Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 200
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 216
  • Total: 216

Aν ο χρόνος γύριζε πίσω...

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 11, 2006, 12:37:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

araxnoula

Καποια ξενυχτια και καποιες κραιπαλες που δεν υπηρχε λογος να γινουν..

Christina:-)

Μου δώθηκε πολλές φορές η ευκαιρία να φύγω απο την Αθήνα και δυστηχώς δε το έκανα. Τώρα που θέλω να φύγω πιο πολύ απο ποτέ,δεν είναι εύκολο και μετανιώνω που δε το έκανα όταν μπορούσα.

[size=9](μετανιώνω και για άλλα πολλα,αλλά δε σας τα λέω γιατί ντρέπομαι....)[/size]
 :lol:

toulouz

.........θα άλλαζα μία συγκεκριμένη μέρα πρίν ένα χρόνο ακριβώς!!!!!!! Μόνο αυτό! :cry:

gohssa

Παράθεση από: "Christina:-)"Μου δώθηκε πολλές φορές η ευκαιρία να φύγω απο την Αθήνα και δυστηχώς δε το έκανα. Τώρα που θέλω να φύγω πιο πολύ απο ποτέ,δεν είναι εύκολο και μετανιώνω που δε το έκανα όταν μπορούσα.

Συμφωνώ και επαυξάνω , καλό μου χριστινάκι.........
[size=9](Τελικά εμείς οι 2 συμφωνούμε σε πολλά.......)[/size]

Athinoula

8a emena egkios me exosomatiki na kano 4 paidakia me thn mia genna..einai isos apo ta liga pragmata pou 8a h8ela akoma sas manoula ..paidakia..kai epidei einai duskolo na kano alles 3 genes eipa...

ta paidia kai i ugeia einai oli mas i zoi kai i hremia tipot allo!

:lol:

snoopy

εγώ γιατί δεν θα άλλαζα κάτι;;;;

:roll:  :roll:

lucretia

Πολλες φορες εχω σκεφτει πως θα ηταν να αλλαζε κατι στην πορεια της ζωης μου, ισως και κατι εντελως ασημαντο, για παραδειγμα, μια υποδιαστολη στο προβλημα της Χημειας στις Πανελληνιες, ενας αλλος χημικος τυπος ως αποτελεσμα,   πεντε μορια πανω ή κατω, μια σχολη στην Αθηνα ή την Πατρα αντι στην Θεσσαλονικη, μια εντελως διαφορετικη φοιτητικη ζωη, παρεα, σχεσεις, καριερα....Δεν θα γνωριζα αυτους τους φιλους που εχω, δεν θα πηγαινα στο εξωτερικο, δεν θα διαλεγα να μεινω Θεσσαλονικη...

και ολα αυτα για μια υποδιαστολη!

Θα ειχα την περιεργεια να δω που θα κατεληγε.... Αλλα οχι οτι με χαλαει κατι απο την τωρινη κατασταση...

snoopy

Ισως αν θα άλλαζα κάτι... θα γινόμουνα δασκάλα...
ώστε οταν παντρευτώ και αν παντρευτώ...να έχω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου και την οικογένεια μου... γιατί με τα ωράρια που δουλεύω ... ...
και πάλι δεν ξέρω αν θα το άλλαζα ... ...

Nikos28

Παράθεση από: "snoopy"Ισως αν θα άλλαζα κάτι... θα γινόμουνα δασκάλα...
ώστε οταν παντρευτώ και αν παντρευτώ...να έχω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου και την οικογένεια μου... γιατί με τα ωράρια που δουλεύω ... ...

Τι μου θύμησες τώρα...  :roll:

Μια εποχή (όχι πολύ παλιά) που ήθελα κι εγώ να γίνω καθηγητής - πάνω κάτω για να αποφύγω τα τρελά ωράρια της καριέρας σε μια εταιρία αλλά κι επειδή θα μου άρεσε να ξέρω οτι διαπλάθω νέους ανθρώπους κι οτι βάζω τη στάμπα μου στον κόσμο που έρχεται...  :wink:

Σκόπευα, μάλιστα, να δώσω πάλι πανελλαδικές απ' την αρχή κλπ κλπ... :lol:

Ευτυχώς που, αργά ή γρήγορα, όλοι βρίσκουμε το δρόμο μας!

snoopy

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "snoopy"Ισως αν θα άλλαζα κάτι... θα γινόμουνα δασκάλα...

Τι μου θύμησες τώρα...  :roll:

Μια εποχή (όχι πολύ παλιά) που ήθελα κι εγώ να γίνω καθηγητής - πάνω κάτω για να αποφύγω τα τρελά ωράρια της καριέρας σε μια εταιρία αλλά κι επειδή θα μου άρεσε να ξέρω οτι διαπλάθω νέους ανθρώπους κι οτι βάζω τη στάμπα μου στον κόσμο που έρχεται...  :wink:

Σκόπευα, μάλιστα, να δώσω πάλι πανελλαδικές απ' την αρχή κλπ κλπ... :lol:

Ευτυχώς που, αργά ή γρήγορα, όλοι βρίσκουμε το δρόμο μας!

για αυτό λέω οτι δεν ξέρω αν θα το άλλαζα.... ακόμα αντέχω... δεν έχω παιδια, σκυλιά κτλ κτλ .. και δεν προβλέπεται και για το κοντικό μέλλον... οπότε... ... ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Christina:-)

Θα άλλαζα το υπέροχο πλήν αμαρτωλό club santwits που έφαγα, με ένα light γιαουρτάκι...Ούφ,φούσκωσα.... :cry:

snoopy

Παράθεση από: "Christina:-)"Θα άλλαζα το υπέροχο πλήν αμαρτωλό club santwits που έφαγα, με ένα light γιαουρτάκι...Ούφ,φούσκωσα.... :cry:

είχε και τραγανές πατατούλες;;;; :oops:

216 Επισκέπτες, 0 Χρήστες