
Διπλο κλειδωμα τις πορτας
Κρυψτε καλα κοσμηματα και λεφτα σε μερη που δεν μπορουν να τα βρουν,πχ μεσα σε μια γλαστρα,βγαζεις λιγο χωμα απο την γλαστρα και μεσα σε ενα σακουλακι εχεις τα λεφτα και τα κοσμηματα και μετα ριχνεις παλι το χωμα απο πανω.
Οι κλεφτες πανε στα υπνοδωματια και στην κουζινα.Αυτο που τους νοιαζει ειναι τροφη και λεφτα και κοσμηματα.

Επισεις μην αφεινετε ποτε το αυτοκινητο σε παρκαδορους ειδικα αυτες τις μερες.Υπαρχει κινδυνος να σας παρουν διαφορα απο μεσα.
Επισεις να σβηνετε το αυτοκινητο οταν θελετε να πατε για τσιγαρα και αν εχετε κοσμο μεσα σε αυτο,να κλειδωνουν απο μεσα τις πορτες.Ο κλεφτης ειναι υπουλος!Ακομα και με κοσμο μεσα στο αυτοκινητο μπορει να μπει και να τους παρει ολα τα κοσμηματα και τα λεφτα ενω εσεις εχετε παει για τσιγαρα στο περιπτερο.

Αυτα τα ολιγα

Ειναι μια προσφορα απο τον Παπι

Σας ευχομαι καλες Γιορτες

corto

kleidono ambarono kai o klefths einai mesa. me ta perisotera poy grafeis martyreis tis krypsones stoys epidojoys kleftes. h kalyterh lysi einai na mhn les se kanenan ti exeis kai ti den exeis kai se pia topo8esia sto spiti soy ta exeis. kalytyerh lysi gia osoys nio8oyn anasfaleis einai na exeis ta xrhmata sou se mia trapeza kai thn karta analhpson na exeis xrhmata osa xreiazese. an pali exeis trella meta xrysafika kala 8a einai na breis mia 8yrida se trapeza kai na ta baleis mesa. ka8ontai kai den enoxloyn kanenan.

papi

Η αποψη μου ειναι να λεω αυτο που νιωθω ασχετως αν μαρτυρουν και βρουν οι κλεφτες τα χρηματα.Ισος ετσι καποιοι φιλοι θα βρουν το δικο τους τροπο να κρυψουν τα λεφτα.
Αυτο που λες οτι θα πρεπει να τα βαλουν σε θυριδες ασφαλειας,δεν ειναι και οτι το καλυτερο.Γιατι απλα στην εχουν στημενη εξω απο την τραπεζα και στα περνουν ολα.Επισεις αντε να βρεις τραπεζα τωρα ανοιχτη να βαλεις τα λεφτα και τα κοσμηματα.

Πεσμας μια τραπεζα που ειναι τωρα ανοιχτη να παει ο κοσμος να καταθεσει τα πολυτιμα αντικειμενα.

Επισεις και τα κινητα τηλεφωνα να τα εχετε μαζι σας και οχι στο σπιτι.Ενα κινητο τηλεφωνο εχει πολλα χρησιμα οπως φωτογραφιες και χρησιμα τηλεφωνα που μετα θα ειναι δυσκολο να τα ξανα βρεις.

corto

an 8es na pareis kapio apo ta polytima soy anteikimena soy pas tis ores tis leitoyrgeias tis trapezas kai to pairneis h to afineis. pote den les oti 8a pas sthn 8yrida se asxetoys an8ropoys ektos apo thn oikogenia soy fysika. oso gia ta kinita kalo einai ta exoyn se tsepes poy mboroyn na baloyn kai to xeri toys mesa. kata protimisi toy pantelonioy. an tajideyoyn  sto ejoteriko mbroyn na rapsoyn esoteterikes tsepes sto panteloni toys kai na exoyn to megalytero poso ton xrhmaton toys ekei asfales. stis tsepes mborei na exoyn mikro posa.

papi

μα δεν χρειαζεται να το πεις οτι θα πας στην θυριδα.Οι περισσοτεροι κλεφτες ξερουν που θα χτυπησουν(για χαζους τους περασες?).

χμ χμ κατι δεν μου παει καλα αυτο με τις τσεπες!και αν για κακη τυχη βρεξει και δεν εχει ομπρελα,τι γινετε? :D πανε μετα τα λεφτα...και αν σε ενα ελεγχο τις αστυνομιας σε ψαξουν και βρουν αυτα τα λεφτα μεσα στο παντελονι,αντε μετα να δικαιολογησε στον μπατσο.Ου μπλεξεις! :clown:

Nikos28

Απο αυτήν την άποψη, οι πιο τυχεροί είναι οι μπατίρηδες και οι οικονομικά κατεστραμμένοι... ποιός θα τους κλέψει αυτούς;

Κάποτε ένας φουκαράς, που δεν είχε στον ήλιο μοίρα, άκουσε ένα θόρυβο την ώρα που κοιμόταν... Ξυπνάει και λέει:

''Ποιός είναι;''

''Είμαι ένας κλέφτης!''

''Και τι κάνεις εδώ;''

''Ψάχνω να βρω λεφτά!''

''Ε, τότε κάτσε να σηκωθώ να ψάξουμε μαζί!''

papi

Νικος παμε μαζι να βρουμε τπτ?εχεις ακουσει οτι στα σκουπιδια υπαρχουν σακουλες με λεφτα?παμε να ψαξουμε! :rambo:  :viking:  :dwarf:

Nikos28

:lol:  :lol:  :lol:

Μπίλη, εγώ λέω να εξοπλιστούμε με αντιασφυξιογόνες μάσκες και να πάμε στο ελ ντοράντο των απανταχού ρακοσυλλεκτών και χρηματοσκουπιδοθήρων: Στην ίδια τη χωματερή!
Αλλά θέλω κι ένα ποσοστό απο τα δικά σου για τη φαεινή μου ιδέα!  :wink:
Είσαι μέσα;

papi

αμε μεσα...οκ μισα μισα :P  :lol:

sonia

papi

εμενα δεν γινετε να τυχει γιατι ειναι φρουριο!χοχοχο :twisted:

papi

κλειδωνω και κοιταω καλα αλλα μετα ξανα ξεκλειδωνω γιατι κατι ξεχασα!γρουυυυυφ :evil:

Anonymous

δεν αγχώνομαι papi τα έχω σε θυρίδα  :lol:  :lol:  :lol:

kaith

Τους φουκαραδες τους κλεφτες μολις μπουν μεσα στο σπιτι μου θα αντικρυσουν την κορη και την μαμα μου!!!
Φανταζεσε λαχταρα που θα παθουν οι αμοιροι ; Μονο που θα ακουσουν να τραγουδαει η κορη μου θα τους παρακαλαμε να γυρισουν........

papi

Παράθεση από: "Sole"δεν αγχώνομαι papi τα έχω σε θυρίδα  :lol:  :lol:  :lol:

σε πια θυριδα? :roll:

290 Επισκέπτες, 1 Χρήστης