Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 555
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 601
  • Total: 602
  • Leon

ΤΕΛΟΣ απο εμενα

Ξεκίνησε από papi, Ιανουαρίου 16, 2006, 01:23:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Τελος απο μενα στο χωρο του φορουμ του Α33.
Δυστηχος υπαρχει πολυ κακια απο τους ανθρωπους.Εκει που δειχνεις την αγαπη σου και νοιωθεις ευτυχισμενος που ολα πανε καλα με τους γυρω σου,τοτε υπαρχουν μερικοι που προσπαθουν να σε διαβαλουν και να σε καταστρεψουν.
Γιατι να μην υπαρχει η ειλικρινια η κατανοηση?
Γιατι να υπαρχει το μισος?Που δειχνω σε ολους και ολες το ποσο τους αγαπω ασχετως αν δεν τους ξερω?και πρεπει με αυτο τον τροπο να με ξεφτυλισουν για καποια προσωπικα μου?ειναι μαγκια αυτο?Τους κανει να νοιωθουν οτι ειναι υπερανω?και νομιζουν οτι ο Βασιλης δεν θα το μαθει το τι λεγοντε πισω απο την πλατη του?Μα ειμαστε στο ιντερνετ...μια κοινωνια που ολα μαθενοντε,ειτε θελεις να μαθεις ειτε δεν θελεις να τα μαθεις.Και πρεπει να φτασω στο σημειο να περνω τηλ και να πω τι ειπες και σαν δεν ντρεπεσε?Οχι δεν θα το κανω.Ολα μαθενοντε αλλα δυστηχος ποναει ρε γμτ...αλλοι στην θεση μου θα τους κανανε μεγαλη ζημια...εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος :(
Ωραια πραγματα τα καταφερατε να ειμαι στο σπιτι και να με ποναει το στομαχι.
Αλλα ειναι αυτο το γαμοτο που λενε ο Βασιλης ειναι καλο παλικαρι και ευαισθητος και αγκαλιαζει και τρεχει για ολους και ολες αρα πρεπει να του γαμ... τα συναισθηματα του.Ευχαριστω πολυ!Μπραβω!

Εγω μονο ως θεατης θα μπαινω να βλεπω το φορουμ και μονο σε κανα τσατ θα ειμαι και να περνω κανα email.

Να ειστε ολοι καλα.

Μπιλλακος

tristana

Βασίλη, σου είπα ότι θα σε κράξω και επειδή πάντα κάνω ό,τι λέω
ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ, λοιπόν!

Τσακίσου και έλα να παίξουμε και άσε τα χαζά! 'Αντε!  :evil:

Που σε έπιασε το μελοδραματικό σου.

Ballader

Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι, φίλε μου.

Ούτε εγώ δεν πρόκειται ποτέ να ξαναγράψω σοβαρά εδώ μέσα.
Μόνο για χαβαλέ. Κι εσύ φίλε πάπιε, θα σε συμβούλευα να τους γράψεις όλους κανονικά και να κάνεις τον χαβαλέ σου, αν περνάς καλά με αυτό.

tristana

Και αφιερωμένο εκεί που πρέπει... "Και σιγά που θα και θα και θα...
με το θα του κάθε κερατά". Για να συγκεντρωνόμαστε.

Αν ήταν να παίρνουμε στα σοβαρά τις ηλιθιότητες και τις κακοήθειες
απ'οπουδήποτε και να προέρχονται τότε δεν θα κάναμε άλλη δουλειά
παρά να παραιτούμαστε από παντού. Για σύνελεθε ίνα μην σε συνέλθω.

Απειλή... ξέρω περίπου πού μένεις. ΟΚ; Κανόνισε να μπουκάρω με μπουρλότο!!!!!!!!!!!

tristana

Επίσης... κανείς δεν μας καταστρέφει αν δεν του το επιτρέψουμε.
('Ασε που είναι πολύ δραματικό αυτό το "καταστρέφει".)
Ούτε μας διαβάλλει με γελοία και ανυπόστατα κουτσομπολιά.
Απλώς χαρακτηρίζει τον εαυτό του και τους ομοίους του που
πιστεύουν τα ψέματα, τις κακίες και τα απωθημένα κάθε πικραμένης/ου.
Χαλάρωσε και διασκέδασε όπως έκανες ως τώρα.
Πιστεύω ότι όπως είμαστε έξω από εδώ έτσι είμαστε και μέσα εδώ (μεγάλες φιλοσοφίες ξεστόμισα πάλι) και στο χέρι μας είναι να πλησιάζουμε όσους
μας ταιριάζουν και να έχουμε από μακριά -πολύ μακριά, όμως- όσους καταλαβαίνουμε ότι δεν μας ταιριάζουν. Που δεν είναι απαραίτητα κακοί.
Απλά αδιάφοροι. Φυσικό και αναμενόμενο.
'Οπως είχε πει και η Γιάσπερ οι προβληματικοί συναγελάζονται
και παραμένουν στον ζοφερό, ηλίθιο μικρόκοσμό τους. Είναι για οίκτο.
Τι χαζά κάθεσαι και λες, λοιπόν;

purple

siga re duck.grafe oti goustareis sto forum kai min dineis simasia.

tristana

Δεν είναι τυχαίο που είσαι, ΠΕΡΠΛ, Περπλ. Τα είπες όλα!!!
Χώρος για ακρόαση του "Νταρκ Σάιντ Οφ Δε Μουν". Ας τιμήσωμεν και τους Πινκ. "Ας εντ Δεμ εντ άφτερ ολ γου αρ όνλι ορντινέρι μεν".

purple

Ballader

Δεν καταλαβαίνω γιατί το γυρίζετε στην πλάκα.

Το παιδί φαίνεται πραγματικά πικραμένο. Και από το λίγο που τον ξέρω, είναι ένας πάντα καλοπροαίρετος, αξιόλογος άνθρωπος με πολύ χιούμορ.

Το ότι κάποιοι ''εξυπνάκηδες'' τον στεναχώρησαν σε τέτοιο βαθμό εμένα με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα.

Μην το γυρνάτε στο ανάλαφρο και στο σορολόπ.

purple

Παράθεση από: "Ballader"Δεν καταλαβαίνω γιατί το γυρίζετε στην πλάκα.

Το παιδί φαίνεται πραγματικά πικραμένο. Και από το λίγο που τον ξέρω, είναι ένας πάντα καλοπροαίρετος, αξιόλογος άνθρωπος με πολύ χιούμορ.

Το ότι κάποιοι ''εξυπνάκηδες'' τον στεναχώρησαν σε τέτοιο βαθμό εμένα με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα.

Μην το γυρνάτε στο ανάλαφρο και στο σορολόπ.

ma gia afto to logo toy leme kai emeis na min dinei simasia.epeidi ton sympathoume.min to pairneis straba.

minoraki

:( :( :( μπιλλακο.....τι ειναι αυτα που διαβαζω?????
τι εγινε????  γιατι δεν μου ειπες τιποτα???? :evil:

spellbound

Παπιε εγω θα στο πω λακωνικα:

ΣΥΝΕΛΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :evil:

fortune

Φιλε Βασιλη,

Η Ζωη ειναι παντου....Και εκει...και εδω....και οπουδηποτε υπαρχουν ανθρωποι.

Καμια κοινωνια δεν ειναι φτιαγμενη ιδανικα.

Νομιζω ,πως ειναι σημαντικο να εχεις κατι στο μυαλο σου.Το οτι δηλ αν ειπωθει κατι για σενα,απο οποιοδηποτε,αν δεν το {αποδεχτεις},δεν μπορει να σε αγγιξει.Ειναι ακριβως οπως και η προσβολη.

Να σαι καλα και συνεχισε.....γιατι αν μη τι αλλο διαθετεις χιουμορ και δυστυχως ειναι προιον εν ανεπαρκεια πλεον αυτο. :)

Φιλικα

fortune.

kuria

βρε χαμενο παλιοπαπο μη και παρω ειδηση πως ολα αυτα τα εγραψες για να τεσταρεις αν και ποσο σ' αγαπαμε γιατι θα σε .....
αει συνεδεσε τους ολους οσους σε κρινουν-κατακρινουν με την οικεια σου αποχετευση και συνεχισε τη συγγραφη ακαθεκτος...
σ' αγαπαω σκασμενο...   :hug2:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Argiro

Και αφού διαθέτει χιούμορ, μάλλον δεν θα φύγει...

601 Επισκέπτες, 1 Χρήστης