Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 482
  • Total: 482

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Ξεκίνησε από houmo, Ιανουαρίου 29, 2006, 12:50:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

houmo

θα σας πω κατι και θελω να μου απαντησετε.
οταν εισαι με καποιον 14 χρονια(παντρεμενοι) οταν αυτος σου σκοτωνει ενα παιδι,οταν αυτος λειπει συνεχεια απο το σπιτι,οταν του λες πηγαινε να δεις τα παιδια σου και αυτος παει υποτιθετε να τα δει και πεφτει και κοιμαται,οταν σου λεει μην χασεις τις παρεες σου να βγαινεις μαζι τους (για να μπορει να βγαινει και αυτος) οταν τον παιρνεις τηλ και του λες το παιδι ειναι αρωστο και αυτος σου λεει ελα μωρε θα γινει καλα κατσε να σου πω πως περασα εγω σημερα,οταν του λες να διαβασει τα παιδια και αυτος τα βριζει επειδη δεν εγραψαν κατι καλα,οταν ερχετε και σου λεει θελω να χωρισουμε να κανω την ζωη μου κι εσυ τον κρατας,οταν του λες κατσε να μιλησουμε κατι δεν παει καλα στο γαμο μας και αυτος σου λεει που το βλεπεις ολα μια χαρα ειναι και δεν συζηταει,οταν ερχετε και σου λεει εγω θα βγω για φαγητο με την ελενη (η γκομενα) οταν παει την ελενη στο σπιτι της μανας της (εξοχικο το σπιτι) και εχει και τα παιδια του μαζι,οταν καποια στιγμη δεν αντεχεις μετα απ ολα αυτα και σε κανει να τον συχαθεις και καποια στιγμη ερχετε η ωρα και του λες χωριζουμε,αυτος φευγει απο το σπιτι και ενω τον εχει παρατησει και η γκομενα βαζει τα κλαματα και λεει οτι θελει να γυρισει πισω οτι του λειπουν τα παιδια οτι του λειπεις εσυ,οτι θα διορθωθει,οτι οτι οτι.
πιστευετε οτι αυτος ο ανθρωπος αξιζει μια δευτερη ευκαιρια;
και τελικα γυριζει στο σπιτι παλι.
θελω να μου πειτε αν υπαρχει περιπτωση να αγαπησεις παλι εναν ανθρωπο που εισαι τοσα χρονια μαζι και σου εχει κανει ολα αυτα και σε εχει κανει να τον συχαθεις τελειως.
ο λογος που γυρισε να σας πω ηταν κυριως για τα παιδια πρωτον και δευτερον μετα απο πιεση τριτων να του δωσει μια δευτερη ευκαιρια

Enia

Νομίζω πως κανείς άλλος δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό... Μόνο οι δυο τους ξέρουν... Μιλάς για μια ζωή ολόκληρη... Μονάχα το ζευγάρι μπορεί να ξέρει πως νιώθουν ο ένας για τον άλλον...
Και δεν είναι μόνο το αν αυτός αξίζει την ευκαιρία -προσωπική μου άποωη είναι πως όλοι αξίζουμε πολλές ευκαιρίες... Για εμένα το θέμα είναι κατά πόσο εκείνη μπορεί/θέλει ακόμα...

spellbound

Μα ραγισει το γυαλι... ο,τι και να κανεις ραγισμενο θα ναι.

..

spellbound

Σορρυ, *Αμα ραγισει  εννοουσα..

araxnoula

το θεμα ειναι ειναι αν εχεις αντοχες να συνεχισεις.αν εισαι ετοιμη να αντιμετωπισεις ισως καποτε τα ιδια.γιατι κακα τα ψεματα παντα θα εχεις τον φοβο και την πικρα για αν ξανασυμβει και για οτι εχει συμβει.ναι.. τα παιδια καλο ειναι να εχουν ενα πατερα μαζι αλλα και μια γυναικα χρειαζεται εναν αντρα.την απαντηση την εχεις μονο εσυ και οσο για την αγαπη...η αγαπη ολα τα νικαει αλλα και ολα τα καταστρεφει.και ποτε να μην ξεχνας την δικη σου ζωη.καλη συνεχεια οτι και να γινει

spellbound

14 χρονια???? οχι, θεωρω οτι θα ειναι ολα συμβατικα.
Η οικογενεια διαλυσε, το γκομενιλικι διαλυσε... ποιος ο λογος πια???
Τα κλαμματα<? Το πισωγυρισμα γιατι καπου καποτε ενοιωθες οτι ισως να περνουσες  καλα??

ειπα ειμαι λακωνικη σε αυτα,,,, αλλα αυτα πιστευω

Jezebell

Sorry sunithws den eimai apolutarhiki alla edw tha eimai
Akrivws gia ta paidia prp na min afisei afton ton anwrimo anthrwpo na gurisei.Ti mporei na ous prosferei did? Adiaforia? Akoma mia pligi?
Kai se ekeinin ti? Prodosia? Ekmetallefsi?
Diladi na eimaste logikoi. Milame gia tin perigrafi mia shesis nekris apo tin gennisi tis. Enana anthrwpo anikano na agapisei kanenan allon pera apo ton eafto tou kai isws kai oute afton. Kalutera na mi kaneis shesi ...mia shesi mia sudrofia einai anektimiti kai prepei kaneis na tinsevetai ma sevetai ton sudrofo tou egw afto katalavainw. Episi prepei mia gunaika opws bebaia ki enas adras na sevetai ton eafto tou kai tis anages tou kai na min afinetai se tetoia dustuhia. Kaneis den axizei tetoia metaheirisi kaneis!
An loipon ehw to opoio dikaiwma na ekferw apopsi thewrw lao panta me apoluto sevasmo oti akoma kai i !efkaireia itan lathos.
me kathe evaisthisia
Stavroula

apol

παροτι πιστευω στη δευτερη ευκαιρια.......στην  ιστορια που διαβασα δε μου παει.,,,και μπερδευτηκα τι σχεση εχει ο γραφων με τους πρωταγωνιστες...κατα την αποψη μου εχουν αργησει και οι δυο ο ενας να γυρισει και ο αλλος να φυγει..................

Argiro

Εγώ θα ρωτούσα: αυτή η γυναίκα δεν αξίζει άραγε μια δεύτερη ευκαιρία; Πόσο ακόμη θα κάνει υπομονή, μέχρι να γεράσει; Πιστεύει αλήθεια κανείς πως αυτός ο άντρας θα αλλάξει συμπεριφορά; Γιατί εγώ δεν το πιστεύω και ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνουν οι δεύτερες και οι τρίτες ευκαιρίες. Γιατί πρέπει να ξέρει πως αν του δώσει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που ζητάει, σε λίγο θα ζητήσει και τρίτη.

482 Επισκέπτες, 0 Χρήστες