Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 420
  • Total: 420

Sex...Αλυσίδες , Χειροπέδες και Μαστίγια

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 10, 2006, 02:26:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Sex...Αλυσίδες , Χειροπέδες και Μαστίγια

Παρατηρώ τα τελευταία χρόνια, ξεκίνησε απο ταινείες, μιά στροφή της σεξουλικής ζωής έτσι ώστε αυτή να συνδέεται με διάφορα αντικείμενα υποταγής (δικός μου όρος) δεσίματα με αλυσίδες και σχοινιά , και πόνου, μαστίγια , βελόνες (πλιαχ) και διάφορα τέτοια. Πχ κυλίσμτα σε σπασμένα γυαλιά, χα,χα,χα,χα

Πιστευετε ότι
1. μας εκφράζουν σαν λαό και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία των Ελλήνων ή ακόμα και των Νεοελλήνων?
2. τα χρησιμοποιείτε και σε ποιά έκταση ?

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
1. Δεν μας εκφράζουν και δεν μας ταιριάζουν (κατα βάση είναι ξενόφερτα και αποτελούν κακή μίμηση των αλλόφρωνων Ευρωπαίων και Αμερικάνων που εκτονόνουν την μοναξιά της ύπαρξης τους)
2. Μπρρρρρρρρ,Πλιαχχχχχχχ, (νομίζω φτάνει)

sonia

sygnwmh gia auta pou tha grapsw, den se kserw alla san prwth edypwsh tha se xarakthriza ksenerwto ( auto den shmainei oti eisai apla th mou vgazeis th sygekrimenh stigmh me ti sygekrimenh aporia sou ).
einai dynaton kale mou file na milame gia sex, hdonh,pathos,ekstash kai na rwtas an kapoia pragmata mas ekfrazoun san lao???
kai ti me noiazei an einai ksenoferta???? an me ikanopoioun kai kanoun thn sexoualikh mou zwh pio endiaferousa , an dinoun mia pinelia prwtotypia nai mou aresoun.
proswpika lew nai se desimata, alysides kai alla paixnidia sto vathmo omws pou me kanoun kai pernaw kala me to sydrofo mou

den milaw gia sadomazoxismo, den mou aresei allwste o ponos!
den mou aresei na me karfwnoun me velones thn wra pou kanw erwta , oute na me kovoun me gyallia.

oso gia thn ypotagh, merikes fores mou aresei na ypotasomai kai alles na diatazw...analoga th stigmh kai th diathesh.

spellbound

δεν γνωριζω δεν απαντω  8)

minoraki

σε λαθος τοπικ μπηκα.....λεω να αποχωρω σιγα σιγα.....

papi

εμενα μου αρεσουν αλλα δεν μου αρεσουν οι βαρβαροτητες.Οι εναλλαγες ρολων δλδ Dom -sub ειναι ενα απο τα παιχνιδια που μου αρεσουν.Μια βανυλλα σχεση και αυτο μου αρεσει.Ευτυχος δεν ειμαι συντιριτικο ατομο και να μου λενε εγω δεν κανω εκεινο και το αλλο.Μου αρεσει η ελευθερια και να πραγματοποιο τις φαντασιωσεις μου.

Οποτε συμφωνω με την Σονια.

sonia

epitelous symfwnoume kai se kati xaxaxaxa :lol:  :lol:

minoraki

Παράθεση από: "papi"Dom -sub ειναι ενα απο τα παιχνιδια που μου αρεσουν.Μια βανυλλα σχεση και αυτο μου αρεσει.
τι γλωσσα μιλας παπακι????

papi

μιλαω την γλωσσα του Bdsm Lifestyle :clown:

minoraki

Παράθεση από: "papi"μιλαω την γλωσσα του Bdsm Lifestyle :clown:
δλδ????

papi

spellbound

Παράθεση από: "papi"καλα αστο καλυτερα

χα χα χα χα!!!!  Μινορακι ελα πριβε μαρη να στο εξηγησω και αυτο!!
(ουτε η θεια Λενα να μουν πια  :P )

apol

οι ειδικοι λενε οτι στη διαστροφη υπαρχει διαταραχη του σεξουαλικου στοχου του ατομου το οποιο παιρνει ευχαριστηση απο τη διαταραχη αυτη....αν η λεξη διαταραχη ακουγεται καπως μπορουμενα χρησιμοποιησουμε τη λεξη παρεκκλιση..............

αν λοιπον η παρεκκλιση δεν ειναι μεγαλη ,δεν ειναι ακραια .....τοσες παρεκκλισεις γινονται καθημερινα γυρω μας σ αυτες του σεξ θα κολλησουμε..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "papi"καλα αστο καλυτερα

χα χα χα χα!!!!  Μινορακι ελα πριβε μαρη να στο εξηγησω και αυτο!!
(ουτε η θεια Λενα να μουν πια  :P )
πολλα ξερεις εσυ, δεσποιναριον.....χμχμχμχμχμχμχχμχμχμ......εχω χασει επεισοδια μου φαινεται.....

spellbound

εχμ...... :oops:   δε φταιω εγω το παπι με παρασερνει στον ολεθρο  :P

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"εχμ...... :oops:   δε φταιω εγω το παπι με παρασερνει στον ολεθρο  :P
παλι το παπι???? οποια πετρα και εαν σηκωσουμε το παπι θα βρισκεται απο κατω......αμαν πια!!!!!!!!

420 Επισκέπτες, 0 Χρήστες