Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 347
  • Total: 347

Σεξουαλική επικοινωνία !!

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 10, 2006, 06:15:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Σεξουαλική επικοινωνία !!

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει από ένστικτο τι διεγείρει τον παρτενέρ του. Εξαρτάται από τον καθένα να μιλά γι' αυτά που του αρέσουν ή τον ενοχλούν.

Δεν είναι ούτε περιττό ούτε προσβλητικό. Είναι σχεδόν αδύνατον να υπάρχει καλή σεξουαλική σχέση χωρίς ειλικρινή επικοινωνία. Όλοι θα έπρεπε να λέμε στο σύντροφό μας ποια χάδια μάς είναι ευχάριστα και ποια δυσάρεστα.

Οι σύντροφοι θα πρέπει να έχουν την τόλμη να προτείνουν καινούριους τρόπους συνουσίας και να έχουν απαιτήσεις. Ανταλλάσσοντας τις επιθυμίες τους θα έχτιζαν μια απολαυστική ερωτική σχέση, ενώ με τη σιωπή θα την γκρέμιζαν. Με ανταλλαγή εντυπώσεων, ενθαρρυντικούς ήχους ή δείχνοντας με το χέρι το πιο ερωτογενές σημείο του κορμιού τους, οι σύντροφοι μπορούν να έχουν αξέχαστες σεξουαλικές εμπειρίες.

Η απόλαυση που χαρίζουν ορισμένα χάδια δεν είναι πάντα η ίδια. Αν λοιπόν, είχατε εκφράσει κάποτε μια επιθυμία δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την εκδηλώσετε ξανά ούτε ότι δεν κάνει μια άλλη φορά να έχετε μια διαφορετική προτίμηση.

Οι καλοί ερωτικοί σύντροφοι δεν κουράζονται ποτέ να αναζητούν νέα μονοπάτια ηδονής, διαφορετικά θα βρεθούν παγιδευμένοι στη ρουτίνα του σεξ. Ακόμη και το πιο αρμονικό ζευγάρι μπορεί με τα χρόνια να βαρεθεί την ίδια σεξουαλική διαδικασία, όταν αυτή πραγματοποιείται στην ίδια στάση και το ίδιο κρεβάτι.

Επικοινωνία δεν σημαίνει ότι πρέπει να εκφράζονται μόνο οι δυσαρέσκειες. Ο καλύτερος τρόπος επαφής είναι να λέτε τι σας αρέσει και ταυτόχρονα να ακούτε τις προτιμήσεις του συντρόφου σας. Δύο άνθρωποι γνωρίζουν την απόλυτη απόλαυση, μόνο όταν αναγνωρίζουν την ηδονή που τους χαρίζει το έτερό τους ήμισυ και προσπαθούν να του την ανταποδώσουν. Όσο πιο δυνατή είναι η ικανοποίηση που σας προσφέρει ο σύντροφός σας, τόσο μεγαλύτερη είναι και η διάθεσή σας να τον ανταμείψετε με ηδονή.

Θυμηθείτε ότι, η πεμπτουσία του σεξ είναι η γενναιοδωρία !!!!

sonia

ola auta pou grafeis einai poly swsta, alla dystyxws den kouvediazoun ola ta zeugaria ! kai den yparxei kalh epikoinwnia!

aiollus

Γιαυτο τα γραφω Sonia για να τα βλεπουν και να μην αφηνουν να υπαρχη μεταξυ τους χασμα και απομονοση στα ενδιαφεροντα του ο καθενας και να ξεχναει τον συντροφο του!!!
Μα πανω απο ολα να μην αφηνουν να μπαινη η φθορα αναμεσα τους και να τα σκοτωνει ολα!!

sonia

apo to stoma sou kai stwn zeugariwn t autia!!!!

kuria

καλη η λεκτικη επικοινωνια των ζευγαριων στο σεξ... αρκει να μην εξισωνει τον ερωτα με το ξυσιμο στην  πλατη... λιγο πιο δεξια, λιγο πιο αριστερα, λιγο πιο πανω... αχ ναι συνεχισε... με εγδαρες με τα νυχια σου  βρε ζωο!!!   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Όλα αυτά που λες αίολε είναι ωραία και σωστά. Συμφωνώ κι επαυξάνω.

Γιατί όμως τα περιορίζεις μόνο σε ένα τομέα της κοινής ζωής ενός ζευγαριού, αυτόν του σεξ;
Δε νομίζεις ότι για να είναι απολαυστική η ερωτική σχέση, θα πρέπει να υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία στα πάντα; Δε θα βοηθούσε, λες, να εκφράζεται και η πιο μικρή καθημερινή επιθυμία, ακόμη κι αν δεν έχει καμία σχέση με την κρεβατοκάμαρα - ή όποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού προτιμάς...;
Γενικότερα, η καλή επικοινωνία σε κάθε τι ανάμεσα στο ζευγάρι δεν μπορεί να συνεπάγεται και καλή επικοινωνία στην ερωτική σχέση;

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

aiollus

Παράθεση από: "black_velvet"Όλα αυτά που λες αίολε είναι ωραία και σωστά. Συμφωνώ κι επαυξάνω.

Γιατί όμως τα περιορίζεις μόνο σε ένα τομέα της κοινής ζωής ενός ζευγαριού, αυτόν του σεξ;
Δε νομίζεις ότι για να είναι απολαυστική η ερωτική σχέση, θα πρέπει να υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία στα πάντα; Δε θα βοηθούσε, λες, να εκφράζεται και η πιο μικρή καθημερινή επιθυμία, ακόμη κι αν δεν έχει καμία σχέση με την κρεβατοκάμαρα - ή όποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού προτιμάς...;
Γενικότερα, η καλή επικοινωνία σε κάθε τι ανάμεσα στο ζευγάρι δεν μπορεί να συνεπάγεται και καλή επικοινωνία στην ερωτική σχέση;

Απλα το περιοριζω εκει γιατι αν υπαρχει πιστευω εκει σε αυτον τον τομεα τις ζωης του ζευγαριου ειναι πολυ δυσκολο κατα την γνωμη μου να μην υπαρχει στους αλλους τομεις!!!
Γιατι η επικοινωνια χαμεται πρωτα πρωτα απο την κρεβατοκαμαρα και μετα απλωνεται και σε ολα τα αλλα!!!

black_velvet

Χμμμ! Αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική διάσταση για μένα...  ]

aiollus

Παράθεση από: "black_velvet"
Χμμμ! Αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική διάσταση για μένα...  ]

Σηγουρα πιστευω οτι παιζει πολυ ρολο αυτο που λες!!Και νομιζω οτι πρεπει να εισαι απο τις σπανιες περιπτωσεις που φευγης απο μια σχεση ετσι!!!

black_velvet

Μα, ...τι να κάτσω να κάνω όταν δεν έχω πια απολύτως τίποτε να πω με τον άλλον; Δεν είναι κρίμα, ακόμη και χάσιμο χρόνου, και για μένα αλλά και για εκείνον;

Μπορείς να φανταστείς την αίσθηση του απόλυτου κενού; Να μην έχεις - ακόμη πιο σημαντικό]θέλεις[/b] να μοιραστείς απολύτως τίποτε με τον άλλον; Να προτιμάς να κάτσεις στο σπίτι παρά να πας π.χ. ένα σινεμά μαζί του;

Όταν δε νιώθεις απολύτως τίποτε για τον άλλον, με τι διάθεση να κάνεις οτιδήποτε μαζί του; Πίστεψέ με, ακόμη κι η ερωτική επιθυμία είναι τότε ανύπαρκτη. Κι ας έχει όλες τις προϋποθέσεις η επαφή να είναι "σωστή", "ολοκληρωμένη", "τέλεια" μιας και ξέρει καλά ο ένας τι θέλει ο άλλος - σεξουαλικά πάντα...

Ουφ! Αυτά... Τι μου θύμισες τώρα....

Sophia

Εγώ ξέρω ότι αν επικοινωνείς με κάποιον επικοινωνείς πάντοτε και σε όλες τισ φάσεις της ζωής. Διαφορετικά είσαι με κάποιον/α συμβατικά!

minoraki

Παράθεση από: "aiollus"Οι καλοί ερωτικοί σύντροφοι δεν κουράζονται ποτέ να αναζητούν νέα μονοπάτια ηδονής, διαφορετικά θα βρεθούν παγιδευμένοι στη ρουτίνα του σεξ. Ακόμη και το πιο αρμονικό ζευγάρι μπορεί με τα χρόνια να βαρεθεί την ίδια σεξουαλική διαδικασία, όταν αυτή πραγματοποιείται στην ίδια στάση και το ίδιο κρεβάτι.
συμφωνω απολυτα με ολα οσα γραφεις φιλτατε αιολε, αλλά εστιαζομαι στην πιο πανω παραγραφο.....και θελω να εκφρασω την γνωμη μου, αφου βρισκομαι 3 και πλεον δεκαετιες σε μια μονιμη και νομιμη σχεση.....
λοιπον, ειτε μας αρεσει ειτε οχι δεν γινεται να μην επελθει η ρουτινα.....η οποια μερικες φορες δεν ειναι και αρνητικη.....εχει και τα καλα της.....δλδ θελω να πω οτι ειναι θετικο να ξερεις τον συντροφο σου σε ορισμενες πτυχες του εαυτου του, της καθημερινης του ζωης, των θελω του, των επιθυμιων του!!!! στον σεξουαλικο τομεα, θα συμφωνησω μαζι σου οτι θα πρεπει να βρισκονται καινουργοι τροποι, αλλά αγαπητε μου, οταν μεσα σε μια οικογενεια προκυπτουν σοβαροτατα προβληματα, τοτε ειναι λιγακι δυσκολο το μυαλο των δυο συντροφων να ειναι σε κατι τετοιο.....καλως ή κακως οταν υπαρχει οικογενεια και παιδια, τοτε υπαρχουν και προβληματα!!!! το θεμα ειναι κατα ποσον οι δυο συντροφοι ειναι διατεθιμενοι να τα αντιμετωπισουν, να τα συζητησουν και να βρεθει μια λυση.....ομως οταν τα προβληματα αυτα ειναι προβληματα υγειας των παιδιων τους..τοτε το σεξ αναγκαστικα ερχεται σε δευτερη μοιρα.....ειτε το θελουν, ειτε οχι!!!! το θεμα υγειας των παιδιων, καλυπτει τα παντα!!!!
αυτη ειναι η δικη μου αποψη, αφου μιλαω εκ πειρας!!!!!

black_velvet

Παράθεση από: "minoraki"... οταν μεσα σε μια οικογενεια προκυπτουν σοβαροτατα προβληματα, τοτε ειναι λιγακι δυσκολο το μυαλο των δυο συντροφων να ειναι σε κατι τετοιο.....
.....
αυτη ειναι η δικη μου αποψη, αφου μιλαω εκ πειρας!!!!!

Πολύ σωστά, αγαπητό minoraki.
Μόνο που εσύ μιλάς - και να'στε πάντα καλά! - για συμβίωση συντρόφων! Και αυτό είναι και μένα το ζητούμενό μου. Προφανώς - και, τουλάχιστον, αυτό ισχύει για την υποφαινόμενη - οι σχέσεις που περιγράφουμε παραπάνω δεν έχουν να κάνουν με συντροφικότητα.... Δυστυχώς!   ]

apol

μια σχεση και ιδιαιτερα ο γαμος  δεν στηριζονται μονο στο σεξ .....
το σεξ στηριζει σε σημαντικο βαθμο τη σχεση και το γαμο............

Sara

Μου ρθε η παροιμια'το'να χερι νιβει τ'αλλο και τα δυο το προσωπο..
Οπου δεξι χερι οι σεξουαλικες λειτουργιες(!),αριστερο χερι οι εγκεφαλικες και στο ρολο του προσωπου,ο,τι νομιζει ο καθενας..η η σχεση γενικοτερα..

347 Επισκέπτες, 0 Χρήστες