Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 312
  • Total: 312

Ένα προφυλακτικό με μαγιό.

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 03, 2006, 12:40:18 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Ένα προφυλακτικό με μαγιό.

Λες και η αυτή η νύχτα φτιάχτηκε για σας.
Καθώς κοιτάζετε το φεγγάρι από την πολυθρόνα σας στο παραλιακό καφέ, σήμερα το βλέπετε να έχει κάτι πανέμορφες, περίεργες ασημένιες ανταύγειες, ολόιδιες με τους μόλις ασημένιους κροτάφους του συνοδού σας.
Τι τύχη και αυτή!
Σήμερα τον γνωρίσατε και νοιώθετε σαν να τον ξέρετε χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που τον είδατε, η βελούδινη ματιά του σας αγκάλιασε ζεστά και νοιώσατε ένα περίεργο ρίγος να σας διαπερνά. Κάπως έτσι φανταζόσαστε ένα άντρα να τριγυρνά στα όνειρά σας, όμως εσείς να προσπαθείτε να τον κατακτήσετε, να γίνεστε η τέλεια γυναίκα γι΄αυτόν, να κάνετε όνειρα μέσα στα όνειρά σας πως θα τον κάνετε δικό σας.
Και τώρα, να εδώ μπροστά σας, δέσμιος της γοητείας σας, να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω σας.
Το ποτό τελειώνει, που να μην τελείωνε ποτέ!
Όμως να, ο καλός σας σας προτείνει μια βόλτα στην αμμουδιά.
Με ένα περίεργο σκίρτημα μέσα σας, δέχεστε.
Περπατάτε χέρι-χέρι στην απέραντη παραλία. Βγάζετε τα παπούτσια σας.
Τα πόδια σας βυθίζονται στη, ζεστή ακόμα, άμμο που, ανταποδίδοντας τη χάρη που της κάνατε να αφήσετε τα ίχνη του υπέροχου ποδιού σας πάνω της, σας ψυθιρίζει θροϊζοντας στο ελαφρό αγέρι:
-Σήμερα θα είναι μια νύχτα μαγική, ζήσε την!
Έχετε πια απομακρυνθεί πολύ από τον κόσμο και όσο τα φώτα χαμηλώνουν, τόσο η φωτιά που σιγά-σιγά ανάβει στο κορμί σας, φουντώνει.
Και, ω του θαύματος, μια μικρή σπηλιά, μισογεμάτη με νερό, εμφανίζεται μπροστά σας, σαν από το πουθενά.
Μπαίνετε με βιάση.
Είναι φανερό πια τι θα επακολουθήσει, η άμμος είχε δίκιο στο ψυθίρισμά της!
Και ενώ ο πόθος φουντώνει και τα χάδια γίνονται και πιο καυτά, αισθάνεστε ξάφνου πως κάτι δεν πάει καλά. Ο καλός σας μοιάζει να είναι αμήχανος, διστακτικός, σαν να ψάχνεται.
Ω ναι, είναι αυτό που φοβόσαστε. Έχει ξεχάσει να πάρει προφυλακτικό.

Και εδώ είναι το θέμα]

Με άλλα λόγια:
Είστε μια γυναίκα απελευθερωμένη, που έχοντας ίδια δικαιώματα στον έρωτα με τον καλό σας, έχετε και σεις την ίδια υποχρέωση στα αξεσουάρ;
Ή πιστεύετε ότι μερικά πράγματα δεν επιτρέπονται σε μια γυναίκα και είναι μόνο του άντρα υποχρέωση.
Μήπως η απελευθέρωση σταματάει σε κάποια ταμπού και άδικα την διατυμπανίζετε;

Και για να δικαιολογήσω και τον τίτλο του άρθρου –μήπως και πέσω σε καμιά παράβαση του κανονισμού και φάω και καμιά καμπάνα-

Ήμουν με μια παρέα πριν μερικους μηνες.
Εκεί που πίναμε το ποτό μας, μια φίλη μου ήθελε να βρεί κάτι στην τσάντα της και έψαχνε μανιωδώς. Κάποια στιγμή, εκνευρισμένη που δεν το έβρισκε, την αναποδογυρίζει και την αδειάζει στο τραπέζι.
Εκεί λοιπόν βλέπω ένα μαγιό -καλοκαίρι γαρ- και μέσα να μισοφαίνεται ένα προφυλακτικό-ανήκε στην πρώτη κατηγορία που ανάφερα-.
-Μπα, της λέω αστειευόμενος, κυκλοφόρησαν μαγιό με προφυλακτικό;
Έσκασε σε τρανταχτά γέλια, τόσα πολλά που μας κοίταζαν από τα διπλανά τραπέζια.
Όταν τελικά κατάφερε να σταματήσει, με κοίταξε ερευνητικά, σαν να αμφέβαλε για τη διανοητική μου κατάσταση.
-Είσαι καλά μου λέει, είναι δυνατόν να υπάρχουν μαγιό με προφυλακτικό;
Μήπως πρέπει να σε δει γιατρός;
-Μα τότε, τι είναι;
-Μα φυσικά προφυλακτικό με μαγιό, απάντησε αυστηρά.
Έσκυψα το κεφάλι διαισθανόμενος το μεγάλο μου ατόπημα και την άγνοιά μου. Όμως τη ρώτησα για να μαθαίνω φυσικά.
-Και που τα βρίσκει κανείς;
-Α, δεν είναι δύσκολο τώρα το καλοκαίρι, σχεδόν παντού ακόμα και σε μακρυνά νησιά.
-Πι Χι, τη ρωτάω.
_Πι Χι ως να φτάσεις εκει, θέλεις κάμποσες ώρες.

Zen

Σαν οργανωμένο άτομο που είμαι (ξεχνάω πολύ τακτικά αυτό που έχω να κάνω, τακτικά το κινητό μου,  λιγότερα τακτικά τα κλειδιά μου) ... σιγά μην έχω μαζί μου προφυλακτικό  :lol:

312 Επισκέπτες, 0 Χρήστες