Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 231
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 253
  • Total: 254
  • Leon

Κοπή της πίτας για το 2006 - Σάββατο 04-02-2006

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιανουαρίου 26, 2006, 05:56:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

bousoulitsas

Παράθεση από: "Argiro"
Παράθεση από: "bousoulitsas"Γεια σας παιδες εγω δεν καταφερα τελικα να ερθω αν και θα ηθελα... Δεν μπορουσα να ερθω τον λογω τον ειπα στην Γωγουλα. Πιστευω να τα πουμε αλλη φορα συντομα πολλα φιλια... :(

Ναι, φρόντισε γιατί το γέμισες το απουσιολόγιο... :lol:

Το γεμισα φτουυυ δηλαδη δεν εχω αλλες???

asterix

Παράθεση από: "Panagiotis"τελικα τα καταφερα και ηρθα.και χαρηκα πραγματικα οταν ειδα τις ``φατσουλες``σας και παλι μετα απο αρκετο καιρο...και οχι μονο εσας.ειδα και αρκετο νεο κοσμο κατι που δηλωνει οτι η ανανεωση που εχει γινει δεν ειναι απλα ``ψιθυρος``αλλα πραγματικοτητα.βεβαια περιμενα να δω και μερικους αλλους φιλους μου αλλα ατυχησα.δεν πειραζει εχω την εντυπωση οτι στην επομενη συναντηση [ελπιζω κατα την ``τσικνοπεμπτη`]θα μου κανουν την τιμη να με δουν.αυτα απο εμενα.περιμενω λοιπον τον φιλο μου τον κωστα να ορισει το νεο μας ραντεβου που αν ειναι οπως και περυσι ``τσικνοπεμπτη``θα κρυβει μεγαλες εκπληξεις...[κωστακη ελπιζω να θυμασαι τον ``παπα πανο``που ευλογησε το τραπεζι την περυσινη τσικνοπεμπτη...]φιλια σε ολους/ες.   ΠΑΝΟΣ

panagioth eisai demonte. oi papades jeperastikan pia. sthn moda einai alloi  pio epikyndynoi.

jcdenton

Κώστα επιμένω να ανακαλέσεις το ότι είμαι Σερραίος!!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Anonymous

Λύσσαξες πια
Α ν α κ α λ ώ
Ο JcDenton δεν είναι Σερραίος και ας μη έχουμε πάρει βεβαίωση DNA για τον φυσικό πατέρα........... ]

Argiro

Γιατί, καλέ; Τι έχουν οι Σερραίοι;... :?

jcdenton

Αργυρώ έχω περάσει 4 χρόνια στις Σέρρες σπουδάζοντας και δεν την έχω συμπαθήσει την πόλη αυτή...
Ross Perot (1930 - ...)

Nikos28

Παράθεση από: "jcdenton"Αργυρώ έχω περάσει 4 χρόνια στις Σέρρες σπουδάζοντας και δεν την έχω συμπαθήσει την πόλη αυτή...

Είναι αλήθεια ότι οι Σέρρες έχουν τις ωραιότερες γυναίκες στην Ελλάδα;

8)

pingo

Nίκο....σαφώς....αν πάρεις παράδειγμα από μένα που είμαι Σερραία... :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

Παράθεση από: "pingo"Nίκο....σαφώς....αν πάρεις παράδειγμα από μένα που είμαι Σερραία... :lol:  :lol:  :lol:
αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας.....χμχμχμχμχμχμχμχμχμ :roll:  :roll:
(πινγκακι....χωρις παρεξηγηση.....αστειευομαι..... :D  :D )

Nikos28

Παράθεση από: "pingo"Nίκο....σαφώς....αν πάρεις παράδειγμα από μένα που είμαι Σερραία... :lol:  :lol:  :lol:

Έπρεπε να το είχα φανταστεί ότι είσαι απο' κει...  :lol:  :lol:  :wink:  :wink:

Πλάκα-πλάκα... θυμάμαι όταν υπηρετούσα (στον Έβρο), υπήρχαν παιδιά που ήθελαν να πάρουν μετάθεση για τις Σέρρες μόνο και μόνο γι' αυτόν τον λόγο!

fmas

Lene oti oi Serrees exoun tin fimi oti einai eukoles......  :P  an kai den eimai se thesi an sxoliaso giati i skoufia mou krataei kai emena apo ta Serras opos tha elege kai o Karamanlis o presviteros....

jcdenton

Πινγκο είσαι μέσα από Σέρρες ή από περίχωρα; (Ναι έχει σημασία)
Ross Perot (1930 - ...)

pingo

Ούτε από τις Σέρρες ούτε από τα περίχωρα είμαι....χωριάτισσα είμαι... :lol:  :lol: και μάλιστα από ιστορικό χωριό 45km μακριά από τις Σέρρες... :lol:  :lol:

minoraki

:D  :D  :D  :D αχαααααααααααααααα πινγκακι μου.....μεγαλη μακεδονισσα........!!!!!!  :hug2:  :hug2:  :hug2:

fmas

Istoriko Leme tora Pingo... Istoriko einai kai ena xorio dipla sto diko mou pou einai kai i Gennetria tou Emmanouil Pappa..... Sxetiko einai to thema... :P

253 Επισκέπτες, 1 Χρήστης