Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 249
  • Total: 250
  • Leon

Γυναικεία τιμιότητα

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 11, 2006, 07:11:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Α, και κάπου εδώ να ξαναθαυμάσω την Ρία-Μαρία. Τα είπες όλα, όμως!

kodikas

σύμφωνα με τα λεγόμενα της σοφίας εγώ συμπέρανα τα εξής…

1.   η γνώμη λέγεται από χόμπι.
2.   ο μέσος όρος είναι πιο ψηλός από τον λόφο.
3.   όταν συμφωνείς, δεν αντιπαρατίθεσαι και το αναφέρεις ρητά..
4.   οι μάγκισσες τρώνε εκτός από παστίτσιο, ενίοτε και φόλα..
5.   η γυναικεία πονηργία (πουτανιά nooffence) θέλει πνευματική υπέρβαση αλλά δεν πρέπει να γράφεται με κεφαλαία γράμματα..
6.   τρία πουλάκια κάθονταν..

επίσης συμπέρανα ότι ο χορός του Ζαλόγγου δεν χορεύεται με γόβες, αλλά αυτό είναι άσχετο..

tristana

Κώδικα, είσαι έξυπνος, αλλά μην το δείχνεις. βρε.
Ξεσηκώνεις μίση, πάθη, ίντριγκες... 'Ελα για ποπ-κορν στο σαλόνι τώρα.
Χωρίς γοβάκια γυάλινα.

kodikas

βρε λαμπρούκο..

πάντα πίστευα ότι η διαδικασία σκέψης είναι σκέτη Οδύσσεια, αλλά στην περίπτωσή σου, ο Όμηρος ξεσάλωσε..

περιμένω εναγωνίως την επόμενη ραψωδία.

αργείς;;

Labrokratis

Κώδικα, έχω και ζωή ξέρεις! Και έντονη ζωή!
Online ειμαι μόνο ώρες δουλειας, άντε και τις ώρες του χαντγκοβερ....
Από την άλλη, βαρέθηκα λιγουλάκι την giosis του a33.

kaith

Ολες οι γυναικες τα παμε καλα με την τιμιοτητα μεχρι να μας μπει ο διαολος μεσα μας.Απο εκει περα μπερδευουμε και μπερδευομαστε γενικως.

minoraki

Παράθεση από: "kaith"Ολες οι γυναικες τα παμε καλα με την τιμιοτητα μεχρι να μας μπει ο διαολος μεσα μας.Απο εκει περα μπερδευουμε και μπερδευομαστε γενικως.
μπραβο καιτουλα......απο τα πιο καλα που εχω διαβασει στο φορουμ.....πολυ σωστη κουβεντα.....
ή οπως ελεγαν παλια..<<ειναι να μη σου παρουσιαστει ο διαβολος μπροστα σου....γιατι τοτε.....αστα....βραστα....>>!

Sophia

Παράθεση από: "kodikas"σύμφωνα με τα λεγόμενα της σοφίας εγώ συμπέρανα τα εξής…

1.   η γνώμη λέγεται από χόμπι.
2.   ο μέσος όρος είναι πιο ψηλός από τον λόφο.
3.   όταν συμφωνείς, δεν αντιπαρατίθεσαι και το αναφέρεις ρητά..
4.   οι μάγκισσες τρώνε εκτός από παστίτσιο, ενίοτε και φόλα..
5.   η γυναικεία πονηργία (πουτανιά nooffence) θέλει πνευματική υπέρβαση αλλά δεν πρέπει να γράφεται με κεφαλαία γράμματα..
6.   τρία πουλάκια κάθονταν..

επίσης συμπέρανα ότι ο χορός του Ζαλόγγου δεν χορεύεται με γόβες, αλλά αυτό είναι άσχετο..

Tristana εγώ απλά είπα τη γνώμη μου πάνω στο συγκεκριμένο post.
Αν εσυ διαφωνείς αυτό δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να προσβάλεις τον άλλον επειδή έχει μια διαφορετικήα άποψη από σένα!
Έγω την δική σου θέση την σέβομαι αλλά δεν την αποδέχομαι.
Η ειρωνία δεν τιμά κανέναν!

Sophia

Ηθελα΄να συμπεριλάβω και τον kodika στο παραπάνω post αλλά ον ξέχασα... Kodika τα παραπάνω ισχύουν και για σένα!

Labrokratis

Σοφία, χαλάρωσε!

Μάθε την Λαμπροκράτια τέχνη της Giosis!

Δεν χρειάζεται να γράφεις τα αυτονόητα! Αν κάποιοι / κάποιες δε τα καταλαβαίνουν, δεν αξίζει να ασχολήσε!
Και αν κάποιοι νομίζουν ότι έτσι κάτι κάνουν, πάλι δεν αξίζει να ασχολήσε!

Η ουσια ειναι να μας καταλαβαίνουν αυτοί που μπορούν να το κάνουν! Οι άλλοι πρέπει να μας ειναι γενικότερα αδιάφοροι! Εσύ να ασχολήσε με τους πρώτους!

Sophia

Argiro

Θα το ξαναπώ και ας γίνω κουραστική. Η εντιμότητα, παρόλο που σαν ουσιαστικό έχει γένος, στην πραγματικότητα είναι προνόμιο και των δυο φύλων. Ο άνθρωπος είναι ή δεν είναι έντιμος, άσχετα αν είναι άντρας ή γυναίκα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αλλάξει, αν και ο ίδιος το θεωρεί φυσικό και δεν τον απασχολεί. Και από ένα σημείο και μετά, όταν στη ζωή μας συναντήσουμε πολλούς ανέντιμους ανθρώπους, μαθαίνουμε και να τους ξεχωρίζουμε και να μην τους έχουμε εμπιστοσύνη. Γιατί ο ανέντιμος άνθρωπος δεν είναι έτσι μόνο στις αισθηματικές του σχέσεις, αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής του και κατέχει πολύ καλά την τέχνη της εξαπάτησης -γιατί περί τέχνης πρόκειται.

kodikas

Παράθεση από: "Sophia"Tristana εγώ απλά είπα τη γνώμη μου πάνω στο συγκεκριμένο post.
Αν εσυ διαφωνείς αυτό δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να προσβάλεις τον άλλον επειδή έχει μια διαφορετικήα άποψη από σένα!
Έγω την δική σου θέση την σέβομαι αλλά δεν την αποδέχομαι.
Η ειρωνία δεν τιμά κανέναν!

κώδικα αυτό αφορά και σένα

Σόφη, σοφάκι, σοφί..
Μπορεί κάποια στιγμή να μάθεις σταυροβελονιά, μπορεί να μάθεις και πλέξιμο μπορεί και να μη μάθεις τίποτα απ όλα αυτά..
Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάποτε θα καταλάβεις πως πάντοτε θα υπάρχουν κάποιοι που θα έχουν την άλλη άποψη, την οποία θα λένε χωρίς να υπολογίζουν κόστος και χωρίς να φροντίζουν για εξόδους κινδύνου.
 Στον αντίποδα αυτών, κάποιοι άλλοι θα επιλέγουν τον βαλτό της αλληλοανοχής και του χαριεντίσματος..

Μια αλληλοανοχή που θα την ωραιοποιούν κάνοντας θόρυβο..
Γιατί το γελοίο αποσπά ευκολότερα απ την πλήξη.
Θα μιλάνε χωρίς να λένε τίποτα γιατί στην πραγματικότητα ξέρουν ότι είναι ανύπαρκτοι.
Είναι όμως χρήσιμοι.
Λειτουργούν σαν φάροι. Υπενθυμίζουν ότι το γελοίο είναι συνάμα και γοητευτικό.
Ότι οι άνθρωποι είναι πλασμένοι για τα ψηλά αλλά και για τα χαμηλά.
Ότι η ζωή έχει και υπόγεια.
Και γι αυτό δεν είναι κι ανιαρή.
Καλύτερα έτσι..

apol

παροτι δεν εχω παρακολουθησει το θεμα και δε μπηκα και στο κοπο να διαβασω τις τοποθετησεις σας.....οφειλω να πω οτι το τελευταιο κειμενο του κωδικα ,που κατα κανονα  μου αρεσει ο τροπος και το περιεχομενο των γραφομενων του, ηταν κατωτερο των προηγουμενων,ειχε ενα υφος που δεν μου αρεσε και με φραστικες υπερβολες επιασε ενα σωρο θεματα  και τα προσεγγισε κατα την αποψη μου με ατυχη τροπο.....
ειναι  δαν να διαβαζεις την επιφυλλιδα μιας εφημεριδας για καιρο και να σου αρεσει και ξαφνικα να μπαινει ενα κειμενο εμφανως κατωτερο  αυτων που ειχες μεχρι τωρα...........
αποψη δικη μου ειναι αυτη δε ζητω ντε και καλα να τη δεχτειτε απλα οπως ορισμενες τοποθετησεις τις επιδοκιμαζουμε η δηλωνουμε την απολυτη συμφωνια μας γιατι να μη κανουμε και το αντιθετο...

kodikas

Σεβαστή  η αίσθησή  σου απολ, και δεν μπαίνει στην διαδικασία της αποδοχής ή της αποδοκιμασίας.
Ζούμε και συναναστρεφόμαστε σε μια ατμόσφαιρα διαρκούς παρόντος, ένος παρόντος που είναι κάθε στιγμή  διαφορετικό, δίνοντας ετερόκλητες προσλαμβάνουσες στον καθένα μας.

249 Επισκέπτες, 1 Χρήστης