Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

τοποθετησεις επι προσωπικου

Ξεκίνησε από apol, Ιανουαρίου 07, 2006, 11:44:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

κατω απο τον τιτλο αυτο μπορειτε  να κανετε  ελευθερα τις κοντρες σας.............

chriastina

καλέ μου apol,τι σε έχει πιάσει με τις κόντρες?

apol

χρειαζονται κι αυτες για να μη μας τσακιζει η μονοτονια................!!!!!!!!!!!

minoraki

δεν βλεπω κοντρες......
----->>> αρα δεν υπαρχει κανενα προβλημα....
----->>> αρα ολοι ειμαστε αγαπημενοι.....
δεν υπαρχει μισος και αλληλοσπαραγμος.....
πολυ καλαααααααααα......ευγε μας!!!!!

sonia

Παράθεση από: "apol"κατω απο τον τιτλο αυτο μπορειτε  να κανετε  ελευθερα τις κοντρες σας.............

kodres??? mia xara!!! :lol:  :lol:
apo stash h rolaristes??? :P  :lol:  :P

apol

αναλογα με τα γουστα...........

kuria

μοναδικη προσωπολατρεια μου ελα να κοντραριστουμε τα σφοδρα για το φιλοθεαμον κοινο...    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

:shock: μισόοοοο! να φέρω τα ποπ κορν! :tongue:  :lol:

apol

κριτες χρονομετρες στις θεσεις τους

naiada05

αντε να τσακωθω με την κυρια για το οικοπεδο το παραθαλασσιο που μου φαγε  :cry:
αντε να φαγωθω με την τρις για τη μαιζονετα που μου τσακισε :evil:
αντε να δειρω κι την σαρα για τον αντρα που μου φαγε :(
αντε να μαλλιοτραβηξω τον σκου που δεν μου αφηνει σκορ για σκορ που να μη μου το φαει λαχανο :shock:
να κλωτσησω κι την κριστιανα που δεν με καλεσε στην δεξιωση για την ονομαστικη της εορτη(μονο βιπς ειχε ..... :cry:  :cry:
 αντε κι το παπι που δεν με κερασε επισης για την ονομαστικη του εορτη :shock:
αααααα να μη ξεχασω να τραβηξω κι την κουρούπα της γαυρινας ετσι γιατι ειμαι βαζελινα :twisted:
την σπελ που σταματησε την κρεμαλα θα σκεφτω πως θα την τιμωρησω
 :x  :twisted:  :?:

οσο για σενα απολ τι να σου πω. καλη η σκεψη αλλα δεν το βλεπω να προχωραει εγω παντως προσπαθησα να αναψω τα αιματα :wink:  :lol: ........να πω στην τατιανα να σε παρει να χορτασεις κατινομαχιες μεσημεριανες να μην πασχεις απο στερητικο :roll:  :D  :lol:  :P ?????

μααααακιιιιιαααα κι οποιος θελει καυγα εδω εδω στο γηπεδο αυτο με τον απολ αρχηγο :)  :)

apol

καλη μου naiada  εγω το θεμα το εβαλα αχρειαστο να ειναι......αστο να υπαρχει που ξερεις μπορει να χρειαστει εστω και για εκτονωση  καποιων.....
οι <<κοντρες>> καμμια φορα ειναι αναποφευκτες λογω ανθρωπινων αδυναμιων..σπανε και τη ρουτινα ,ανεβαζουν την επισκεψημοτητα του σαιτ και του θεματος......
αν ειμαστε ολοι αγγελικα πλασμενοι,καλοπροαιρετοι,ευγενεις και διαθεταμε και καποιο  υψηλο πνευματικο επιπεδο θα μπορουσαμε με το διαλογο  την ανοχη και τις τοποθετησεις μας στα διαφορα θεματα να επιλυουμε πιθανες διαφορες και να δεχομαστε την αλλη (που πολλες φορες μπορει να ειναι και αντιθετη) αποψη .......
νομιζω ομως οτι οσο και καλοι να ειμαστε,οση ηρεμια κι αν επικρατει δε διαθετουμε ολα τα παραπανω  και ετσι εκ των πραγματων οι ανθρωπινες αδυναμιες μας πιθανον να μας οδηγησουν σε <<μικρες>> συμπεριφορες.....
την αρχηγια καλη μου  σου την παραχωρω ευγενως...αλλωστε δεν τη ζητησα....
ενα κολοσσαιο παντα υπηρχε και θα υπαρχει σε διαφορετικη μορφη βεβαια....για να θυμιζει οτι
η ζωη ειναι πολυχρωμη η πραγματικοτητα ομως ειναι ασπρομαυρη

naiada05

απολ ελπιζω στην ποιοτητα του χιουμορ σου κι ελπιζω τιποτα απο τα παραπανω να μην σε εθιξε η να σε προβληματισε.......εμενα προσωπικα εδω μεσα κι το εννοω δεν εχω το παραμικρο με κανεναν ισως γιατι δεν ξερω κανεναν προσωπικα πλην μιας κοπελλιας.......(σαρα)εγω απλως ηθελα να σου γραψω για να διασκεδασουμε κι ουχι να προβληματιστουμε....συμφωνω απολυτως για την ζωη κι τα χρωματα της κι για το οτι συμβαινει γυρω μας,,,,,,,,,απλως εδω μεσα υπαρχει θετικη ενεργεια κι με γεμιζει .......αυτααααααααααα αντε παμε για ριμες κι πλαστικες γλωσσες τωρα

μμαααακκκιιιιαααααα :hug2:

apol

νασαι καλα καλη μου ....δεν υπαρχει προβλημα...αλλωστε φαινεται νομιζω...

chriastina

τσιπς,ποπ-κορν,λεμονάδεεεεεεεες
έχω λέγετεεεεεεεε!

και naida05....αν μιλάς για το δικό μου σουαρέ....έχει δίκιο καλή μου,όλο βιπς ήταν και χαρές,τι να σου πω..... φέτος μπορεί να είναι καλύτερα και τότε θα είσαστε όλοι καλεσμένοι!

naiada05

γιατι βρε κρισουλινι  μου μιλας γλυκα?οχι εδω.......εδω θα ξεκουρουπιαστουμε......... γιατι καλε δεν καλεσες κι τον απλο λαο?επειδη εχω ουρα κι λεπια?:P  :P  :P  :P  :P φιλακιααααααααα(αληθεια η τρις που ειναι?την εχασα....... :cry:  :cry: )

519 Επισκέπτες, 1 Χρήστης