Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 355
  • Total: 355

NOΥΜΕΡΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Ξεκίνησε από Soula_1, Ιανουαρίου 12, 2006, 10:19:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Soula_1

riaghul

24

Γεννημένοι την 24η του μήνα, έχετε ικανότητα να βοηθάτε τους άλλους χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα. Διπλωματική ικανότητα, διαμεσολαβητής, ειρηνοποιός. Μπορείτε επίσης να γίνετε ο μεσολαβητής σε δύσκολες καταστάσεις. Αφιερωμένοι στην οικογένεια, τείνετε να τη προστατεύσετε. Ευαίσθητοι.

minoraki

στην περιγραφη της μαριας επεσε εντελως μεσα......
----->>> στη δικη μου ομως απετυχε κατα πολυ :( :(

riaghul

Τελικά, καλή μου, μάλλον συνομωτούν οι αριθμοί μου.....
και όχι η δική μου βούληση....

Νίκο!!!(28).......κοίτα να δείς..που θα πιστέψω στις συνάστριες... :wink:
που λέγαμε κάπου αλλού...

:)

spellbound

Κατι τις για τις 14???   :roll:

Argiro

Σε ευχαριστώ πολύ, Σούλα μου. Να είσαι καλά.

sonia

Παράθεση από: "Σούλα1"sonia

26

Η γέννησή σας την 26η ημέρα του μήνα (ενέργεια 8) σας βοηθά να κάνετε τη δικιά σας επιχείρηση ευκολότερα από άλλους. Έχετε καλές εκτελεστικές ικανότητες και μπορείτε να γίνετε καλός δικαστής. Πρέπει να προσπαθήσετε να είστε κύριος της επιχείρησής σας, έχετε ισχυρή επιθυμία να ελέγχετε τα πάντα. Είστε γενικά αξιόπιστοι. Σας εμπιστεύονται τη διαχείριση χρημάτων. Ιδεαλιστές. Έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις να επιτύχετε στον επαγγελματικό τομέα και γενικότερα να ξεπεράσετε κάθε οικονομική δυσκολία. Γενικά είσαστε κοινωνικοί και διπλωμάτες, τείνετε να χρησιμοποιήσετε την πειθώ παρά τη δύναμη σας.

kales ektelestikes ikanothtes exw.
isxyrh epithymia na elegxo ta pada ..en merh nai
aksiopisth sigoura
ston epaggelmatiko tomea eutyxws mia xara ta pw
koinwnikh nai
diplwmatisa katholou
twra sxetika me tis oikonomikes dyskolies...xmmm....den kserw...eimai anthrwpos pou pisteuw pws ta lefta einai san ta psaria..prepei na ta trwme freska.  :lol:  :lol:  :lol:

black_velvet

να ρωτήσω κι εγώ για τις 22...;

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Soula_1

spellbound

14
Με γενέθλια τη 14η του μήνα τείνετε να συνεργάζεστε καλά με τους ανθρώπους. Είστε ταλαντούχοι και ευπροσάρμοστοι, έχετε καινοτόμες ιδέες. Είστε πολύ προοδευτικοί, επινοητικοί και προσαρμόσιμοι. Το μυαλό σας είναι γρήγορο, έξυπνο και αναλυτικό. Μια ανησυχία στη φύση σας μπορεί να σας καταστήσει λίγο ανυπόμονους και εύκολα συνεπαρμένους με τη ρουτίνα.

Soula_1

black_velvet

22
Η γέννηση την 22η ημέρα του μήνα σας κάνει να υιοθετήσετε ανορθόδοξες προσεγγίσεις, είστε ικανοί να διαχειριστείτε μεγάλες επιχειρήσεις, να επωμιστείτε μεγάλες ευθύνες και να εργαστείτε σκληρά για την ολοκλήρωση των στόχων σας. Ιδεαλιστές έχετε εσωτερική δύναμη και χάρισματα. Ένας εξαιρετικά ικανός διοργανωτής. Είστε πολύ διαισθητικοί αλλά και νευρικοί

gbyzf1000

black_velvet

Παράθεση από: "Σούλα1"black_velvet

22
 ]

Α, πα, πα! Απελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο!!!

Ευχαριστώ πολύ Σούλα1  

[/color]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Anonymous

tristana

Γεννήθηκα στις : 31
Τα γενέθλιά σας στις 31 του μήνα, σας κάνουν να είσαστε διοργανωτής και ηγέτης, ενεργητικός και αξιόπιστος, σκληρά εργαζόμενος αποδίδετε συχνά στον επιχειρησιακό κόσμο. Σοβαροί και ειλικρινείς. Άκαμπτοι & επίμονοι. Η ευαισθησία είναι πάντα παρούσα, αλλά το συναίσθημα είναι πιθανό να κατασταλεί. Είστε καλοί με τη λεπτομέρεια και επιμένετε στην ακρίβεια. Φιλόσοφοι αλλά χωρίς φαντασία. Αγαπάτε τα ταξίδια και φοβάστε τη μοναξιά. Πρέπει πιθανώς να παντρευτείτε νωρίς, γιατί η απόκτηση σημαντικών ευθυνών είναι απαραίτητη για τη σταθερότητά σας.

'Ακρως κολακευτικά. Με συμφέρουν. 'Αρα λέω ΝΑΙ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΣΑ, ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ! Εκεί με τη φαντασία που διαθέτουμε
να φαν και οι κότες και να πάθουν ανοσία από ιούς και θυγατέρες δεν τα πήγε καλά, αλλά κατά τα άλλα... άντε βρε, φροντίστε να γεννήσετε στις 31 όσες δεν γίνατε μανούλες ακόμα. Να αποκτήσετε το τέλειο παιδί. ΕΜΕΝΑ! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕΧΕΧΕΧΧΕΕ! Α, καλό θα ήταν η 31η να ήταν και του Μαρτίου.

jcdenton

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

tristana

21... κάνατε μπαλκ-τζακ, είστε επιρρεπείς στην προσφορά χειρομαλάξεων σε ΟΛΕΣ, όμως, τις κυρίες, μοιράζετε αφειδώς χρήματα και δώρα, έχετε την τάση να κακομαθαινετε με σοκολατάκια κάποια ύποπτη παιδόγρια
και τέλος... πιθανόν το αγαπημένο σας τραγούδι από τους Ντιπ Περπλ είναι το "Σόλτζερ οφ Φόρτσουν".  :lol:  :twisted:  :wink:  :lol:

Πάντα στη διάθεσή σας!!!

355 Επισκέπτες, 0 Χρήστες