Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 688
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Κοπή της πίτας για το 2006 - Σάββατο 04-02-2006

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιανουαρίου 26, 2006, 05:56:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

εγώ τα είπα πρώτη πρώτη, να το ξαναματαεπαναλάβω ότι ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ, ή το έχει εμπεδώσει η κυρία διεύθυνση πια? :tongue:

jcdenton

Μετρήστε και μένα pleaseeeeeeeeeeeeeee
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Calma

tha thela poly na eimoyn ekei alla moy peytei kapos makrya gi ayto proteino toy xronoy gia na eimaste kai dikaioi na kopsoyme thn pita sta xania    xa xa xa . pantos na eiste kala kai na perasete akomi kalytera kalh epityxia se oloys

AdminForum

Μεταφέρθηκε στο σωστό θέμα η απάντηση

Παράθεση από: "Odysseas"KALA NA PERASETE.NA XOREPSETE NA DIASKEDASETE GIATI H ZWH EINAI ENAS KYKLOS.(DEN TO KATALAVATE TO TELAIFTAIO EIMAI SIGOYROS)

DRPERI

Dystyxws  einai  dyskolo  na  pareure8w  telika , par'olo  pou to  i8ela  poly.8a  eimai  omws noera  mazi  sas.Kopste   ena  komataki  kai  gia  mena  kai  eyxi8ite  mou  kai  xronia  polla  gia  ta  gene8lia  mou!

minoraki

Παράθεση από: "Calma"tha thela poly na eimoyn ekei alla moy peytei kapos makrya gi ayto proteino toy xronoy gia na eimaste kai dikaioi na kopsoyme thn pita sta xania    xa xa xa . pantos na eiste kala kai na perasete akomi kalytera kalh epityxia se oloys
ειμαι η πρωτη που αποδεχομαι την προταση σου φιλτατε καλμα.....ετοιμασε ρακη... :oops:  :oops:  :oops: ......και φτασαμε :roll:  :oops:  :D  :roll:  :oops:  :D

fortune

Νομίζω ότι ένα τέτοιο γεγονός ,που συμβαίνει Μια μόνο φορά το χρόνο και από ένα χώρο(portal) ,που λίγο πολύ σε καθημερινή βάση όλοι συμμετέχουμε ,ο καθένας με τον δικό του τρόπο(Άλλος γραφoντας στο Forum,άλλος διαβάζοντας τα θέματα , άλλος απαντώντας σε αυτά και άλλος παίζοντας με  τα παιχνίδια  του  κτλ.),και καταθέτοντας κομμάτια από την ύπαρξη μας ,προϋποθέτει την παρουσία όλων  μας.

Θεωρώ ότι μόνο λόγοι απόστασης μεγάλης από την Αθήνα  η απρόβλεπτοι και ανωτέρας βίας , είναι εκείνοι ,που μπορούν να αποτρέψουν κάποιο από τα μέλη να μην συμμετέχει.

Θα είμαι και εγώ εκεί.

fortune.

MURATTI

tha to hthela na eimai ekei kwsta, alla den prolavainoume na katevoume.pes oti eimai ekei

Evitaki

κ εγω παρουσααααααααααα
αλλα απο μακρυα γμτ
νοητα
καλα να περασετε κ να πιειτε κ ενα ποτακι για παρτη μου

black_velvet

Παράθεση από: "KostasD33"Για την κοπή της πίτας για το 2006 θα βρεθούμε το

ΟΚ!

Διάλεξε]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

fmas

Scaleo black..... είναι ποιο διακριτικό..... :) :) :) :)

Panagiotis

λεω να κανω την εκπληξη και να ερθω και γω το βραδυ.περα απο την κοπη τησ πιτας ειναι μια ευκαιρια να σας δω και παλι απο κοντα.ελπιζω να τα καταφερω.αν παρ ελπιδα ομως δεν μπορεσω δηλωνω την νοερη μου παρουσια...φιλια σε ολους/ες.   ΠΑΝΟΣ

xhmeia

δεν θα ερθω  :cry:

φιλια ....να περασετε ομορφα !!!!!

Deykalion

Δυστηχώς δεν θα είμαι "μάλλον" ούτε αυτή τη φορά εκεί μαζί σας.Οι λόγοι νομίζω είναι γνωστοί.Γιαυτο δηλώνω την νοητή μου συμετοχή εδώ.Που θα πάει.Σε κάποια συνάντηση θα είμαι εκεί.Ακάλεστος μάλιστα :P  :P

Enia

Λουκά μου, την ώρα που το έστειλες το μήνυμα φοβάμαι πως ήταν αργά και δεν το είδε κανείς... Και αν ίσχυσε το πρόγραμμα μάλλον είχε κοπεί κιόλας η πίτα!!

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΚΑΛΕ!? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!

Άντε, και του χρόνου!  :wink:

604 Επισκέπτες, 1 Χρήστης