Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 188
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 198
  • Total: 198

Τα ΟΤΑΝ του εαυτου μας

Ξεκίνησε από apol, Ιανουαρίου 09, 2006, 12:17:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "kuria"οταν μου κανουν μασαζ... λιωνω...

lol κυρία, συμφωνώ κι επαυξάνω ;)

παιδάκια (αργυρώ, μινοράκι), μην το ψάχνετε, παιχνίδι είναι...  8)

:arrow: όταν είναι μακριά μου... κρυώνωωωωω! lol

plousiosErgenis

otan eisai plousios einai kala alla............merikes fores mporei na sou lipei kati pou mporei na exei enas ftoxos kai na einai plousioteros sou.ti einai euto?1) kai vasiko einai i agapi kai 2) i anonimia.i anonimia einai poly oreo ksereis ti oreo einai na eisai anonimos kai na tros paidakia me ta xeria?eno ean eisai plousios?mporeis na ta fas?

Enia

plousiosErgenis  :arrow: προσφέρομαι να σε ξεφορτώσω από μερικές χιλιάδες ευρώ...! βαρύ φορτίο κουβαλάς άμοιρε! :tongue: :tongue: :tongue: lol :lol:

apol

η enia εγραψε
kuria έγραψε]
  κυριες μου κατι πρεπει να γινει με σας ωστε και να ικανποιηθειτε και να μη λιωσετε εντελως  .....
ας πουμε ενα σιατσου ..........

apol

πλουσιε εργενη συμφωνω σε αυτα που λες μεταξυ σοβαρου και αστειου και θα γραψω κατι που λεει ο λαος
με το χρημα κρεβατι αγοραζεις δεν αγοραζεις υπνο

παρολα αυτα βαλε με στη λιστα για θαλασσδανειο.....

kuria

Παράθεση από: "plousiosErgenis"otan eisai plousios einai kala alla............merikes fores mporei na sou lipei kati pou mporei na exei enas ftoxos kai na einai plousioteros sou.ti einai euto?1) kai vasiko einai i agapi     :arrow:  εγω αγαπαω ολα τα ζωντανα ανεξαρτητως φορολογικης δηλωσης..
 kai 2) i anonimia.i anonimia einai poly oreo ksereis ti oreo einai na eisai anonimos kai na tros paidakia me ta xeria?eno ean eisai plousios?mporeis na ta fas?   :arrow:  εξαρταται αν κανεις παρεα μαζι μου... γιατι αν κανεις οχι μονο θα τα τρως αλλα μετα θα μαθεις να γλυφεις και τα δικα μου δαχτυλακια
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

apol

kuria

οταν λεω πως μονο ο apol με καταλαβαινει απολυτα... το εννοω!!!   :wink:

apol

λες επειδη ειμαι καλος δικηγορος οπως ισχυριζονται μερικοι!!!!!!!!!!!!!

kuria

δεν δινω σημασια στους ισχυρισμους των... μερικων... θελω να εχω προσωπικη αποψη...

apol

πολυ καλα κανεις και γενικα και ειδικα...........

apol

οταν μιλας για το προβλημα σου ....θα βρεις και λυση

kuria

οταν παιζω με τον apol το απολαμβανω...

apol

ειχε δικιο η μαμα μου που μου ελεγε να εχω επαφες μονο με Κυριες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kuria

μονο μια γνησια κυρια θα μπορουσε να εχει αναθρεψει εναν τετοιο κυριο!!!!

198 Επισκέπτες, 0 Χρήστες