Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 245
  • Total: 246
  • Leon

ελτον τζων + ντειβιντ.....

Ξεκίνησε από merry_christmas_pollina, Δεκεμβρίου 27, 2005, 09:55:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

merry_christmas_pollina

πριν λιγες ημερες, οπως ολοι ξερουμε, ο ενας και μοναδικος ελτον τζων παντρευτηκε στο λονδινο τον συντροφο του....ο γαμος μεταξυ δυο ανθρωπων του ιδιου φυλου, ηταν γεγονος εδω και χρονια στην ολλανδια....μαλιστα το διαστημα που ημουν εγω στο αμστερνταμ λιγο ελειψε να παραβρεθω σε εναν τετοιο γαμο, αλλά δυστυχως η τελετη ηταν εντελως πριβε και μονον με ειδικη προσκληση επετρεπετο η εισοδος!!!
η απορια μου ειναι, τι θα γινει (που θα γινει τελικα) εαν επιτραπει ο γαμος μεταξυ ομοφυλοφιλων στην ελλαδα???? την αντιδραση του χριστοδουλου και την απαντηση του βαλιανατου  :D  :D  :D.....και στην μεση ο παπατσακαλος να εκφραζει την γνωμη μου για τους <<ντιντιδες>>!!!!
σκεπτομαι τι εχουν να ακουσουν τα αυτακια μας και τι εχουν να δουν τα ματακια μας.....
υπομονη να εχουμε, γιατι πραγματικα θα γελασουμε παρα πολυ.....

chriastina

....την Λουκά την ξέχασες?
άσε που όλες οι "Τατιάνες" θα έχουν αποκλειστικότητες
η μια θα έχει φωτογραφίες, η άλλη θα έχει τους συγγενείς,
η παράλλη την γειτόνισσα,τους συμαθητές κ.ο.κ
ε ρε,τι έχει να γίνει!!!!!!!!!!!!!!!

minoraki

:D  :D  :D κρις!!! εχεις δικιο κουκλα μου.....ξεχασα την κ. Λουκά....
χαχαχααααααααα.....φανταζεσαι τι θα γραφουν κατω απο το "παραθυρο" του καθε προσκεκλημμενου????
<<κουμπαρος του γαμπρου της νυφης>>.....<<μητερα της νυφης του γαμπρου>> κλπ κλπ!!!!
χιχι!!!! θα γελασει και ο καθε πικραμενος!!!!!

tristana

Εμένα δεν με κάλεσαν και ως εκ τούτου κρατώ μουτράκια.

Και τώρα στο σοβαρό μέρος του θέματος... δεν πρόκειται περί "γάμου", ή μάλλον πρόκειται για την καθαρά συμβατική, πρακτική πλευρά του γάμου -γιου νόου σκοπιμότητες, τίνος είναι ο καναπές με τις περικοκλάδες κλπ-
Το θεωρώ σωστότατο να επιτρέπεται να παίρνει τη σύνταξη ο ένας του άλλου, ας πούμε ή το σπίτι που μοιράστηκαν οι δυο τους και να μην καταλήγουν στους συγγενείς που εν ζωή τους είχαν -πιθανόν- αποκηρύξει, ξεφωνίσει, πληγώσει.
Αποτελεί μέγιστη υποκρισία η κατακραυγή εναντίον των ομοφυλόφιλων -καλά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν λεσβίες είναι γνωστό αυτό!! Μόνον οι άντρες και πάλι διεκδικούν να μην είναι τα γαλάζια αγοράκια με την βαρβάτη... κεφαλή Θου Κύριε χρονιάρες μέρες-
Θα μου πείτε εδώ η κακία, η χολή και η άνευ λόγου επίκριση είναι πλέον στην ημερησία διάταξη και θεωρείται γραφικός, περίεργος και ύποπτος ακόμα όποιος επιμένει στην καλή καρδιά και στη συγχώρεση, πόσο μάλλον
όταν μία μερίδα "προσφέρεται" ως στόχος του κάθε πικραμένου.

Το τόπικ αυτό το αφιερώνω με αγάπη στη Λιάνα που με δίδαξε ότι εκτός της δεοντολογίας υπάρχει και το αντιδεοντολογικά ορθό πάθος.

freak

προσωπικα ειμαι υπερ του γαμου ατομων του ιδιου φυλου. δεν το βλεπω απλα ως μια νομικη συμβαση μεταξυ συντροφων αλλα ως ενα μηχανισμο ενταξης στον αστικο τροπο ζωης, στην καθημερινοτητα, της οποιας ο γαμος αποτελει τον νομικα δοσμενο και καλυμενο θεσμο συμβιωσης. ισως και ως ενα ακομα τροπο αποδοχης των απο την κοινωνια. τωρα γιατι εν ετη 2005 μιλαμε ακομα για αποδοχη ειναι αλλου παπα (καθολου τυχαια η χρησιμοποιηση του ορου) ευαγγελιο.

το αν η κοινωνια ειναι ετοιμη, προσωπικα δεν με απασχολει. η κοινωνια οταν αντιμετωπιζει ενα 'προβλημα΄ για το προβαλλομενο προτυπο της παντα πασχει απο ανωριμωτητα. αν και θεωρω οτι η ανωριμοτητα αυτη επικαλειται απο αυτους/ες που δεν επιθυμουν να δουν τους σχετικους γαμους και οχι απο τα αντανακλαστικα της κοινωνιας.

τελος για τον χριστοδουλο και το εταιρο χουντικοσκυλο παπατσακαλο δεν εχω πολλα να πω περαν τουτου.. τι δουλεια εχουν αυτοι με το συγκεκριμενο ζητημα? γιατι πρεπει να εκφρασουν την γνωμη τους και το κρατος να την ακουσει? απο την στιγμη που η εκκλησια δεν τους αποδεχεται (ω τι υποκρισια, η εκκλησια της σουλτανας του αιγαιου που εχει τοσο σχεση με την διδασκαλια του Χριστου οση και ο Φοιβος με την στιχουργικη) το θεμα εχει ληξει για αυτους. θα παντρευονται στο δημαρχιο λοιπον με πολιτικο γαμο. αρα ειναι θεμα κρατους να αποφασισει και οχι ενος ματσου παπαδων. αληθεια ολοι αυτοι οι παπαδες που παριστανται στα καναλια ως ειδικοι αναλυτες για να ενημερωσουν τον μεσο τηλεθεατη τι δουλεια εχουν?  εχει εκπομπη αστροφυσικης, νασου και ενας παπας προσκαλεσμενος να μας πει τι λεει η εκκλησια για το συμπαν, εχει εκπομπη γενετικης να σου και αλλος παππας για τον ιδιο λογο.. μηπως να παρισταντω εκπροσωποι απο ολες τις λειτουργουσες εν ελλαδι θρησκειες? κατι με ταλιμπαν μου θυμιζει η ολη κατασταση με τους παπαδες που εχουν λογο και αποψη για τα παντα εκτος απο τα του εκκλησιασματος τους.

tristana

Φρικ,  :)  :P  και ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!

Με κάλυψες ως ζεστό παπλωματάκι πάλι.

chriastina

καλή μου Τρις και αγαπητέ Φρίκ,γνωρίζετε απο άλλο τοπικ την άποψή μου γενικά για την ομοφυλοφιλία....ειδικά για τον γάμο δεν έχω παρά να συμφωνίσω μαζί σας (και πολύ χαίρομαι γι αυτό),πιστεύω όμως πως "η κοινότητα" των ομοφυλόφιλων δεν είναι έτοιμη για γάμο...και τι θέλω να πω: κάτω απο την πίεση που έχουν υποστεί θα γίνουν πανηγύρια και πιστέψτε με,πολύ λίγοι γάμοι θα έχουν την ανάλογη σοβαρότητα,με αποτέλεσμα όλοι εκείνοι που θα εναντιωθούν να αρχίσουν να λένε "είδατε,που σας τα λέγαμε?" και πολλά άλλα.... ας ξεκινούσαμε πρώτα να αναγνωρίσουμε τα δικαιώματα που προκύπτουν απο έναν γάμο κι ας αφήναμε το ίδιο το γεγονός να έρθει σταδιακά. Η νομική κατοχύρωση οικονομικών,επαγγελματικών και περιουσιακών θεμάτων είναι απο τα πρώτα που "καίνε", επίσης οι φοροαπαλλαγές ή οι εκπτώσεις, προσφορές,παροχές κ.τ.λ που απολαμβάνουν τα ετεροφυλα ζευγάρια θα μπορούσαν να παραχωρηθούν και στα ομοφυλόφυλα με μια απλή δήλωση. Επίσης δεν θα ήθελα να ακούσω για μια ακόμα δόλια γυναίκα που μετά απο 29 χρόνια σχέσης και συμβοίωσης,όταν το ταίρι της πέθαινε στην εντατική δεν της επέτρεψαν να την δει γιατί δεν είχαν ΚΑΜΙΑ συγγένεια!
Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα....
Φιλικά Χριστίνα.

minoraki

φίλοι μου καλη σας μερα....τι καλα....χαχα....σημερα ειμαι στο σπιτακι μου και εχω την ησυχια μου για να διαβασω ολα οσα γραφονται στο φορουμ του σαιτ μας.....
λοιπον οταν εβαλα αυτο το τοπικ, δεν σκεφτηκα ουτε για μια στιγμη αρνητικα οσον αφορα τις σεξουαλικες προτιμησεις των συνανθρωπων μας.....εξ αλλου εχω καταθεσει την γνωμη μου και σε αλλο αναλογο τοπικ.....εκεινο ομως που σκεφτηκα ηταν οτι, η κοινωνια της ελλαδος καλως ή κακως δεν ειναι ακομα ετοιμη για να δεχθει κατι τετοιο.....δλδ εναν γαμο μεταξυ δυο ανθρωπων του ιδιου φυλου.....και επισης καλως ή κακως η εκκλησια εχει παρα πολυ μεγαλο λογο πανω σε θεματα κοινωνικα.....εδω εκφραζεται η γνωμη του κληρου σε πολιτικα θεματα δεν θα εκφραστει σε κοινωνικα και μαλιστα σε κατι τοσο "εξτρεμιστικο" (κατα την γνωμη τους παντοτε).....
οσον αφορα την δικη μου αποψη πανω στο θεμα ειναι οτι, εαν δεν ενοχλειται η κοινη γνωμη απο την ζωη του καθενος χωριστα, δεν βλεπω γιατι να μην ζει ο καθενας ετσι ακριβως οπως του αρεσει.....αλλά ομως εαν ο καθε "κυριος" βαλιανατος και οι συναγωνιστες του προσπαθουν να μας πεισουν οτι ολοι εμεις ειμαστε αυτοι που εχουμε το προβλημα, ενω αυτοι ειναι ενταξει....εεεεεεεεε....τοτε συγνωμη αλλά νομιζω οτι προσπαθουν να προκαλεσουν με καθε τροπο την κοινη γνωμη με τον εναν ή αλλο τροπο.....
και κατι ακομα......εμενα προσωπικα δεν θα με χαλαγε εαν με ερωτευοταν μια κυρια του βεληνεκους, του κυρους, του οικονομικου και κοινωνικου στατους του ελτον τζων......μπορει παρα πολυ καλα κανεις να φανταστει τι προκειται να κληρονομησει ο καλος του.....αλλά φανταζεται κανεις να σε ερωτευθει καποιος ο οποιος ειναι και γερος και ασχημος και φτωχος και φουστης????? πωπωπωπωπωπωπωωωωωωωωωωωω παναγια μου!!!!!

black_velvet

Παράθεση από: "chriastina"... Η νομική κατοχύρωση οικονομικών,επαγγελματικών και περιουσιακών θεμάτων είναι απο τα πρώτα που "καίνε", επίσης οι φοροαπαλλαγές ή οι εκπτώσεις, προσφορές,παροχές κ.τ.λ που απολαμβάνουν τα ετεροφυλα ζευγάρια θα μπορούσαν να παραχωρηθούν και στα ομοφυλόφυλα με μια απλή δήλωση. Επίσης δεν θα ήθελα να ακούσω για μια ακόμα δόλια γυναίκα που μετά απο 29 χρόνια σχέσης και συμβοίωσης,όταν το ταίρι της πέθαινε στην εντατική δεν της επέτρεψαν να την δει γιατί δεν είχαν ΚΑΜΙΑ συγγένεια!
Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα....
Φιλικά Χριστίνα.

Μα, αυτά δεν (υποτίθεται τουλάχιστον ότι) θα καλύψει η νομική υπόσταση του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου;
Τα προβλήματα που περιγράφεις υπάρχουν, δυστυχώς, σε κάθε "μη-νόμιμο" ζευγάρι. Καμία δήλωση δεν αρκεί. Ανεξάρτητα από το αν τα μέλη του είναι του ιδίου φύλου ή διαφορετικού.... ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

tristana

Μπλακ Βέλβετ, σωστά. Αυτό το κενό θα καλύψει αυτός ο νόμος.
Είναι αδιανόητο να ζεις μ'έναν άνθρωπο 10, 20 ή και μια ζωή και εάν
για προσωπικούς λόγους δεν τον έχεις παντρευτεί να μην έχεις κανένα από τα δικαιώματα που θα έπρεπε να έχεις. Και μάλιστα αυτό συζητούσα με μία φίλη που μένει στον Καναδά και εδώ και ένα μήνα άρχισε να συζεί με τον καλό της. Ε, λοιπόν, έχει ακόμα και οδοντιατρική κάλυψη από την εταιρεία του, κάλυψη εξόδων για σπα (!!) και λοιπά που φαντάζουν εξωπραγματικά για εμάς. Επειδή έχει γεννηθεί εκεί και όταν γεννιέται ένα παιδί στον Καναδά έχει αυτομάτως ιατρική ασφάλιση τώρα που συζεί με τον αγαπημένο της έχει επιπρόσθετη κάλυψη!!!!

minoraki

χμχμχμχμχμχμχμχμχμ......τρις μου και ολοι οι αλλοι καλοι μου φιλοι.....καλα τα λεμε εμεις εδω στο φορουμ μας.....ομως εδω στην ελλαδιτσα μας δεν μας καλυπτουν οι ασφαλειες μας ουτε για τα δοντια μας.....ακομα και εαν ειμαστε νομιμα και μονιμα με εναν συντροφο.....θα μας καλυψουν για σπα.....χιχι!!!!! μαλλον ονειρα θερινης νυχτος ειναι αυτα.....οταν ημουν στην ολλανδια εβλεπα τα πολυ νεα παιδια (δλδ γυρω στα 20-22-25) να κυκλοφορουν ολα φορωντας πανακριβα και πολυ σικ ρουχα.....απο ο,τι μετα συζητησαμε με τους δικους μου ανθρωπους που ζουν μονιμα στο αμστερνταμ, τα νεα παιδια πανε και δουλευουν για ενα μικρο διαστημα, μετα φευγουν απο τις δουλειες τους και μπαινουν στο ταμειο ανεργιας, οπου εκει τα χρηματα που παιρνουν δεν τα εχουμε εμεις εδω φανταστει ουτε στον υπνο μας.....
αλλά τωρα θα μου πεις οτι μιλαμε για χωρες που το συστημα τους ειναι 1000 χρονια μπροστα!!!! δεν γινεται ομως να εχουμε τον ηλιο,  το αιγαιον μας, τις παρελιες μας, τα καλοκαιρια μας και ενα ασφαλιστοκοινωνικο συστημα οπως αυτο των βορειων κρατων......αυτοι μας ζηλευουν γι αυτα που εχουμε εμεις και εμεις τους ζηλευουμε γι αυτα που εχουν αυτοι.....οταν ερχονται οι δικοι μου στην ελλαδα δεν ξεκολανε απο την παραλια και τον ηλιο.....σχεδον κλαινε οταν φευγουν.....τελος παντων ξεφυγαμε και παλι απο το θεμα μας, αλλά αυτο συνηθως γινεται οταν μιλαμε για τετοιου ειδους θεματα......

:arrow: και για να μην ξεχνιομαστε χρονιαρα μερα.....

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ   :D  :D  :D  :D

sonia

eimai yper tou gamou metaksy omofylofilwn...dystyxws omws sthn ellada yparxoun polla taboo kai ratsismos!

245 Επισκέπτες, 1 Χρήστης