Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 383
  • Total: 383

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

Ξεκίνησε από ROMEO, Φεβρουαρίου 01, 2006, 09:04:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

φιλε μου λαμπροκρατη ειναι φοβερη η ευκολια σου να βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα , να κατηγορεις και κατηγοριοποιεις τους ανθρωπους...
πραγματικα δεν μπορω να αντιληφθω τι συνδρομο ειναι αυτο ...
προσωπικα θαβρισκα χρησιμη τη συμμετοχη της moodymooday στο θεμα....
διακρινω πολλες εμμονες,πολλα απωθημενα μια ιδιομορφη χρηση της λιστας και μια διαθεση να βαλεις ετικεττα στο καθενα μας και να τον τοποθετησεις στο ντουλαπακι που εσυ διαλεξες για μας....απο αυτη τη περιεργη διαδικασια ουτε τον εαυτο σου δεν εξαιρεις........δεν μπορω να σε καταλαβω πραγματικα.....δεν με πειραζουν οι ακραιες θεσεις σου με τις οποιες βεβαια δεν συμφωνω,με ενοχλει ο τροπος που προσπαθεις να τις περασεις σαν μια γενικη αληθεια που ομως μονο εσυ τη δεχεσαι....
αν αυτο δεν ειναι ενα παιχνιδι απο μερους σου τοτε φοβαμαι οτι κατι δεν παει καλα μεσα σου...

spellbound

δε θελω να γραφω σε σοβαρα θεματα γιατι ηδη εχω πολλα προβληματα να αντιμετωπισω εντελως μονη.

λοιπον... Ο πατερας μου το παλαι ποτε ηταν πολυυυυυ πλουσιος ... (τα χασε ομως τα λεφτουδακια του) γνωρισε μια γυναικα που ηταν μολις 4 χρονια μεγαλυτερη μου. Τοτε ειπαμε τα χειροτερα.  Ο πατερας μου τωρα ειναι ετοιμοθανατος,και μετα απο απο 25 χρονια η τωρινη γυναικα του (τοτε γκομενα) ειναι μαζι του. Α! Παντρευτηκαν και εχουν και δυο πιτσιρικια.

Εγω χωρισα απο μονη μου τον πρωην (παρ οτι ζαμπλουτος)  γιατι απλα δεν μπορουσα αλλο την αισθηση της φυλακης.

Στη πορεια...
χμ... καθολου τιμητικο, αλλα ουσα χουβαρδου, εκανα απιστευτα δωρα σε καποιον που ερωτευτηκα παραφορα καποια δοση...
Αποτελεσμα? αντε γεια μου ειπε...  
Δευτερο αποτελεσμα???   κλειδωσα τη καρδια μου και εκτοτε νιετ!

Αν αυτο ειναι συνδρομο της λεγομενης "οικογενειακης διαπλασης" ε, σορρυ Λαμπροκρατη κανεις φρικτο λαθος.

Υ.Γ.  καλα κανεις και εχεις το "υφακι" σου, ε, με κατι να ασχολουμαστε και εμεις...   :D

Labrokratis

Δεν εχετε καταλάβει τι ειναι ο "Λαμπροκράτης", ούτε περιμένατε κάποιον σαν αυτόν!

και δεν κάνω τίποτα απο αυτά που μου λέτε ότι κάνω!

Είναι απογοητευτικό: Δεν υπάρχει καμία χημεια τελικά! Πραγματικα περίεργο, μονο εδώ συμβαίνει!

Τέσπα....

Αργυρώ, δεν σπαταλάω καμία ενέργεια! Τα πεντάλεπτα διαλείματά μου ξοδεύω, όταν δεν έχω να κανω κάτι, δεν μπορώ να φύγω απο εκεί που κάθομαι και πρέπει απλά να περιμένω αυτό που ειναι να έρθει ή να γίνει!
Δεν με έχεις ζήσει για να δεις την ενέργειά μου! Αν αυτά τα θεωρείς σπατάλη ενέργειας, τότε όταν συναντηθούμε φόρεσε αντιπυρική στολή!
Όχι τίποτε άλλο, είσαι και Καρκίνα.... Βράσε στο καβούκι κάβουρα δηλαδή....

tristana

Λαμπροτέτοιε και πάνω που έλεγα ότι θα μου έλειπε τρομακτικά
ο Ενερτζάιζερ! Αν υποψιαστώ ότι στο άβαταρ έχεις τον θεϊκό Κρίστοφερ Γουόκεν...

Ω γνωστόν,δεν απαντώ σε χιουμοριστικά γραπτά, αλλά μόνο σε σοβαρά θέματα. Προς τιμήν του Εν! Οπότε, συνέχισε... μικρέ μεσήλικα.

Α, και φυσικά υπάρχει ΧΗΜΕΙΑ. Η Χημεία, μάλιστα.

(Αυτό το "νέος" που διατείνεσαι ότι είσαι συμφωνώ... για την Ολυμπιακή Αεροπορία, διότι για την Στρατιωτική είσαι παππούς και καιρός είναι όσοι πλησιάζουν τα σαράντα σαν εσένα  να μην το παίζουν μπούληδες.
Δεν λέει... τι να πουν και τα πιπίνια σαν τον Μπαλαντέρ που μόλις έκλεισε τα 20; Τέλος, χαίρομαι που ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν.)

Zen

Εγώ ένα ξέρω ! όπου δεν υπάρχει χρήμα, υπάρχει γκρίνια, η γκρίνια φέρνει μιζέρια και η μιζέρια αφαιρεί κάθε δυνατότητα σκέψης έρωτα…

:shock:

Argiro

Παράθεση από: "Labrokratis"Αργυρώ, δεν σπαταλάω καμία ενέργεια! Τα πεντάλεπτα διαλείματά μου ξοδεύω, όταν δεν έχω να κανω κάτι, δεν μπορώ να φύγω απο εκεί που κάθομαι και πρέπει απλά να περιμένω αυτό που ειναι να έρθει ή να γίνει!
Δεν με έχεις ζήσει για να δεις την ενέργειά μου! Αν αυτά τα θεωρείς σπατάλη ενέργειας, τότε όταν συναντηθούμε φόρεσε αντιπυρική στολή!
Όχι τίποτε άλλο, είσαι και Καρκίνα.... Βράσε στο καβούκι κάβουρα δηλαδή....

Αγαπητέ μου, εγώ δεν χρειάζομαι και πολύ χρόνο για να καταλάβω τι ρόλο παίζει ο άλλος και πόση ενέργεια έχει ούτε και τα κίνητρά του μου διαφεύγουν. Μου έφτασε μια φορά που σε είδα και κατάλαβα πολλά. Και μη νομίζεις πως επειδή καθόσουν μακριά δεν αντιλήφθηκα την ενέργεια που λες. Το θέμα είναι πως η ενέργεια δεν είναι ανεξάντλητη όταν χρησιμοποιείται επί ματαίω -και δεν εννοούμε εδώ τη σωματική, αλλά την ψυχική ενέργεια. Όσο για το καβούκι του κάβουρα, μάλλον εσύ δεν αντιλήφθηκες τον Κριό. Πώς έγινε αυτό το θαύμα; Όλοι αυτόν βλέπουν... Ολόκληρος Άρης πώς και σου πέρασε απαρατήρητος; Φαντάσου να είχα καταφέρει και να τον ελέγχω δηλαδή... Και μην έχεις άγχος, ποτέ δεν μου ήταν απαραίτητη η αντυπυρική στολή. Έχει άφθονη φωτιά η προσωπικότητά μου.

Argiro

Παράθεση από: "tristana"Λαμπροτέτοιε και πάνω που έλεγα ότι θα μου έλειπε τρομακτικά
ο Ενερτζάιζερ! Αν υποψιαστώ ότι στο άβαταρ έχεις τον θεϊκό Κρίστοφερ Γουόκεν... quote]

Εγώ δεν ξέρω ποιον έχει βάλει, αλλά αν κουρευτεί θα είναι ίδιος με αυτόν...

jcdenton

Η όλη ιστορία μου θυμίζει λίγο τους κομμουνιστές. Φωνάζουν, ορίωνται για να κάνουμε αυτό, να μην κάνουμε εκείνο, να βγούμε από αυτήν την ένωση, να μπούμε σε εκείνην κοκ. Με όλους μαλώνουν και όλοι τους κατηγορούν. Και όλα αυτά γιατί; Για πράγματα που δεν πρόκειται να συμβούν (να βγούμε από ΕΕ και ΝΑΤΟ, να έχουμε κατώτερους μισθούς 1000 και βάλε ευρώ κλπ) - άλλα είναι θετικά, άλλα όχι, αλλά ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να συμβούν. Έτσι και τώρα. Μαλώνετε με τον λαμπροκράτη για τα λεγόμενά του, που είναι απόψεις του (είτε τα πιστεύει, είτε όχι), που στο κάτω-κάτω της γραφής δεν πρόκειται να συμβούν (είτε σωστά, είτε λανθασμένα) γιατί αντιβαίνουν στην ροή της κοινωνίας μας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτό, αλλά Λαμπροκράτη η κοινωνία χαρίζει στους αντιλεγόμενούς σου την νίκη. Μια νίκη που ήρθε πριν ξεκινήσει η όλη διαδικασία. Game Over :bounce: :blobs16: :bounce: : :blobs16: bounce:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Argiro

Ποιος μαλώνει, καλέ;... :shock:  Δεν μαλώνουμε, κουβεντιάζουμε. :lol:

Labrokratis

Εγω ειμαι στην φώτο, πριν λίγες μέρες έφτιαξα μερικές με την web camera για να την στείλω σε διάφορες κοπέλες του Αγίου Βαλεντίνου  :twisted:

Αργυρώ, ειμαι το αντίθετο από εσένα όπως θυμάσε: Κριός με Καρκίνο (και σελήνη στον Τοξότη). Το Κριαρίστικό σου ειναι επιφανειακό και όπως με όλα τα επιφανειακά δεν ασχολούμε. Καρκινάκι είσαι, Καρκινάκι θα μεινεις! (και ξέρω καλά απο Καρκίνες, 7 χρόνια ήταν αυτά....). Το οτι εχεις Κριαριστικο καβούκι, αδιάφορο μου είναι (έχω ανοσία, εγώ ειμαι χειρότερος!)
Για την ενέργεια που λες, καλύτερα να καει λίγη, γιατί τρομάζει τις 20αρες  (αντίθετα έλκει τις 27+ με κουρασμένα κοντερ! γιαχ.....)
Ασε που δε το βλέπω έτσι, ως σπατάλη: Το βλέπω ως εξάσκηση! Εχω στείλει την ενέργεια στο γυμναστήριο να κάνει body building...

Τριστάνα, πληροφοριακά 31 προς 32 ειμαι και αν δεν ντυθώ "κάπως", για 24 μοιάζω. Τώρα που θα βάλω και σιδεράκια να ισιώσω τα δοντια μου (καιρός ειναι), μπορει κάποιοι να με κάνουν και για 20...
Και ο Κώστας που με έχει δει, και ο Φώτης, μπορούν να το επιβεβαιώσουν!

Argiro

Αν είσαι πραγματικά εσύ στη φωτό, καλύτερα είσαι έτσι, παρά με εκείνη τη μαλλούρα με την ψαλίδα. Ελπίζω με την αλλαγή του look σου να κάνεις και μια υπέρβαση σχετικά με την ηλικία. Μπορεί να αισθάνεσαι είκοσι δύο, αλλά πρέπει να πάρεις και τις εμπειρίες της ηλικίας σου, αλλιώς δεν λέει... θα έχεις κενά στην πορεία. Και δεν ξέρω τι Καρκίνες γνώρισες, αλλά πίστεψέ με, δεν έχω καμία σχέση...

Labrokratis

Η μαλούρα είναι απο πίσω κοτσίδα, έννοια σου, δεν φεύγει. Απλά τώρα δεν έχει ψαλίδα (τότε είχε για λογους που δεν μπορώ να γράψω στο φόρουμ).

Βασικά αυτό ειναι το επαγγελματικό μου look εδώ και 6 χρόνια.

Επίσης, δεν κατάλαβα, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν εκμεταλεύομαι τις εμπειρίες μου;
Ακριβώς γιατι τις εκμεταλεύομαι, ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ τι θέλω και χρειάζομαι! Και φυσικά, λόγω ηλικίας μπορώ και να ψάχνω ακριβώς αυτό, χωρίς να μπορεί να μου αποσπάσει την προσοχή κάτι άλλο!
Και δεν ειπα ότι νιώθω 22... Νιώθω 50! Ενέργεια και εμφάνιση έχω ίδια από τότε που με θυμάμε (και πιθανώς για πολλά - πολλά χρόνια ακόμα)

Από καρκίνες ξέρω όλα τα είδη! Διατριβή έχω γράψει...
Βεβαια πλεον με ενδιαφέρουν οι 18 - 23, όχι οι μεγαλύτερες!

Argiro

Σαν τη διατριβή μου για τους Σκορπιούς είναι και η δική σου, έτσι; :lol:  Και διαπιστώνω πως το μέσα σου δεν ταιριάζει με το έξω σου έτσι κι αλλιώς... σαν τον Κωνσταντάρα ένα πράγμα, αν θυμάσαι την ταινία... :twisted:

Labrokratis

Μωρε είμαι και τα δύο, για αυτό δε με βαριέται ή άλλη εύκολα!

Σκορπιοι... Ενας απο τα φίλτρα που έχω για τις γυναικες, ειναι να μην μπλέκω με αυτές που είχαν στην ζωή τους κάποτε σχέση με Σκορπιούς!  :twisted:

Argiro

Γιατί; Τις θεωρείς πολύ ανθεκτικές για τα γούστα σου; :lol:

383 Επισκέπτες, 0 Χρήστες