Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 308
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 320
  • Total: 321
  • Leon

καποιες Πρωτοχρονιες που θα θελατε να ξεχαστουν

Ξεκίνησε από apol, Δεκεμβρίου 31, 2005, 09:53:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

primenumbers

oles htan yperoxes oxi mono gia mena alla gia olo ton kosmo, guys mhn ksexnate oti kai o xrysos gia na ginei ap thn fwtia pernaei, ta sfalmata oi tragwdies kai oi stenaxwries tis proswpikhs zwhs tou ka8enos symbadizoun me thn rhsh tou sofou ellhnikou laou ka8e empodio gia kalo, filikous xairetismous se olous.

Anonymous

Όλες θέλω να τις ξεχάσω.... τουλάχιστον αυτές των τελευταίων 10 χρόνων!

junkie

Δεν υπάρχει  Πρωτοχρονιά που να θέλω να ξεχάσω γιατί όλες οι ήταν "μαγικές" με την οικογένεια μου .... Και ίσως φανεί χαζό αλλά και σ'αυτή την ηλικία που είμαι το ευχαριστήθηκα πολύ που είδα τον μπαμπά μου ντυμένο Άγιο Βασίλη με τα δώρα είχε πολύ πλάκα για λίγα λεπτά ένιωσα ξανά μικρό παιδάκι..... :)  :)  :)  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

patos

Anonymous

Δυστυχώς είναι πάρα μα πάρα πολλές οι Πρωτοχρονιές που θα ήθελα να ξεχάσω!

Του χρόνου όμως έχω ένα σχέδιο στο μυαλό μου για την πρώτη μου ίσως υπέροχη Πρωτοχρονιά!!!

Ελπίζω να πετύχει!!

Cross fingers!!!

apol

μια πρωτοχρονια του 93 η94 εχω καλεσει πολυ κοσμο σπιτι,εχουν φθασει ολοι  το τραπεζι αρχιζει οταν χτυπα το τηλεφωνο και ενα σοβαρο επαγγελματικο προβλημα με αναγκαζει να φυγω και να αφησω τους καλεσμενους μου .....χαραματα που γυρισα το γλεντι ειχε σχολασει και εγω πτωμα,οργισμενος και με πολλες σκοτουρες................

spellbound

χμ..... εκτος απο δυο παρελθουσες ολες οι αλλες ηταν βραστα Χαραλαμπε  :P

320 Επισκέπτες, 1 Χρήστης