Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 951
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Eλεος!

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 18, 2006, 02:13:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Eλεος!

Πριν λίγο καιρό μια γυναίκα που ήθελε να κάνει σχέση μαζί μου και βλεπόμαστε τακτικά σε μια κρίση ειλικρίνιας μου δήλωσε ότι αν δεν είχα το αυτοκίνητο που έχω (όχι, δεν θα σας πω τι αυτοκίνητο είναι) δεν θα έβγαινε μαζί μου.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο τρεις διαφορετικές γυναίκες ηλικίας 15, 34 και 42 ετών μου έκαναν παρατηρήσεις για τα παπούτσια που φορούσα (όχι, δεν θα σας πω τι παπούτσια ήταν) παρόλο που βρισκόμουν στο εξοχικό μου για εργασίες και για να βοηθήσω ένα φίλο μου σε μετακόμιση που έκανε.

Γεινκά, για να μην αναφέρω και άλλα τέτοια παραδείγματα, έχω γίνει συχνά δέκτης αρνητικών σχολίων για πράγματα όπως ρούχα, παπούτσια, αυτοκίνητα και άλλα τέτοια σοβαρά. Όλα αυτά από γυανίκες που έχουν την πρόθεση ή που ήδη έχουν συνάψει σχέσεις μαζί μου. Μερικές μου αγοράζουν ρούχα στην πρώτη δυνατή ευκαιρία.

Με προβληματίζει αυτή η κατάσταση. Το βρίσκω πολύ ρηχό να ασχολείται μια που φιλοδοξεί να μείνει μαζί μου με αυτά τα θέματα συνέχεια. Αναρρωτιέμαι πως θα φαινόταν σε μια από αυτές αν εγώ έλεγα "Καλά που έχεις αυτό το αυτοκίνητο, αλλιώς δεν θα έβγαινα μαζί σου!" ή "Μα πως μπορείς και κυκλοφορείς με αυτά τα παπούτσια!"

Τελικά καμία δεν ενδιαφέρεται για αυτό που είμαι; Είναι τόσο καλομαθημένες και ενοχλούνται από τα παπούτσια μου; Επιτρέπεται να βγαίνεις με κάποιον μόνο επειδή έχει ένα κάποιο αυτοκίνητο; Και να του το λες κιόλας;

Μήπως γι αυτό λένε ότι "Οι άντρες δεν χάθηκαν, σιχάθηκαν!"

minoraki

Παράθεση από: "aiollus"Μήπως γι αυτό λένε ότι "Οι άντρες δεν χάθηκαν, σιχάθηκαν!"
αιολε.....πολυ καλο αυτο......δεν το ηξερα.....μπραβο.....
και να σου πω και εγω κατι?????
μαλλον αυτο πιστευω.....οτι οι αντρες πια αισθανονται οτι εχουν φτασει στα ορια τους.....

Anonymous

τελικά με αυτά που διαβάζω και ακούω τελευταία νομίζω ότι οι σωστές γυναίκες είναι είδος προς εξαφάνιση!!

βρε παιδιά όμως please μην τα ισοπεδώνετε όλα...

υπάρχουν και αυτές που δεν ενδιαφέρονται ούτε για τα αυτοκίνητα, ούτε για τα ρούχα, ούτε για τίποτα τέτοιο

υπάρχουν αρκεί να κοιτάξετε λίγο καλύτερα

μήπως και εσείς πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τα κριτήρια σας όσον αφορά την επιλογή γυναικών?

ή αυτό ή εγώ ζω στον κόσμου :(

l Y k O s

Αγαπητέ Αiollus ,
αυτό που λες ισχύει πραγματικά αλλά και για τα δύο φύλλα . Αυτό που τελικά "πουλάει" δεν είναι ο εαυτός μας αλλά η εικόνα μας .
Δυστυχώς εκεί έχει φτάσει η κατάσταση . Και αν θέλεις την ακολουθείς .
Προσωπικά μένω εκτός ρεύματος , με τους ανθρώπους που ξέρω πως έιναι μαζί μου για μένα και μόνο ( δεν έχω άλλωστε και κάτι για να με προσεγγίσουν κόλακες ή όποιοι άλλοι ) .
Πολύ απλά για τα αρνητικά σχόλια κάνε μια "προσθετική πέους" για να μπορείς να γειώνεις καλύτερα .

ΥΓ. συμφωνώ απόλυτα Sole

Nikos28

Τι να κάνουμε...ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται μέχρι εκεί που φτάνει το μυαλό του!

Για το αυτοκίνητο και τα παπούτσια δεν έχω κάτι να πώ. Για το πρώτο έχω ξαναγράψει ενώ η εμμονή με τα δεύτερα μου φαίνεται τόσο ανόητη που αρνούμαι και να τη σχολιάσω ακόμα...
Για τα ρούχα πάλι, τι να πω...
Όσο ωραία κι αν είναι, δεν παύουν να είναι επεξεργασμένο βαμβάκι ή κατεργασμένο μαλλί προβάτου.

Και τα πρόβατα είναι πάντα πρόβατα, όσο ωραίο μαλλί κι αν έχουν!  :lol:

Bijoux

έλεος !!!!! άκου να κάθεσαι να ασχολήσαι με τέτοια πράγματα :P  :P  :P

Anonymous

Δυστυχώς υπάρχουν τέτοιες γυναίκες αλλά και άντρες.
Εμένα μου έτυχε να μιλάω με κάποιον να συμφωνούμε σε όλα, να ταιριάζουμε σε όλα κι επειδή μου ζήτησε να φορέσω μίνι φούστα στο πρώτο μας ραντεβού και δεν το έκανα έκοψε κάθε επαφή μαζί μου.
Τι πρέπει να πω? Ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι ??  ]

kuria

Παράθεση από: "aiollus"Eλεος!   :arrow:  ζητα απο το θεο...

Πριν λίγο καιρό μια γυναίκα που ήθελε να κάνει σχέση μαζί μου και βλεπόμαστε τακτικά   ]εσυ δηλαδη δεν ηθελες αλλα εξαναγκαζοσουν να την βλεπεις;[/color] σε μια κρίση ειλικρίνιας  :arrow: το ζητημα ειναι καθε ποτε παθαινε κριση και τι εκανε για να της περασει... μου δήλωσε ότι αν δεν είχα το αυτοκίνητο που έχω (όχι, δεν θα σας πω τι αυτοκίνητο είναι) δεν θα έβγαινε μαζί μου. ]βρε μπας και εχεις ντατσουν και η κοπελα ερχοταν μαζι σου μονο για να πουλησει τις πατατες της;[/color]

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο τρεις διαφορετικές γυναίκες ηλικίας 15, 34 και 42 ετών  :arrow: καλα κι εσυ παιδακι μου θηλυκο να ναι κι οσο να ναι... μου έκαναν παρατηρήσεις για τα παπούτσια που φορούσα (όχι, δεν θα σας πω τι παπούτσια ήταν)  ] τι να κανουμε παλικαρι μου τους εβγαλες το μητρικο επικριτικο ενστικτο...[/color] παρόλο που βρισκόμουν στο εξοχικό μου για εργασίες και για να βοηθήσω ένα φίλο μου σε μετακόμιση που έκανε.  :arrow: εμ τι το θελες και συ... δεν ξαπλωνες καλυτερα να περιμενεις να σου περασει η επιθυμια για χαμαλικι;
Γεινκά, για να μην αναφέρω και άλλα τέτοια παραδείγματα, έχω γίνει συχνά δέκτης αρνητικών σχολίων για πράγματα όπως ρούχα, παπούτσια, αυτοκίνητα και άλλα τέτοια σοβαρά.  ]πηγη εμπνευσης καταντησες  ομορφια μου...[/color] Όλα αυτά από γυανίκες που έχουν την πρόθεση ή που ήδη έχουν συνάψει σχέσεις μαζί μου.  :arrow: εισαι φαινεται ιδιαιτερα επιλεκτικος... Μερικές μου αγοράζουν ρούχα στην πρώτη δυνατή ευκαιρία.  ]εσυ βρε δεν βρισκεις συντροφους.... νονες βρισκεις...[/color]
Με προβληματίζει αυτή η κατάσταση. Το βρίσκω πολύ ρηχό να ασχολείται μια που φιλοδοξεί να μείνει μαζί μου με αυτά τα θέματα συνέχεια.  :arrow: και μενα με προβληματιζουν οι φιλοδοξες γυναικες δεν εχουν κανενα ενδοιασμο... Αναρρωτιέμαι πως θα φαινόταν σε μια από αυτές αν εγώ έλεγα "Καλά που έχεις αυτό το αυτοκίνητο, αλλιώς δεν θα έβγαινα μαζί σου!" ή "Μα πως μπορείς και κυκλοφορείς με αυτά τα παπούτσια!"   ]αν εχεις τα .... καντο!!! [/color]

Τελικά καμία δεν ενδιαφέρεται για αυτό που είμαι; Είναι τόσο καλομαθημένες και ενοχλούνται από τα παπούτσια μου; Επιτρέπεται να βγαίνεις με κάποιον μόνο επειδή έχει ένα κάποιο αυτοκίνητο; Και να του το λες κιόλας;  :arrow:  και καταληγουμε στα κατωθι ασφαλη συμπερασματα ] Μήπως γι αυτό λένε ότι "Οι άντρες δεν χάθηκαν, σιχάθηκαν!"  :arrow: θες να μας πεις δηλαδη οτι αυτο που ακουστηκε απο τις ταξεις του αντρικου πληθυσμου δεν ηταν παφ αλλα μπλιαχχχχχχ;

[size=18]ελπιζω να καταλαβατε την προσπαθεια μου να διασκεδασω τον πονο του φιλου μας του aiollus που μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης...
φιλακιαααααααααα
[/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

Στην Κυρία ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΡΑΛΟΛ!!!!!!!!  :lol:   :lol:   :lol:

Στον Αίολο... ανελέητες οι γυναίκες τι περιμένεις;

Προς τον Νίκο... όχι αναφορά σε πρόβατα μπροστά στον Λύκο!

Αχ, με πιάνει κρίση ειλικρίνειας... Πάω να ξαπλώσω στο Ντάτσουν με τα καρπούζια της Τζίπσι Κουίν Σπελ να μου περάσει.

Τι τραβάνε οι ελεύθεροι, παπουτσωμένοι άντρες!

Εν κατακλείδι... Ας ΛΟΛΙΣΩΜΕΝ!

chriastina

Teo

Παράθεση από: "tristana"Στην Κυρία ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΡΑΛΟΛ!!!!!!!!  :lol:   :lol:   :lol:

Στον Αίολο... ανελέητες οι γυναίκες τι περιμένεις;

Προς τον Νίκο... όχι αναφορά σε πρόβατα μπροστά στον Λύκο!

Αχ, με πιάνει κρίση ειλικρίνειας... Πάω να ξαπλώσω στο Ντάτσουν με τα καρπούζια της Τζίπσι Κουίν Σπελ να μου περάσει.

Τι τραβάνε οι ελεύθεροι, παπουτσωμένοι άντρες!

Εν κατακλείδι... Ας ΛΟΛΙΣΩΜΕΝ!

.....λοιπον η διαγνωση εγινε. Τα LEXOTANILE αγαπητη μου ειναι η καλυτερη θεραπεια...![/i] :twisted:  :twisted:  :twisted:

spellbound

Αιολε.. τι να πω
Πιστευω οτι εχεις δικιο να σιχαθεις μ αυτα που σου πε η λεγαμενη.

και τελικα δεν αξιζει καν ν ασχοληθεις μαζι της.

αν κριναμε τους ανθρωπους απο τα τουτουνια και τα  πατουμενα τους... καηκαμε.

Να σαι καλα, και απο πορτοκαλιες με πορτοκαλια κεφι να χεις.

Φιλικα
κατερινα

Enia

karalol στην kuria και την tristana.

aiollus, θα διαφωνήσω μαζί σου. εντελώς όμως.
το να δείχνει κάποιος ενδιαφέρον για την εξωτερική εμφάνιση αυτού που προσπαθεί να 'ρίξει', μόνο ρηχό δε μου φαίνεται.
μπορεί πολύ απλά να σημαίνει πως νοιάζεται για σένα, και θέλει να σε βοηθήσει να δείχνεις καλύτερος ΚΑΙ εξωτερικά.
Πιστεύω πως αν κάποια δεν σε έβρισκε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα δε θα καθόταν να ασχοληθεί με το τι φοράς, ούτε να σου κάνει δώρα.
Δες το λοιπόν σαν κοπλιμέντο.

Sophia

Aiollus den xerw ti autokinito exeis alla an krinw apo ta osa anafereis gia tin krisi eilikrinias tis legamenis tha prepei na einai kati idieterws akrivo!!!

Tha kanw loipon ton sunigoro tou diavolou kai tha se rwtisw:
Xereis me ti metafrazetai se enan antra i epilogi enos sugkekrimenoy autokinitou?
Giati oloi oi antres molis vgalete 5 fragga parapanw pate kai ta dinete se panakriva grigora autokinita?
Mipws o apoteros stoxos einai na anevasete to kase sas sto gunaikio plithismo????

Fisika tha mou peis oxi! H apantisi einai panta i idia apo olous: ena akrivo autokinito mou exasfalizei apoluti asfaleia! Pistepseme an xereis na odigeis prosextika kai ena nissan micra tou 98 mia xara einai!

Einai fetix to autokinito!

Pantws na thewreis ton eauto sou polu tuxero pou sto eipe i kopela oti se thelei mono gia to autokinito sou! Toulaxiston htan eilikrinis mazi sou! Poses alles upirxan toso eilikrinis???

Oso gia ta rouxa kai ta papoutsia pou sou kanoun dwro min to perneis kai su toso arnitika. Oi gunaikes otan niwthoun omorfa konta se enan antra theloun na tou prosferoun oti mporoun perissotero gia na tou ekfrasoun ta aisthimata tous! Mhn prosvalesai vre aiollous!!!!!

aiollus

Παράθεση από: "Sophia"Aiollus den xerw ti autokinito exeis alla an krinw apo ta osa anafereis gia tin krisi eilikrinias tis legamenis tha prepei na einai kati idieterws akrivo!!!

Οχι Σοφακι δεν ηταν κατι ιδιαιτερα ακριβο!!!Ενα αυτοκηνιτο της σειρας ηταν για την ακριβεια ενα ROVER 25 GM με πολλα εργοστασιακα extra και τιποτα παραπανω!!!!(Τις ταξεως των 20000 ευρω αν δεν εχεις υποψην σου το αυτοκινητο)
Δυστηχως η ευτηχως δεν εχω μεγαλη <<ψωρα>> για τα αμαξια!!!Να φανταστης οτι και αυτο το πουλησα και τωρα εχω μονο μια μηχανη για να κυκλοφορω!!!

901 Επισκέπτες, 1 Χρήστης