Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 293
  • Total: 294
  • Leon

Η συμβουλη της ημερας

Ξεκίνησε από apol, Ιανουαρίου 25, 2006, 09:40:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

barby

[size=24][/size]ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ,ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΣΕΣ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ Κ ΑΝ ΣΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ........

xeniaaaa

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΛΑΡΟΥ…

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΧΙ  ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
 :wink:

HORHE

χαμογελαστε και πηγαιντε κοντρα στον μουντο καιρο....
ευχαριστηθειτε και την βροχη...

isabella

Φατε μια Λακτα, κανει καλο ]

HORHE

χαμογελαστε ,ο ηλιος που ξαναρθε αποδειξε οτι η ζωη θελει γελιο καθε μερα,γιατι καθε μερα ειναι μια χτες και μια αυριο...και για να περασει ομορφα θελει καλοπεραση και οχι κακοδιαθεση....

HORHE

και φατε μια λακτα... :lol:

apol

ο Γιαλομ καπου γραφει γινε αυτος που εισαι

seagull

και αν δεν μπορείς να το καταφέρεις αυτό, τότε μπορείς απλά, 'εστω να γίνεις ένας κουρέας  :D  :D :P  :twisted:  
...ένα αστειάκι έκανα! :twisted:
Ας συνεχίσουμε να χαμογελάμε..είναι το αντίδοτο στις ανησυχίες μας για το παρόν και για το μέλλον
..και κάνουμε και κάποιους να ανησυχουν! ..:roll:

seagull

α! ..και φάτε μια Λάκτα!

barby

[size=24][/size]MHN KANEIS POTE KOLLHTH SOY KAPOIA POY SE XRHSIMOPOIEI GIA TO DIKO THS SYMFERON K OTAN THN XREIASTEIS SE EXEI GRAMMENO.....

isabella

Παλιά Ιαπωνική παροιμία]

Evitaki

μην αφηνετε να σας καταπιεζουν

ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ :P  :P  :P  :P

barby

[size=24][/size]ebitaki moy ayto to katalaba ego esto k arga kai gia na deis ti omorfa pernao tora

mourmouritsas

ναι περναει καλα στο να μου στελνει 200 μηνυματα και να μου σπαει τα νευρα(ωραια ζωη ε?αυτο και αν ειναι καλοπεραση!αει καλα)

heinrich

συμβουλή για γυναικες:
φορέστε πιο κοντές φούστες γιατί κάνει ζέστη

συμβουλή προς άντρες:
αν εφαρμόσουν τη συμβουλή μου οι γυναίκες, τότε οι άντρες δεν χρειάζονται συμβουλές.

293 Επισκέπτες, 1 Χρήστης