Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 308
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 320
  • Total: 321
  • Leon

Τι σας αρέσει να κάνετε το βράδυ ;

Ξεκίνησε από ASSOS, Ιανουαρίου 31, 2006, 11:13:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Alabastro

να chataro... πολυ καλη παρεουλα... :lol:

elkistis

Rakendytos

niose

na kathomai sta skotadia me kerakia... koykoylomeni me paplomata....  ma kapion na moy zestenei tin agkalitsa kai tis panta kries patoyses moy...  na exo klista ta matia... kai na eimai pantoy kai poythena...

gohssa

Να καθομαι μπροστα στο τζακι αγκαλια με τον αγαπημενο μου και να μοιραζομαστε τις σκεψεις μας και τα ονειρα μας.......να χαιρομαστε γιαυτα που εχουμε τωρα ( το παιδακι μας!!!) και γιαυτα που προκειται να αποκτησουμε στο μελλον.......  :hug2:

Anonymous

να κοιμάμαι... αλλά που τέτοια τύχη  :P

kuria

Παράθεση από: "Rakendytos"Να αναβω κερια.. :!:  :arrow:  και να τα σταζεις στο γυμνο κορμι της;  
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "Rakendytos"Να αναβω κερια.. :!:  :arrow:  και να τα σταζεις στο γυμνο κορμι της;  

..ποσα ξερεις εσυ!  :wink:

kuria

Παράθεση από: "Rakendytos"

..ποσα ξερεις εσυ!  :wink:   :arrow:  και που να δεις ποσα σκοπευω να μαθω ακομα...   :wink:  

Rakendytos

..ποσα ξερεις εσυ!  :wink:   :arrow:  και που να δεις ποσα σκοπευω να μαθω ακομα...   :wink:  

:arrow: Τριτη, Πεμπτη, Σαββατο.. (παραδιδω μαθηματα..)  8)

kuria

:arrow: Τριτη, Πεμπτη, Σαββατο.. (παραδιδω μαθηματα..)  8)   :arrow:  τοτε να μου ερχεσαι δευτερα, τεταρτη και παρασκευη για την ταχυρρυθμη εκπαιδευση σου...   (καθε κυριακη θα εξεταζεσαι εφ' ολης της υλης)

Rakendytos

:arrow: Τριτη, Πεμπτη, Σαββατο.. (παραδιδω μαθηματα..)  8)   :arrow:  τοτε να μου ερχεσαι δευτερα, τεταρτη και παρασκευη για την ταχυρρυθμη εκπαιδευση σου...   (καθε κυριακη θα εξεταζεσαι εφ' ολης της υλης) [/quote][/quote]

χαχαχαχα ..λυπαμαι Κυρια μου τις υπολοιπες μερες κανω σεξ!  :wink:

kuria

χαχαχα καταλαβα... προετοιμαζεις τα μαθηματα της επομενης μερας...

vasilis

Tιποτα δεν μου αρεσει  να κανω το βραδυ

isabella

σεξ και νανι στην καλυτερη,
διαβασμα και νανι στην αμεσως επομενη,
νανι σκετο στη χειροτερη. 8)

320 Επισκέπτες, 1 Χρήστης