Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 485
  • Total: 485

Αν κάποιος ήθελε να σου κάνει δωρο λουλούδια τι θα ήθελες ;

Ξεκίνησε από ASSOS, Ιανουαρίου 11, 2006, 03:11:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ASSOS

minoraki

κοκκινα τριανταφυλλα......

sonia

mou aresoun ta ekshs...
ortansies
megales margarites
pasxalies
kamelies
kai alla polla...........ta triadafylla einai kapws synhthismena, pio poly tha me edypwsiasei kapoios an kopsei ena louloudi kai mou prosferei para an mou dwsei mia terastia typopoihmenh anthodesmh ( oxi oti den tha mou aresei )
 oi aples kai anapadexes kinhseis me sygkhnoun afadasta!

chriastina

Enia

Πιο εύκολο είναι να πω τι ΔΕΝ μου αρέσει:

τα άσπρα τριαντάφυλλα (είναι για χωρισμό - το έχει πει και ο Σάκης!) και γενικώς τα άσπρα λουλούδια μου θυμίζουν νεκροταφείο  :?
εξαιρείται η γαρδένια και το νυχτολούλουδο - λόγω έντονου αρώματος είναι τόσο ζωντανά!
όχι και στα κίτρινα λουλούδια γιατί είναι το χρώμα του μίσους και δεν μ'αρέσει καθόλου...

Τώρα όσο για το είδος του λουλουδιού δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα, Προτιμώ όμως τις μεγάλες ανθοδέσμες με ποικιλία και μπόλικη 'γαρνιτούρα' (κοινώς πρασινάδα ή εκείνα τα ασπράκια κλπ).
Ναι στα κλασσικά κόκκινα τριαντάφυλλα, αρκεί να είναι περιποιημένα, δυνατά και μυρωδάτα.
Ναι και στα πολύχρωμα αγριολούλουδα, σε πιο 'rustique' δέσιμο (σταθερή αξία το στάχυ και τα σκοινιά).
Σίγουρο ναι όμως και στις γλάστρες! Κι εκεί θα επιμείνω σε μωβ: υάκινθοι, κυκλάμινα είναι τα αγαπημένα μου.

Argiro

Κόκιννα τριαντάφυλλα με βελουτέ πέταλα.

naiada05

μου αρεσουν τα λουλουδια υπερβολικά
αδυναμία η γαρδενια κι οτιδήποτε άσπρο κι αρωματικό απο λεμονανθό,γιαντσεντο,ζουμπούλια εως κι κυκλαμινο κι ας μην μυριζει............
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ναναι ζωντανα σε γλαστρες ,σε βαρελι,σε χωμα γενικως.......με τα πτωματα λουλουδια τα κομμενα απο την μαννα γη κι το ζωοποιο νερο απεχω μακρααααααααα

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

victoria

emena moy aresoun oi megales margarites, zerberes, toulipes kai oi neragkoules... alla poio poly ap'ola mou aresoun oi hlioi (ta hliotropia)

pingo

kuria

εγω ως πρακτικο πνευμα (κλπαρθενος ουσα) θα προτιμουσα τα λουλουδια να ερχονταν μαζι με τη γλαστρα ωστε να εχουν την ευκαιρια να επιβιωσουν...
 το ειδος δε με απασχολει, καθοτι ολα μου αρεσουν και με συγκινει ιδιαιτερα η ευγενικη χειρονομια αυτου που τα προσφερει...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Bijoux

Anonymous

riaghul

τα αγριολούλουδα

και η αγράμπελη

:)

Sophia

Ένα κατακόκκινο άγριο τριαντάφυλλο :D

Jezebell

Pashalies toulipes agrioloulouda paparounes

485 Επισκέπτες, 0 Χρήστες