Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 393
  • Total: 393

ΦΙΛΟΙ....

Ξεκίνησε από araxnoula, Φεβρουαρίου 03, 2006, 01:44:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

araxnoula

Γιατι σπανιζουν τοσο?γιατι ειναι δυσκολο αυτο στις μερες μας?αυτος ο ανταγωνισμος θα μας φαει.και μιλαω περισσοτερο για μας τις γυναικες.ορισμενες φοβουνται μηπως ειναι λιγοτερο ομορφες και εξυπνες απο τις φιλες τους.Ελεος.Η φιλια ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο.Να μπορεις να σηκωνεις το τηλ οτι ωρα και να ειναι και να ξερεις οτι καπου υπαρχει καποιος που θα σε ακουσει.που θα μπορεις να μοιραζεσαι τα παντα μαζι του χωρις να σε κρινει απλα να νιωθεις οτι ειναι μαζι σου.προσπαθησα να κανω κανω δυο καινουργιες φιλιες μα απογοητευθηκα.Δεν πειραζει ομως γιατι εχω δυο καλες φιλες και ειμαι περηφανη που τις εχω που με ανεχονται και τις ανεχομαι.Γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο δυσκολο αυτο?

Zen

Αραχνούλα, γι`αυτό έχουμε λίγους φίλους και μεγάλη παρέα. Φαντάσου να σ`έπαιρναν οι 30 φίλοι σου στη μέση της νύχτας να σου πουν τον πόνο τους, δεν θα έκλεινες μάτι πάνω από 30 ώρες το μήνα.  :roll:

Με ορισμένους ταιριάζουμε για σινεμά, με άλλους για ποτάκι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε αρκετά κοντά να μοιραστούμε και τα προσωπικά μας.
2-3 πολύ κοντινούς αρκούν νομίζω...  
 :wink:

araxnoula

Σωστο και αυτο zen.Eδω δυο ειναι και παλι δεν τις προλαβαινω

Argiro

Καλή είσαι εσύ... Έχεις δυο ολόκληρες φίλες και γκρινιάζεις.  :shock: Για φαντάσου να μην είχες καμία... Όπως είναι δύσκολο να βρει κανείς το έτερον ήμισυ, άλλο τόσο δύσκολο είναι να βρει την αδελφή ψυχή που θα  είναι φίλοι μια ζωή.

393 Επισκέπτες, 0 Χρήστες