Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 490
  • Total: 490

Τα δώρα των ερωτευμένων...

Ξεκίνησε από Enia, Φεβρουαρίου 05, 2006, 06:47:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Άλλοι γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, άλλοι σε επετείους, άλλοι διατείνονται πως γιορτάζουν κάθε μέρα... (!?)
Όπως και να έχει, οι εκπλήξεις και τα δώρα από αυτόν/αυτή που αγαπάμε, θέλουμε και περιμένουμε να είναι πάντα κάτι το ξεχωριστό, ιδιαίτερο, μοναδικό.
Ποιό ήταν το ποιο ωραίο δώρο που λάβατε από τον καλό σας/ την καλή σας ή που του/της κάνατε εσείς?

Bijoux

ονομαστικά δεν θέλω να τα αναφέρω..
από το πιο φθηνό ως το πιο ακριβό
με αγάπη και μέσα από την καρδιά μας!!

Enia

[size=9]γμτ, προσπαθώ να κλέψω καμμιά καλή ιδέα!  [/size]:roll:  βοηθάτε με καλέ! :tongue:

Sotis

εμ   εισαι   μες  στα  μελια  κουμπαρα  τωρα εσυ...δε  θα  θες  δωρακι...απο  τον κουμπαρο.. :wink:  :wink:  :wink:

papi

Λευτερη στειλε κανα πισι απο την δουλεια σου....

επιτελους να ενα δωρο που ηθελα! :P

pingo

Ελάχιστες χρονιές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είμουν με κάποιον...και όποτε είμουν...δεν πιστεύανε (λέγανε) σε αυτή την γιορτή...
Οπότε δεν έχω πάρει ποτέ μου ούτε δώρο, ούτε λουλουδάκια.... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

papi

μωρε και με ενα γαλακτομπουρεκο να μου κανει,δεν με χαλαει :oops:

naiada05

μόλις το κέρδισες παπακι μ με πολύυυυυυυ σιρόπι :wink:

papi

ααα το θελω απο κοντα...δεν το θελω εικονικα :evil:

naiada05

papi

Labelle

:oops: axxxxxxxxxxxx ti wraia mera autii 14i tou flevari....

:hug2: agalitses kai filakia 8eleis ki alla dwra? :tongue:

Enia

labelle... :) άαααντε, κι ένα τριανταφυλλάκι, να υπάρχει κάτι χειροπιαστό να μου θυμίζει εκείνη τη μέρα. (πάντοτε ήμουν υπέρ των 'αναμνηστικών', είμαι από αυτούς που πάρα πολύ δύσκολα αποχωρίζονται αντικείμενα με πρωσιπική αξία - και πολύ εύκολα πρσδίδω προσωπική αξία σε ψιλοπράγματα!)
αλλά ναι, η καλή ατμόσφαιρα μεταξύ του ζευγαριού είναι το καλύτερο δώρο :D :oops:

Labelle

Παράθεση από: "Enia"labelle... :) άαααντε, κι ένα τριανταφυλλάκι, να υπάρχει κάτι χειροπιαστό να μου θυμίζει εκείνη τη μέρα. (πάντοτε ήμουν υπέρ των 'αναμνηστικών', είμαι από αυτούς που πάρα πολύ δύσκολα αποχωρίζονται αντικείμενα με πρωσιπική αξία - και πολύ εύκολα πρσδίδω προσωπική αξία σε ψιλοπράγματα!)
αλλά ναι, η καλή ατμόσφαιρα μεταξύ του ζευγαριού είναι το καλύτερο δώρο :D :oops:

Xairomai pou simfwneis.... :D  ta ilika pragmata otan uparxei o erwtas periseuoun!!

houmo

giati vre labelle periseuoun;enas donitis ena mastigio ena zeygari xeiropedes diladi mesa den einai ki ayta; :P

490 Επισκέπτες, 0 Χρήστες