Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 332
  • Total: 332

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !

Ξεκίνησε από Moody, Ιανουαρίου 27, 2006, 11:41:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

:wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Moody

Τι γνώμη έχετε για τα ψυχογενή συμπτώματα?

Για παράδειγμα, αυτόν τον καιρό μετά από μια περίοδο έντονου άγχους και αγωνίας , άρχισα ξαφνικά να έχω ζαλάδες και ιλίγγους....

Δεν μου είχε συμβεί ποτέ ως τώρα....

Σας συμβαίνει να πονάει το στομάχι σας μετά από έντονη αγωνία?

Πώς ακούτε τη φράση - συμβουλή ] :?:  :?:

jcdenton

Εμένα με έπιανε μικρό. Τώρα (που είμαι μονίμως αγχωμένος) δεν έχω πρόβλημα. Όντως μου τη σπάει να μου λένε: «Μη αγχώνεσαι». Τέτοιες συμβουλές, αν και καλοπροαίρετες, είναι άχρηστες
Ross Perot (1930 - ...)

fire

για πολλά χρόνια έπασχα από πονοκεφάλους,μέχρι ηρεμηστικές ενέσεις μου έκαναν για να ησυχάσω,μετά από 1 χρόνο ομοιοπαθητική βρήκα την υγειά μου.
moody έχεις δίκιο είναι λιγάκι εκνευριστικό αλλά είναι και ένδειξη ενδιαφέροντος, αν θέλουμε να ακουσουμε κάτι άλλο ας το ζητήσουμε :lol:

black_velvet

Ψυχογενή συμπτώματα;;;

Ή, κατά το κοινώς (πλέον) λεγόμενο]στεναχωριέται εκείνος [/i]που σε βλέπει εσένα να υποφέρεις!!!   :roll:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

jcdenton

Παράθεση από: "black_velvet"
Α, ναι! και πριν ξανανευριάσεις με κάποιον που θα σου πει]στεναχωριέται εκείνος [/i]που σε βλέπει εσένα να υποφέρεις!!!   :roll:

black_velvet σίγουρα ο άλλος ή η άλλη ανησυχεί για την κατάστασή μας. Απλά λέμε πως το να έρθει και να πει: «Μην αγχώνεσαι» δεν βοηθάει τη κατάσταση. Χρειάζεται κάτι παραπάνω από μια κουβέντα  :wink:
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Τι θα κάνω στη ζωή μου; Που πάω; Που οδεύω; Που θα καταλήξω;
Ross Perot (1930 - ...)

sandra45

Moody

Μόνο εσύ, πίστεψέ με, JC μου μπορείς να απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις για τη ζωή σου....Κανένας άλλος....

Ο όρος "κατα φαντασίαν ασθενής" περισσότερο με παραπέμπει σε κάποιους ανθρώπους που συνειδητά χειρίζονται τους άλλους για να τραβήξουν την προσοχή τους , χρησιμοποιώντας φανταστικές ασθένειες.

Φαντάζομαι , λοιπόν, πως ούτε εγώ΄ούτε η αδελφή σου , καλή μου black velvet είμαστε "κατά φαντασίαν"...

Για μένα, έχω να πω οτι πράγματι μετά από μια περίοδο έντονου στρες , όταν χαλάρωσα λίγο, το σώμα ξέσπασε ....

Για την αδελφή σου, ίσως να θέσω την ερώτηση ..."προσπαθεί να σας πει κάτι. την ακούτε?" Πώς είναι ένα παιδί που δεν το προσέχεις και κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή????

Όσο για τις παραινέσεις του τύπου "ηρέμησε...χαλάρωσε...κλπ", έχω να πω  οτι μέρα με τη μέρα προσπαθώ να τις βγάλω από το λεξιλόγιό μου. Αντί αυτών, χρησιμοποιώ το " πάρε μια αναπνοή...μείνε λίγο σε αυτήν την κατάσταση...μην προσπαθείς να βγεις..." :wink:  :wink:

jcdenton

μούντυ μου ήλπιζα να με βοηθήσεις στα ερωτήματά μου
Ross Perot (1930 - ...)

Moody

JC μου, δεν θα σου φαινόταν εντελώς κουφό να σου πω εγώ πού πάει η ζωή σου? Δεν θα έλεγες πως έχω καβαλήσει ένα τερά ά ά ά στιο καλάμι και τρέχω?

Μπορώ , όμως, να σου πω μια τεχνική για να βρεις τις απαντήσεις.

Κάθισε κάπου πολύ αναπαυτικά και προσπάθησε να χαλαρώσεις τελείως το σώμα σου...Μπορείς, για παράδειγμα, να φέρεις την προσοχή σου σε ένα νοητό ταξίδι από τα πόδια προς το κεφάλι. Μην αποκοιμηθείς. Απλώς χαλάρωσε.

΄΄Οταν είσαι έτοιμος, ψιθύρισε ένα ερώτημα από αυτά που θέτεις παραπάνω. Και περίμενε...μια σωματική αντίδραση, μια εικόνα, ένα μήνυμα στο σώμα σου...Μείνε με αυτήν την εμπειρία....Ίσως, το σώμα σου κάτι να σου αποκαλύψει σχετικά με το ερώτημα που θα θέσεις.

Πρόσεξε ! Μη θέσεις ποτέ ερωτήσεις που να ξεκινάνε με το "γιατί"...

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο....

jcdenton

Βρε μούντυ μου ξέρω πως να παίρνω απαντήσεις, ειδικά από τον εαυτό μου. Και οι ερωτήσεις ήταν ρητορικές. Απλά ήθελα να δω αν συμβαδίζουν οι απόψεις μας  :D
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

Παράθεση από: "Moody"Τι γνώμη έχετε για τα ψυχογενή συμπτώματα?

Για παράδειγμα, αυτόν τον καιρό μετά από μια περίοδο έντονου άγχους και αγωνίας , άρχισα ξαφνικά να έχω ζαλάδες και ιλίγγους....

Δεν μου είχε συμβεί ποτέ ως τώρα....

Σας συμβαίνει να πονάει το στομάχι σας μετά από έντονη αγωνία?

Πώς ακούτε τη φράση - συμβουλή ] :?:  :?:
ψυχοσωματικα συμπτωματα.....απο τοτε που καταλαβα τον εαυτο μου, υποφερω απο κατι τετοιες καταστασεις......το τελευταιο δε διαστημα, ηταν φοβερα δυσκολο για μενα.....τα συμπτωματα διαδεχονταν το ενα το αλλο.....δεν θα καταφερνα ποτε να απαλλαγω μονη απο αυτα, εαν δεν απευθυνομουν σε ειδικο.....! δυστυχως πολλοι ανθρωποι υποφερουν απο κατι αναλογο.....

minoraki

Παράθεση από: "Moody"JC μου...το Σάββατο είναι η παρουσίαση....
μουντυ.....σε ποια αιθουσα???? για πες....

jcdenton

Μούντυ πάρε βαθιά ανάσα, σκέψου πως είμαστε όλοι δίπλα σου (είτε σωματικά, είτε νοητικά) και όρμα να δείξεις όλες τις πτυχές των γνώσεών σου
Ross Perot (1930 - ...)

332 Επισκέπτες, 0 Χρήστες