Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 492
  • Total: 492

τι τρωτε για πρωινο ?

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 05, 2006, 04:14:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

πεστε μας τι τρωτε για πρωινο....

apol

για αρκετα χρονια ετρωγα τη γειτονισα με τα ματια μου................

Argiro

Εγώ τρώω ένα βραστό αβγουλάκι, ένα παξιμαδάκι και πίνω κι ένα καφεδάκι, γιατί δεν έχω γείτονα... :lol:

apol

χυμο κρειπ η πορτοκαλι σχεδον παντα

olive

....Μονο τον καφε μου.... χωρις..γειτονα... τι αλλο να φας.!!!!!!!!!!!!! :cry:  :cry:

purple

6 gyrous me ap'ola ektos kremydi,1 1/3 oikogeneiaki pizza,3 gemista mpiftekia,15 loukanika,23 tyropites,5 spanakotyropites,8 1/2 zamponokaseropites,53 soublakia,18 gemista,3 kommatia pastitsio,5 mpougatses,36 abga,4 makaronades,kai sto telos kapaki 1 frygania.a!!!kai afta kathe mera.alithia!!!

Enia

purple, εγώ έχω μια απορία....

Παράθεση από: "purple"8 1/2 zamponokaseropites

την άλλη μισή ζαμπονοκασσερόπιτα που περισεύει τι την κάνεις!!??  :shock:  :roll:

:P

apol

minoraki

:(  :(  :(  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: δεν μπορω να πιω το καφεδακι μου.....κλαψ κλαψ.....μου το απαγορευει η ομοιοπαθητικη.....(φτου να παρει η ευχη αυτον που την ανεκαλυψη... :evil:  :evil: )!!!!!!

κορν φλεικς, σοκολατα, φρυγανιες.....

chriastina

minoraki σε καταλαβαίνω.....για μήνες γρίνιαζα στο "πάω να φτιάξω καφέ" που δεν μπορούσα να πιω καφέ....και τώρα που πίνω μην νομίζεις ντεκαφεινέ είναι (βράστα)

το πρωί στο σπίτι πίνω μια σοκολάτα,
1 καφέ στην δουλειά
και αν έχω ξενυχτήσει χτυπάω και μια τυροπιττούλα

minoraki

Παράθεση από: "minoraki":(  :(  :(  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: δεν μπορω να πιω το καφεδακι μου.....κλαψ κλαψ.....μου το απαγορευει η ομοιοπαθητικη.....(φτου να παρει η ευχη αυτον που την ανεκαλυψη... :evil:  :evil: )!!!!!!

κορν φλεικς, σοκολατα, φρυγανιες.....
*ανεκαλυψε.....

purple

Παράθεση από: "Enia"purple, εγώ έχω μια απορία....

την άλλη μισή ζαμπονοκασσερόπιτα που περισεύει τι την κάνεις!!??  :shock:  :roll:

tin bazw sto mixer kai tin kanw cocktail

LoVeDePy

500 ml γάλα 0% (μην πείτε πω πω πολύ γάλα... ένα μικρό μπουκαλάκι είναι  ] :roll:

Argiro

Παράθεση από: "purple"
Παράθεση από: "Enia"purple, εγώ έχω μια απορία....

tin bazw sto mixer kai tin kanw cocktail

Αυτό πάλι τι είναι; Καινούρια συνταγή για μιλκ σέικ; Και το κοκτέιλ αυτό το πίνεις μαζί με το βδομαδιάτικό σου; (συγνώμη... το πρωινό σου ήθελα να πω...)

apol

το γαλα το πινεις οπως δειχνει το αβαταρ σου

492 Επισκέπτες, 0 Χρήστες