Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 342
  • Total: 342

Ελαφρά πηδηματάκια....;

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 03, 2006, 12:05:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Ελαφρά πηδηματάκια....;

Μόλις, πριν λίγο, μιλούσα με μια φίλη στο τηλέφωνο και επειδή μου χει συμβεί και μένα στο παρελθόν, θα ήθελα τη γνώμη σας!!!
Λοιπόν, τελευταία συμβαίνει το εξής:
Τα φτιάχνεις με κάποιον/αν και φαίνονται όλα ιδανικά..., συνέχεια μαζί, τέλειο ταίριασμα, απόλυτη ταύτιση, παραδεισένιες στιγμές απόλαυσης.
Και ξαφνικά, μετά από λίγο (για μένα 5,5 μήνες, για τη φίλη μου 3 μήνες), ο/η τύπος/σα εξαφανίζεται από τη ζωή σου, χωρίς καμία εξήγηση!!! Κόβει τελείως την επικοινωνία, δια παντώς!!!
Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Τόσο ελεεινή συμπεριφορά; Τόση απανθρωπιά;

Zen

Χμμμμ είναι αλήθεια ότι δεν είναι ωραίος τρόπος διακοπής μιας σχέσης.  Αν πω ότι το έχω κάνει ίσως να μου την πεις, αλλά θα ήθελα να εξηγήσω τι συμβαίνει (τι μου συνέβη μάλλον). Ο άλλος έδειχνε πολύ ενθουσιασμό, για εκείνον όλα καλά, τόσο πολύ που δεν σκέφτηκε να ρωτήσει πως νοιώθω εγώ, να μην μπορείς να του κόψεις τη φόρα με τίποτα, να μην βλέπει μπροστά του, να μην βλέπει ότι εγώ δεν νοιώθω το ίδιο, να είναι δύσκολο να του κόψεις τον ενθουσιασμό, με λίγα λόγια, ένα ποτάμι που σε παρασύρει και όταν προσπαθείς να πας κόντρα στο ρεύμα ή να κάνεις κάτι με το κουπί (μπας και σε προσέξει) να διαπιστώσεις ότι όχι μόνο είναι κουφός αλλά και τυφλός. Το ελαφρυντικό είναι ότι δεν περίμενα 3 ή 5 μήνες αλλά 1 το πολύ ενάμιση. Στην αρχή δεν ένοιωσα κανένα ενθουσιασμό, τηρούσα μία στάση αναμονής, αλλά όταν δεν μπορείς από την αρχή να επικοινωνήσεις, είναι όχι μόνο ανώφελο αλλά και κουραστικό.
Κρατιέσαι, κρατιέεεεσαι, και στο τέλός, ... μπαμ.  :oops:

Anonymous

Αχχχχχχχ!!! Τι θέμα κι αυτό???

Σήμερα μου συνέβει αυτό και περιττό να σας πω πως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή..  ]

minoraki

το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι, οτι μια τετοιου ειδους συμπεριφορα ειναι επιεικως απαραδεκτη.....
ντροπη..... :evil:  :evil:  :evil:

papi

α καλα δεν εισαι ο μονος φιλε μου.Εδω να σου δωσω ενα παραδειγμα.Εχω πανω απο 1000 λεμε τηλεφωνα(δλδ 1000 ατομα) και απο τα 1000 αντε να με παρουν οι 10!(πολλα ειπα) τι να πεις και τι να πω :clown:

Enia

Βρε παπίκο, για σχέσεις λέμε... Αν είχες 1000 σχέσεις.. ίσως κάτι κάνεις λάθος! :tongue:

Μου έχει τύχει δις... Και τις δυο φορές ήταν το ίδιο σκηνικό... Για ένα-δυο μήνες άπειρες ώρες στο τηλέφωνο, αμέτρητα μηνύματα στο κινητό, γίνεται ότι γίνεται, όλα κυριλέ, και ξαφνικά... το απόλυτο τίποτα...
Ο λόγος? Ότι δεν ήθελαν καμμία δέσμευση...
Φυσικά το κατάλαβα εκ των υστέρων. Τότε μου είχε έρθει κεραμίδα, και αναρωτιόμουν γιατί. Τώρα ξέρω πως ήμουν χαζή που δεν το είχα ξεκαθαρίσει εξ αρχής (εφόσον ήξερα τι ήθελα), και προφανώς είχα αυτόν τον 'ενθουσιασμό' που λέει και η Zen πιο πάνω και δεν έκατσα να δω τι ήθελε κι ο άλλος...
Μπορεί να πληγώνει μια τέτοια συμπεριφορά, αλλά ρίχνω και κάποιο δίκιο σε όποιον αναγκάζεται να το κάνει...

Κι έχω κατά κάποιον τρόπο βρεθεί και στο άλλο άκρο. Όσο κι αν το έχω αρχή μου να μην ξεκόβω ανθρώπους από τη ζωή μου (συμπεριλαμβανομένων των πρώην) ξέρω πως υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Δεν την έχω κάνει ακριβώς 'με ελαφρά', αλλά έχει χρειαστεί να ξεκόψω μαχαίρι. Πολύ απλά διότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Οι λόγοι και πάλι ο υπερβολικός 'ενθουσιασμός' του άλλου...

Τώρα, μιας και αναφέρθηκε το παπί σε φίλους που την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια... Εκεί κάτι δεν μου πάει καλά... 'Οι φίλοι είναι για πάντα δεν είναι για μια φορά'... Αν φύγει ξαφνικά, τότε δεν ήταν ποτέ φίλος αληθινός... Δέχομαι ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, και με πολλούς απομακρυνόμαστε σταδιακά, αλλάζουν οι συνήθειες, αλλάζουν τα θέλω μας...

Shit happens λοιπόν, και γι'αυτό πρέπει κανείς να μάθει να στέκεται στα πόδια του, και να μην παίρνει ποτέ κανέναν ως δεδομένο...

Nikos28

Μην ασχολείστε με πράγματα που τυχαίνουν!

Προσπαθήστε τουλάχιστον...

342 Επισκέπτες, 0 Χρήστες