Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 511
  • Total: 511

Μπορεί ένας φούρνος μικροκυμάτων να ξαναζεστάνει μιαν αγάπη;

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 23, 2006, 09:01:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Παράθεση από: "Enia"Ωωω... Νίκο, πολύ κακό αυτό!  :?

Όχι, δεν νομίζω πως είναι έτσι...

Οι κοπέλες μας παραπάνω που είπαν 'όχι', είπαν πως θα είχαν εξαντλήσει πριν κάθε περιθώριο...
...

Αχ! Ακόμη κι εδώ που είναι γραμμένο δεν το βλέπουν Enia...

Μήπως, λοιπόν, να το πάρουμε αλλιώς;
Τι είναι τελικά "δεύτερη ευκαιρία";
Και γιατί τη μετράμε μόνο μετά από έναν χωρισμό;
Γιατί δεν θεωρείται δεύτερη ευκαιρία ο αγώνας (εντός ή εκτός εισαγωγικών, όπως θέλετε) που γίνεται ΠΡΙΝ από τον χωρισμό;
Γιατί να είναι "δεύτερη ευκαιρία" μόνον μετά...;;;

Γιατί δεν είναι δεύτερη ευκαιρία το "τρέξιμο" για να πιάσω το βάζο που πετάγεται από το τραπέζι... και αναπηδά στον καναπέ... για να χτυπήσει στην πολυθρόνα... και να φτάσει στην καρέκλα... κι εγώ τρέχω σαν τα cartoons να το προλάβω πριν ραγίσει...;
Γιατί η δεύτερη ευκαιρία είναι μόνον όταν πια εγώ εξαντληθώ... και το πάρω απόφαση... και αφήσω το βάζο να πέσει κάτω ... και να γίνει θρύψαλα...;  

Εγώ, λοιπόν, τις δεύτερες ευκαιρίες τις δίνω όσο είμαι ακόμη εκεί. Και θα γίνω ακόμη και τιραμόλα για να πιάσω το βάζο ώστε να μην αγγίξει καν το έδαφος. Όταν, όμως, φτάσω στην πόρτα για να φύγω, τότε πολύ απλά δεν με ενδιαφέρει πια!

...Τελικά, μήπως ακόμη κι εδώ, όλα είναι σχετικά;;;    ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

houmo

μπραβο βρε black_velvet πες το επιτελους.ετσι ειναι και συμφωνο μαζι σου.γιατι πρεπει παντα να γινει κατι και μετα να τρεχουμε;δηλαδη κανουμε κατι πρωτα και μετα με μια συγνωμη πανε ολα τα ξεχασαμε.ειμαστε ανθρωποι και σκεφτομαστε γι αυτο πριν κανουμε κατι πρεπει να ξερουμε τι θα γινει μετα και συγνωμη πρεπει να ζηταμε απο τον εαυτο μας και οχι απο τους αλλους

spellbound

Θα ειμαι ως συνηθως λακωνικη σε αυτα τα θεμα.
Ισως λογω εμπειριων που προερχονται απο 17 χρονια που εμεινα μονη για να μεγαλωσω το παιδι μου με ασφαλεια.

και ναι, ειχα δευτερες (ισως και τριτες ευκαιριες στο παρελθον, αλλα πολυ παλια) μετα αρχισα να δινω δευτερες.  Μια ισως να εβγαινε, αλλα το γυαλι οπως εχω πει και σε αλλο τοπικ ειχε ραγισει. Δευτερη θα ξαναδινα ισως αλλα να ισα ισα να χε φτασει το ρημαδι το γυαλι στο μην να ραγισει.

δεν αρνουμαι βεβαια τη φιλια μου σ αυτους που εφυγαν (αν την θελουν).

λυπαμαι, τα πολλα λογια δε μου ταιριαζουν.

..... :?

511 Επισκέπτες, 0 Χρήστες