Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 698
  • Total: 698

Οταν Ο-Η νυν "τρακαρει" πανω στον-στην πρωην...

Ξεκίνησε από balland, Ιανουαρίου 17, 2006, 01:50:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Συνοπτικά με μια δεύτερη ανάγνωση βάζελε, είναι ότι με όλες τις πρωην σου θα ξαναπήγαινες ευχαρίστως

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="297179"]Συνοπτικά με μια δεύτερη ανάγνωση βάζελε, είναι ότι με όλες τις πρωην σου θα ξαναπήγαινες ευχαρίστως[/quote]

Ως γνήσιος γάβρος χρειάζεσαι 2 αναγνώσεις για να καταλήξεις σε λάθος συμπέρασμα....  :razz:  :razz:  :razz:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

skou70

kuria

σε μια συναθροιση νιωθω καποιον να μου χαϊδευει την πλατη... γυρνω χαμογελωντας και τοτε μια γυναικα που δεν την ηξερα καν, χυνεται κυριολεκτικα πανω μου, με σφιχταγκαλιαζει και με αρχιζει στα ηχηρα φιλια... ηταν μια απο τις πρωην του... αιωνιου, που ειχε ερθει με τον αρραβωνιαστικο της, στον οποιο μαλιστα, μετα τις συστασεις, με υπερβολικο ενθουσιασμο πλεκει το εγκωμιο μου, προσπαθωντας να με/τον/μας (;) πεισει πως ειμαι η λατρεμενη της...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

larus audouinii

γυναίκες ......
καλά κάνω και τρακάρω δεόντως πάνω στις σχεδόν
αλλά μάλλον είναι που μου έμεινε γιατί έπινα και εγώ πολύ νουνού από μικρή  :razz:  :roll:

Crazy

αν είμαι εγώ με τον νυν και τρακάρουμε τον πρώην :
ελέγχω διακριτικά με το βλέμμα τις αλλαγές του και ψάχνω αν υπάρχει ακόμη το φως στα μάτια του ... έχω και μια αμηχανία του χαμού ... συστήνω φυσικά και απομακρύνω τον καλό μου να πάμε κάπου πιο .. ήσυχα!  ;-)

αν τώρα είμαι με τον νυν και τρακάρουμε την πρώην του :
πάλι διακριτικά ελέγχο το παρουσιαστικό (μόνο αυτό μπορώ) και προσπαθώ να καταλάβω "τι της είχε βρει ?"  :lol:  (αν δε με συστήσει θα γίνει χαμός .. στο σπίτι panda! εγώ ρεζίλι δε γίνομαι!! )

και τελευταίο : αν τρακάρω τον πρώην με την νυν του (και δεν έχω προλάβει να στρίψω γωνία) :
χαιρετώ ευγενικά (εφόσον με χαιρετίσουν) χαμογελάω φιλικά και φεύγω τάχυστα αλλά χωρίς να φανεί η βιασύνη ... δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε κανέναν με δυσάρεστη θέση ...

rain

Να γίνει ένα τρίο ρε παιδιά να συσφιχτούνε οι σχέσεις δεν παίζει? :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Belladona

αξιοπρέπεια παιδιά. δεν πέτυχε η σχέση άρα πάμε παρακάτω. μια καλησπέρα ή καλημέρα , ακόμα και μια κουβεντούλα θα την αντάλλαζα.

Nikos Apomakros

Εγώ πάντως σκέφτομαι "Αυτός είναι ο καημένος που την έχασε;"

jcdenton

Αν η νυν "τρακάρει" πάνω στην πρωην... μπλέξαμε. Τροχαία, ασφαλιστικές, δικαστήρια κλπ. Πανικός.

Πάντως, δεν μου έχει τύχει να τρακάρουν πρώην με νυν. Είναι λίγο δύσκολο, μιας & καμιά πρώην δεν γνώριζε (ούτε πρόκειται να γνωρίσει) την επόμενη (μέχρι να γίνει & εκείνη πρώην).
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

red_till_death

Αγκαλιά, φιλί...χτύπημα στην πλάτη..."από 'δω ΕΝΑΣ φίλος μου αγάπη μου"  :mryellow:

kapoia_za

αμήχανες καταστάσεις...πόσο μάλλον όταν η πρώην αποδειχτεί συμπαθής

698 Επισκέπτες, 0 Χρήστες