Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 246
  • Total: 247
  • Leon

Γυναικεία τιμιότητα

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 11, 2006, 07:11:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Γυναικεία τιμιότητα

ενας φιλος μου λεει οτι οι πιο τιμιες γυναικες ειναι οι ιεροδουλες. αυτο γιατι ξεκαθαριζουν εξαρχης οτι "θες αυτο? τοσα", με ευθυτητα και ειλικρινια που σπανιζει σε ολες τις αλλες.

ως τωρα τον θεωρουσα μηδενιστη, μισογυνη, κλπ. πριν λιγο καιρο ομως γνωρισα 2 γυναικες που η συμπεριφορα τους επιβεβαιωνει περιτρανα την αποψη του φιλου μου.

τωρα τον θεωρω απλα υπερβολικο.
αραγε αυτες οι 2 ηταν μεμονομενες περιπτωσεις? η μηπως εν μερει ο φιλος μου εχει δικιο? ειλικρινα ελπιζω να μην ισχυει το 2ο!
θα ηθλελα να ρωτησω και τις δικες σας αποψεις...
ευχαριστω.

(υ.γ προς αποφυγη παρεξηγησεων, δεν ειπα ποτε οτι ολοι οι ανδρες ειναι υποδειγματα ειλικρινιας,οκ? δεν υπηρξα ποτε μισογυνης και απολυτος)

Bijoux

η τιμή τιμή δεν έχει γιώργο και χαρά σε όποιον την έχει..

όσο για την ευθύτητα και την ειλικρίνεια
κατά πόσο είσαι έτοιμος να την δεχθείς;

aiollus

Παράθεση από: "Bijoux"όσο για την ευθύτητα και την ειλικρίνεια
κατά πόσο είσαι έτοιμος να την δεχθείς;

Ποτε δεν φοβηθηκα την ειληκρινεια και την ευθυτητα και ειναι αξιες που παντα υπηρετω!!!
Οποτε οχι μονο ειμαι ετοιμος να τις δεχθω αλλα πρεπει και να επιβαλοντε!!!

papi

χμ!τωρα το καταλαβες εσυ αυτο αιολους? :roll:

Bijoux

γιωργάκι αυτό δεν ισχύει για όλους όμως

η πουτανιά της ψυχής αλά σωτηρία είναι μεγάλο πράγμα
και δεν έχει σχέση με επαγγέλματα

papi

Ναι Γιωργακι ξερεις ποσες κερατωνουν τους αντρες τους?ουυυυυυ καργα..μετα σου λεει ειλικρινια κατανοηση αγαπη και στοργη και εσυ την πιστευεις και δουλευεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ και σου λεει βρε Γιωργακι μωρο μου θα παω με τις φιλες μου στα μπουζουκια και οπως καταλαβαινεις θα ειμαστε γυναικοπαρεα και δεν θελω να ερθεις...εμ πως θα παιχτει το παιχνιδι με το τεκνο που θα γνωρισει στο μαγαζι?ε?και μετα σου στελνει και μηνυμα απο το μαγαζι και σου λεει...αγαπη μου θα ερθω κατα 6 το πρωι,σαγαπω πολυ μακια...ή μπορει να μην σου στειλει καν!

Το ιδιο ισχυει και για τους αντρες για να μην λεμε μονο για τις γυναικες.Καθετε η γυναικα λεμε με τα παιδια στο σπιτι και ο αντρας γυρναει με τις γκομενες και η καϊμενη η γυναικα πιστευει οτι ο αντρουλης τις ειναι με το φιλο του.ή το αλλο ειναι μεσα στο τσατ και ψαχνει να γαμ..απλα να ειναι γυναικα...να φυγει απο την μονοτονια τις καθημερινοτητας και απο την ιδια τρυπα!

Ερε μυαλα..αει καλα.

apol

επιτρεψτε μου να πω οτι το θεμα δεν εχει τεθει σωστα.....τι παει να πει γυναικεια τιμιοτητα.?  η τιμιοτητα ειναι μια για ολους ανεξαρτητα απο φυλο ,απο χρωμα απο ηλικια,απο κοινωνικη η ταξικη θεση.....ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε...!!!!!!!!!!!!!
μη προσπαθουμε βιωματα κακα η συγκεκριμενα περιστατικα που ενδεχομενως να τα προκαλεσαμε με την συμπεριφορα μας η που δεν τα αναλυσαμε σωστα να τα αναγαγουμε σε μια γενικωτερη αληθεια που δεν υπαρχει.......

kodikas

Τι να πω κι εγώ ο αδαής;;  :shock:

Δεν ξέρω, δεν έχω ερμηνεία. Το κλωθογυρίζω αλλά δε μου βγαίνει. Το σταυρό μου κάνω, βαρεμένες είναι;; Σίγουρα.. Βαρεμένες θα είναι..

Διότι, πώς είναι δυνατόν τα γκομενάκια που βγαίνεις να μην είναι έμπλεα στην ειλικρίνεια;;
Πώς είναι δυνατόν αυτά τα συγκεκριμένα τεκνά να μην έχουν δακρυσμένα μάτια και χέρια τρεμάμενα που σε συναντούν;;
Μη μου βυθιστείς τώρα στο τάρταρο το απύθμενο.
Μην ξεκινάς διαδικασία αυτομαστιγώματος και ανελέητου αυτοξετινάγματος.
Και μην σε πιάνει και το άγχος, μιας και ούτε βοηθάει πουθενά, άσε που οδηγεί και στο έλκος..

Σίγουρα πρέπει να έχει γίνει κάποια μετάλλαξη στα γυναικεία μυαλά, και αντί να τις βαρέσει κάτι κατακούτελα, αντί να αρχίσουν αλαλαγμούς, ουααα, ουρλιαχτά, αντί να κάνουν σα να βλέπουν live τον Ιησού να επανεμφανίζεται, αυτές στην καρακοσμάρα τους..

Γιατί, βρε κοπέλα μου;; Για ποιον μακιγιάρεσαι, κραγιονάρεσαι, πουδράρεσαι, ρίχνεις πάνω σου το τέλειο συνολάκι και γόβα δέκα πόντους;;;
Γιατί τα χρώματα, τα αρώματα;;;
Πού πας και φεύγεις μετά;; Κι αφού φεύγεις, γιατί δεν ξανάρχεσαι;;
Τι το κάναμε;; Αλλού ο παπάς αλλού τα ράσα του;;
Λίγο τιμιότητα ρε…

spellbound

Τωρα ειλικρινα δε ξερω αν θα πρεπε να ανεβασουμε και εμεις οι γυναικες παρεμφερες τοπικ με θεμα "ανδρικιη τιμιοτητα".
Γιατι εκει να δεις παραδειγματα και ιστοριες που θα ακουσετε.

Η τιμιοτητα ειναι θεμα που αφορα ολους/ες/α.
Ειτε εισαι ειτε δεν εισαι , ειναι ανδρας, ειτε γυναικα.   Βρηκαμε τωρα τη καραμελλα για τη γυναικεια τιμιοτητα, επειδη ετσι επιβαλλετο απο τους προγονους μας.

Ενω τα αγορακια δηλαδη, μπορουν ανετα να τσιλιμπουρδηζουν??

Ελα, συνελθετε...

papi

και το κυριοτερο ειναι που λεει η γυναικα στον αντρα "εμενα θα πιστευεις γιατι σου λεω παντα αληθεια"(η τιμη και η δοξα σε ολο το μεγαλειο της!)και αμα τι δειξεις οτι δεν την πιστευεις,την γαμ(μπιπ)σες!(μεγαλη προσβολη αμα δειξεις οτι δεν την πιστευεις)θα βρει αμεσως τον τροπο και θα σου πει χωριζουμε ή α δεν τραβαει αλλο αυτη η σχεση! ή εγω θελω τον αντρα μου να με πιστευει σε οτι του λεω!αει καλα!το μουσι φτανει μεχρι σα κατ....στο τελος γινετε σαν τους ΖΖΤop!
Και αντε και πηγε στα μπουζουκια με τις φιλες της να διασκεδασει ταχα οτι παει να χορεψει.Tο κακομειρο τεκνο που ειναι ελευθερο και νομιζει οτι η κοπελα που γνωρισε ειναι και αυτη ελευθερη,τι να πει και αυτο?ή θα του πει την αληθεια,ξερεις,ειμαι παντρεμενη-εχω σχεση και θελω κατι το διαφορετικο...μια ελευθερη σχεση,ή θελω εναν αντρα για σημερα και αυριο αντε γεια,ή θα το παιξει ελευθερη ταχα δεν εχει τιποτα."Αλλα ξερεις κουκλε μου δεν μπορω να σου δωσω το τηλεφωνο του σπιτιου και δεν θα το εχω ανοιχτο συνεχεια το κινητο παρα μονο καποιες ωρες που θα μιλαμε!"ή θα εχει και δευτερο νουμερο ωστε να μπορει να μιλησει δια μεσω sms!

Εγω βλεπω στα μαγαζια (μπουζουκια-καφετεριες-κλαμπ)πολλες μονες εμφανισημες γυναικες μαζι με τις φιλες τους και λεω μα ειναι δυνατον αυτη η εμφανισημη γυναικα να ειναι ελευθερη?δλδ το παιζουμε και κορονα γραμματα μην φαμε και κανα ξυλο στο τελος(οχι απο τις γυναικες αλλα απο τους αντρες τους...που να ηξερες ρε καραμητρο οτι με την γυναικα σου τα εχουμε...και για να δειξουν αντρες θα υπερασπισουν την γυναικα τους(Ο ΑΝΤΡΑΣ..αλλα που να ξερες τι κανει πισω απο την πλατη σου μεγαλε!)και αντι να φαει το ξυλο η γυναικα του απο αυτον,θα ερθει σε εμενα να μονομαχισουμε στο ελ πασο...για την τιμη και την αξιοπρεπεια της γυναικας του!αει γιουρια!Που στο κατω κατω και εμενα κοροιδευε που το επαιζε ελευθερη αλλα και αυτον που τον κερατωνε.

σπανιζουν οι γυναικες που ειναι αληθεινες και πιστές και λεγονται κυριες και επισεις εχουν την τιμη και την αξιοπρεπεια(και και και και...αυτο το και δεν τελειονει ποτε!).

Σπελλ μου το τοπικ ειναι για την τιμιοτητα της γυναικας και δεν ειναι για την τιμιοτητα του αντρα.Οποτε εχουμε να λεμε για το γυναικειο φυλο.Περιπου πανω κατω ισχυουν και για τους αντρες αλλα η κινητηρια δυναμη ειναι η γυναικα...εμ πως βγαλανε οτι το μ(μπιπ)νι σερνει καραβι?δεν το βγαλανε τυχαια!  :tongue:

Labrokratis

Υπαρχει ενα μεγάλο ποσοστό γυναικών όπως λες. Το πρόβλημα δεν ειναι αυτές: Το πρόβλημα ειμαστε εμεις! Αυτές καλά κανουν και ειναι έτσι όπως ειναι: Γιατί όμως υφίστανται; Γιατί υπάρχουν αρκετοί άντρες που το δέχονται και ίσως να το θέλουν και έτσι!
Πάντα υπήρχαν εταίρες, αλλα η γενικά της μεταπολίτευσης και του νέου κύματος διογκωσε το φαινόμενο! Αλλωστε, ποτε ειχε στην Ελλάδα κάποιος λεφτά, για να τα δίνει σε αυτές; Απο 74 και υστερα.... Ποιοι φταίνε; Αυτοί που συνέθεσαν την κοινωνία μετά το 74. Ποιοι ειναι αυτοί; Το ειπαμε!
Εμεις και η γενιά μας, ειμαστε απλά ή άτυχοι της νέας τάξης πραγμάτων που οι προηγούμενοι διαμόρφωσαν. Το χάσαμε το παιχνίδι, βουρ για ανατολικη Ευρώπη να δούμε φώς!

Όσο για το "δούλευε εσύ", τα μπουζούκια με τις φίλες, και τις λοιπες συμπεριφορές, αυτά φίλε φαίνονται από το πρώτο ραντεβού! Επομένως ποιος εθελοτυφλεί στα πρώτα αυτά δειγματα; Ο ενδιαφερόμενος!
Είμαι της λογικής "αυτά τα σκοτώνεις πρωτού μεγαλώσουν". Εχω φίλους που δυστήχισαν (και φυσικά από μια ηλικία και μετά χώρισαν), γιατί νόμιζαν οτι "θα στρώσουν". Τελικά και διατροφες πληρώνουν και τα παιδιά τους ειναι δυστηχισμένα και οι πρώην τους στα μπουζούκια εξακολουθούν και πάνε!!!

Αν κατσεις να κάνεις λίστα με τις κατηγορίες γυναικών (και αντρών) που πρέπει να μην ασχολήσε μαζί τους, βάση των εμπρειριών που έχεις αποκτήσει στην ζωή, και βάση της στατιστικής για την κάθε περίπτωση που γνωρίζεις, καταλήγεις Λαμπροκράτης!

Η τελευταία μου προσθήκη στην Black List, είναι οι γυναίκες που είναι σπουδαγμένες στο εξωτερικό ή ήταν/ είναι φοιτήτριες εκτος έδρας! Με φοιτήτριες γενικά ειναι να μπλέκεις μόνο με πρωτοετής (άντε και δεύτερο έτος μέχρι τα Χριστούγεννα) και μόνο αν σπουδάζουν εντός έδρας! Στατιστκά,  οι περισσότερες άλλες, είναι εκολαπτομενες "Δούλευε εσύ, πάω με τις φίλες μπουζούκια"
Πάντα υπάρχουν εξαιρίεσεις, αλλα ειπαμε: Εγώ ασχολουμε με τις πλειοψηφίες!

Εντομεταξύ τα μπουζούκια συγκεκριμένα είναι ένα πολύ καλό δείγμα της εποχής μας για να αποφεύγεις  τις γυναίκες με τέτοιες προδιαθέσεις!

kodikas

Εντάξει με έπεισες..

Η αντιπαλότητα , ο ακατάσχετος φόβος και ο μισογυνισμός είναι τα μόνα υγιή αισθήματα που πρέπει να διαθέτει ένας ανήρ που σέβεται τα παντελόνια που φοράει.

Μαζί σου κι εγώ, ο άνους, που μέχρι τώρα αφηνόμουν στην ανάταση της γυναικείας
παρουσίας ..

Δεν θα αφήσω, εγώ, τους φόβους, τις φοβίες κι ότι απωθημένο κουβαλάω για να χαλαρώσω και να χαρώ τη ζωή μου σαν φυσιολογικός άνθρωπας.
Θα κάνω σημαία μου τις ήττες που μου λάχανε, θα κλειστώ στο καβούκι μου και θα ψάξω γυναίκα χωρίς πνευματικές ανησυχίες και ενδιαφέροντα.
Γυναίκα άσκεπτη και χαμηλοβλεπούσα.
Γυναίκα μπιμπελό που θα τον «παίρνει» και δεν θα λογοφέρνει.
Και με γερό στομάχι για να χωνεύει και κανένα ξεφτιλίκι που θα της τρίβω στη μούρη για το κάθε ξέκωλο με μίνια πιο χαμηλά κι από την αυτοεκτίμησή μου.

Στα τσακίδια ο πόθος για δυνατή , ισορροπημένη σχέση..
Κοροΐδο είμαι;
Οι γυναίκες που σκέφτονται (άκουσον άκουσον ), που έχουν προσωπικότητα, που ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται, καλές είναι δεν λέω, έχουν όμως μια κακιά συνήθεια…
Δαγκώνουν..
(Μα τι στα λέω;; το έχεις νοιώσει στο πετσί σου δάσκαλε..)

Γι αυτό κι εγώ, παίρνω αγκαζέ την ανασφάλειά μου και πάω να μαγειρέψω ογκραντέν με γαρνιτούρα σάλτσα παπαροσέν, τις πατάτες που kλάνω μπροστά τους..

Σε σου κρατήσω μερίδα;  8)

kodikas

Παράθεση από: "Labrokratis"Αν κατσεις να κάνεις λίστα με τις κατηγορίες γυναικών (και αντρών) που πρέπει να μην ασχολήσε μαζί τους, βάση των εμπρειριών που έχεις αποκτήσει στην ζωή, και βάση της στατιστικής για την κάθε περίπτωση που γνωρίζεις, καταλήγεις Λαμπροκράτης!

Ένας σοβαρός άντρας Λαμπροκράτης θέλει σύζυγο, νοικοκυρά, νόστιμη, έξυπνη, καλή μαγείρισσα, ερωμένη, καθαρίστρια, μα πάνω απ όλα παρθένα.
Θέλει μιά θεότρελλη που να συνδιάζει δέκα ρόλους στη συσκευασία ενός.
Ένα victim με τη σφουγγαρίστρα αγκαζέ και τη γόβα στιλέτο να του πυρπολεί τις φαντασιώσεις.
Θέλει την πρωταγωνίστρια της ζωής του να μην παίρνει χαμπάρι.
Να ζεί μακάρια και ανυποψίαστη. Να διάγει βίο ανόητο και ανέμελο, ηθικό και ενάρετο.
Απαστράπτουσας ηθικής που το κρεβάτι να το έχει για ύπνο και μόνο.
Όχι σαν τις άλλες, εκείνες τις φευγάτες , που κάποτε κάψανε τα σουτιέν τους.
Αυτές που ακουμπήσαν κάπου πρόχειρα την θηλυκότητά τους και μετά ξεχάσανε που και κλείσανε ρεζερβέ πάνω δεξιά γωνία στο ράφι.

«Συμμόρφωση προς τάς υποδείξεις, λιτότης στη διατροφή, υπομονή κατά την εργασία, αντοχή στην κούραση, ανθεκτικότητα σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης» είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να πληρεί η γυναίκα ενός «σοβαρού» άντρα. ( Το ότι τα ίδια χαρακτηριστικά πληρεί ένα κατά τα άλλα συμπαθέστατο τετράποδο, ευρύτερα γνωστό και ως γάιδαρος, είναι απλή σύμπτωση. )

Ναι αγαπητέ μου..
Ένας σοβαρός άντρας θέλει μιά εκθαμβωτικά αποτυχημένη προσωπικότητα.
Μιά γυναίκα που να ζει την περίληψη της ζωής της.
Μιά γυναίκα που να κάνει παιδιά και να ξεφυλλίζει τσελεμεντέδες
Ένα τέτοιο αριστούργημα είναι το ζητούμενο ενός «σοβαρού» άντρα.

Διότι αγαπητέ μου, οι «σοβαροί» άντρες είναι πιο έξυπνοι, πιο ψηλοί, πιο γοητευτικοί, πιο ευαίσθητοι, πιο χρηστοί, πιο ενάρετοι, πιο καλοί άνθρωποι και έχουν και άλλες ανάγκες.

kathreftis

i  agora  einai  megali , kai  exei  ta  panta
oloi  exoun  isa  dikaiomata , kai  ises  efkeries
oti  plironis  perneis  , to  sapio  milo  einai  ftinotero

einai  astio  alla  otan  o  beggos  para  ligo  na  skoto8ei  pou  perase  
tis  grames  tou  trenou  xwreis  na  proseksi  ...... zitise  signomi

posoi  apo  emas  den  8a  legame  ..argisan  na  xtipisoun  ta  koudounia
argise  na  anapsi  to kokono  fws , den  piasan  ta  frena  ,  etrexe  polu  to  treno
kai  poles  ales  dikaiolpgies ???

einai  polu  pio  astio  pou  mono  o  beggos  eixe  ta  @@  na  zitisi  signomi

kai  polu  pio  astio  pou  oloi  exoume  panta  dikaio ..... ( kai  ftene  oi  alloi )

einai  efkolotero  na  katigoroume  para  na  zitame  signomi    eeee??  

nai  einai .

kai  oloi  osoi  akoume  tin  istoria  exoume  mia  diki  mas  na  poume
opote  simfonoume  gia na  nio8oume  meros   mias  omadas  adikimenon .

logiko  o beggos  einai  monada  .............. pios  8elei  (mporei )  na  
einai  monos  an  etsi  einai  to  sosto ????????????  

den  perimenw  apantisi   kai  skeftika  na  min  parw   8esei  ..........
alla  simera   einai  to  deftero  pragma  pou  kanw  etsi  giati  mou  bgike

black_velvet

Λέτε, αν κάναμε πιο συχνά αυτά που "μας βγαίνουν", να μην χρειαζόταν καν να συζητάμε για την (γυναικεία, αντρική; τι με νοιάζει! ανθρώπινη) τιμιότητα...;
Γιατί πολύ απλά θα ήταν κάτι αυτονόητο;;;;;;;;;;
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

246 Επισκέπτες, 1 Χρήστης