Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 310
  • Total: 310

celebration new member at a33 club!!!!!

Ξεκίνησε από primenumbers, Ιανουαρίου 04, 2006, 08:04:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gbyzf1000

Παράθεση από: "gavrina"χαχαχαχ Βασουλίνο μου εσένα έλεγεεεεεεεε????? ]

Καλά

μαγος είσαι?

black_velvet

Καλώς όρισες κι από μένα.
Κι εγώ νιώθω αρκετά νέα εδώ (λιγότερο από 1,5 μήνα). Βρέθηκα τυχαία στο site και μου άρεσε το ύφος και το ήθος των "συνομιλιών" που είδα. Έτσι, αποφάσισα να εγγραφώ κι εγώ μέλος!

Τι κρίμα που ο administrator "έκοψε" πριν λίγες ημέρες τη δυνατότητα από τους επισκέπτες να διαβάζουν τα forums! Νιώθω λίγο απογοητευμένη που απέρριψε τον τρόπο με τον οποίο έγινα τελικά μέλος του a33.... ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

gbyzf1000

ΠαράθεσηΚι εγώ νιώθω αρκετά νέα εδώ (λιγότερο από 1,5 μήνα). Βρέθηκα τυχαία στο site και μου άρεσε το ύφος και το ήθος των "συνομιλιών" που είδα. Έτσι, αποφάσισα να εγγραφώ κι εγώ μέλος!

Καλός όρισες και απο μένα...

ΠαράθεσηΤι κρίμα που ο administrator "έκοψε" πριν λίγες ημέρες τη δυνατότητα από τους επισκέπτες να διαβάζουν τα forums! Νιώθω λίγο απογοητευμένη που απέρριψε τον τρόπο με τον οποίο έγινα τελικά μέλος του a33...

Σε αυτό...δε κατάλαβα επ'ακριβώς το σκεπτικό σου.....

Το θέμα είναι να γράφεις και την αποψή σου όταν πέρνεις μέρος σε ένα φόρουμ.Αν δεν θές να γράφεις απλά,δεν απαντάς.

Αν θές να μην φαίνεσαι όταν είσαι μέσα ,υπάρχει η δυνατότητα μέσω του προφίλ σου.

Καλώς όρισες και καλές βόλτες στο αχανές α33.
 :D

primenumbers

Πραγματικά είστε πολύ αστείοι ευχαριστώ για τις ευχές.
Γωγώ μου καλησπέρα έχουμε να τα πούμε από το  καλοκαίρι μάλλον θα τα πούμε στην επόμενη συνάντηση του site, όσον αφόρα την φίλη που με είπε σπυράκη εύχομαι να το έκανε για να βγεί η ρίμα και όχι να μου θυμίσει την δύσκολη εφηβική ηλικία  :cry: anyway και πάλι ευχαριστώ για τίς ευχές. :P

fmas

Ένα καλως ήρθες και από εμένα........... Πάρε θέση και κάτσε......... Θα περάσεις πολύ καλά!!!!!

fmas

Παράθεση από: "gbyzf1000"

Καλά

μαγος είσαι?

Η Γωγώ?????????? Μπααααααααααααααααααααααααααα. Βοηθός Φακίρη.......  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Bijoux

όχι έλεγε υπονοούσε :P

Enia

Που είναι οι πεταλούδες? ΟΕΟ!? καραλολ  :lol:  :lol:  :lol:

Σπύρος καλώς ήρθες!

Σχετικοάσχετο... όταν κλείσω ένα χρόνο στο σάιτ θέλω πάρτυ :P (όχι πως ήταν κατόρθωμα, δε με κράτησε κανείς με το ζόρι, αλλά λέμε τώρα... αυκαιρία για μάζωξη  :wink: )

fmas

Enia εγώ κοντεύω τον ενάμιση χρόνο και κανένας δεν έκανε τίποτα............

Anonymous

Παράθεση από: "fmas"Enia εγώ κοντεύω τον ενάμιση χρόνο και κανένας δεν έκανε τίποτα............

Και ποιος είσαι εσύ που θα σου κάνουμε και πάρτυ????
Ααααα σσαν πολλά παράπονα να μας κάνεις τελευταία!!!
Μεγάλωσε πρώτα και μετά τα λέμεεεεεε!!!!
 ]

kuria

καλως μας μαζευτηκες σπυρο μου...
αν εισαι ιδιαιτερα εξυπνος θα περασεις καλα... αν εισαι ιδιαιτερα ομορφος πιστευω θα περασεις καλυτερα... αν εισαι και τα δυο... που ξερεις μπορει να γινεις και σαϊταρχης...   :wink:  :P

προς το παρον και μεχρι να ανακαλυψω τι ακριβως εισαι... τσακο απο μενα ενα    :hug2:  να εχεις να πορευεσαι...     :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Παράθεση
ΠαράθεσηΤι κρίμα που ο administrator "έκοψε" πριν λίγες ημέρες τη δυνατότητα από τους επισκέπτες να διαβάζουν τα forums! Νιώθω λίγο απογοητευμένη που απέρριψε τον τρόπο με τον οποίο έγινα τελικά μέλος του a33...

Σε αυτό...δε κατάλαβα επ'ακριβώς το σκεπτικό σου.....

Το θέμα είναι να γράφεις και την αποψή σου όταν πέρνεις μέρος σε ένα φόρουμ.Αν δεν θές να γράφεις απλά,δεν απαντάς.

Αν θές να μην φαίνεσαι όταν είσαι μέσα ,υπάρχει η δυνατότητα μέσω του προφίλ σου.

Καλώς όρισες και καλές βόλτες στο αχανές α33.
 :D

Σπύρο, συγγνώμη για το άσχετο με το καλωσόρισμά σου, θα ήθελα όμως να μου επιτρέψεις να εξηγήσω στον gbyzf1000 το σκεπτικό μου.
Το οποίο είναι πάρα πολύ απλό]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

ksenixths

:evil:  :evil:

kairos na thymhthw kai tis kakies mou :twisted:

ti lete??????

kairo den exw na fanw kai na paw kai kakia?????

loipon spyro mh fas allou!!!!!

exoume glarosoupa!!!!

akou ekei thes kai na eimaste filikoi!!!!!

apedeikse prwta oti to aksizeis kai meta blepoume kai ayto giati ta kala prepei na kourasteis na ta apokthseis(gia na mhn to pw kai sta arxaia :P )
 8)  8)  8)

primenumbers

Παράθεση από: "ksenixths":evil:  :evil:

kairos na thymhthw kai tis kakies mou :twisted:

ti lete??????

kairo den exw na fanw kai na paw kai kakia?????

loipon spyro mh fas allou!!!!!

exoume glarosoupa!!!!

akou ekei thes kai na eimaste filikoi!!!!!

apedeikse prwta oti to aksizeis kai meta blepoume kai ayto giati ta kala prepei na kourasteis na ta apokthseis(gia na mhn to pw kai sta arxaia :P )
 8)  8)  8)

AKYRO malista kyrie tagmatarxh

tristana

Καλώς ήρθες, Σπύρο. Μην προσδεθείς και αν καπνίζεις ελεύθερα.

Και συμφωνώ με την Βέλβετ. Γιατί να τρώνε πόρτα οι επισκέπτες;
Πριβέ κλαμπ γίναμε; Χλιδή!  :lol:  :twisted:

310 Επισκέπτες, 0 Χρήστες