Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Chat..

Ξεκίνησε από spellbound, Ιανουαρίου 16, 2006, 12:10:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

αχ τα ματια μου!!!!! :evil:

spellbound

Παράθεση από: "Sotinolka"εγω  αυτο που  θα  μου μεινη..ειναι   που  ειχα νικ ακλονιτος2  και  τσακωνομουνα  με  τον  ακλονιτος1 πολυ γελιο.

Λολ.... μεσα ημουν!!!  ΚΑΡΑΛΟΛ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ   :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

naiada05

Παράθεση από: "papi"αχ τα ματια μου!!!!! :evil:

ΠΑΠΑΚΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ        ΤΕΛΟΣ    ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ...................... :hug2:

Bijoux

Κατερίνα ναι καλά λες για το μπούτι του κώστα μαλώσαμε
εσύ ήθελες και τα δυο του μπούτια
και εμένα δεν με άφηνες κοκκαλάκι χαχαχαχα
και ο Κώστας πίστεψε ότι θα τον λιντσάρουμε
και την έκανε :P
Αντί να κάτσει να το χαρεί !!!! χαχαχαχαχα

[size=18]put the mpout down slowly[/size]

:P

tristana

Μπιγκ Εφ, όχι δα! ΧΕΧΕΧΕ! Μεταξύ μας, μου αρέσει αυτό το "επιβλητικούν" σου. Κάποιος πρέπει να είναι συνεπής και σωστός!!!!  :twisted:

vasilis

cuba

kai ego den 8ymame me pion ekana chat thn fora poy mbika edo ston a33.

Maniat

Δε θα ξεχάσω ποτέ το σάιμπερ σαικς με τον Ρίκυ που με ρώτησε τι φοράω και του απάντησα σερβιέτα...

Δεν ξαναμπαίνω όμως γιατί το έχετε έθιμο να τσακώνεστε εκεί μέσα.

Anonymous

Παράθεση από: "Maniat"Δε θα ξεχάσω ποτέ το σάιμπερ σαικς με τον Ρίκυ που με ρώτησε τι φοράω και του απάντησα σερβιέτα...

Δεν ξαναμπαίνω όμως γιατί το έχετε έθιμο να τσακώνεστε εκεί μέσα.

An den eixes ta rouxa sou, tha sou arese to cyber kai tha ksanampenes. LoooooooooooooooooooooooL
(Opws lene meta apo enan kalo kayga to sex einai pio kalo) giayto malwnoume synexeia  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Anonymous

Egw thn prwth mera mou, meta apo prosklhsh tou toli, epesa sthn gikama kai sthn kuria kai egine enas panikos :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

spellbound

Παράθεση από: "rickymartin"Egw thn prwth mera mou, meta apo prosklhsh tou toli, epesa sthn gikama kai sthn kuria kai egine enas panikos :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

αχχχχχχχχχχ  μωρο μας.........    ]

Nasia9

Παράθεση από: "spellbound"[/b]

Μπορούμε να αυτοκικαριστούμε δηλαδή;;;;  ]

Nasia9

Μιας και το'φερε το θέμα τη πρώτη φορά που μπήκα στο τσατ,θυμάμαι έναν ''ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ'' να μου τη πέφτει ψυχρά,στη ψύχρα  ]

cuba

minoraki

αντουαν.....και εγω αυτο αναρωτιεμαι....που ειναι η σπελλ οεο??????? ]

588 Επισκέπτες, 1 Χρήστης