Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 257
  • Total: 257

ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Ξεκίνησε από niktolouloudo, Φεβρουαρίου 12, 2006, 12:51:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Να υπενθυμισω οτι μια σχεση δεν ειναι μονο θεμα ερωτα αλλα και αλλων σπουδαιοτερων παραγοντων?
Επισης να υπενθυμισω οτι ο ερωτας κραταει λιγο και μας κανει πιο ανυπομονους και στην αποσταση χρειαζεται υπομονη και πολυ γερο στομαχι διοτι ολα φανταζουν δυσκολοτερα?

Nikos28

Ώχου μωρέ...
Πολλή φασαρία για το τίποτα!

Τι να πω κι εγώ, που έχω αρχίσει να μετράω τον παράγοντα ''απόσταση'' ακόμα και μέσα στην Αθήνα...;

:lol:  :P

papi

seatakias

πειναει και ονειρευεται συγκλινα

Anonymous

Παράθεση από: "Nikos28"Ώχου μωρέ...
Πολλή φασαρία για το τίποτα!

Τι να πω κι εγώ, που έχω αρχίσει να μετράω τον παράγοντα ''απόσταση'' ακόμα και μέσα στην Αθήνα...;

:lol:  :P

[/color]

Nikos28

Παράθεση από: "gavrina"Χμμμμμ... Πρόσεξέ το αυτό γιατί κάτι δεν πάει καλά με σένα...!!!  :wink:
Η πολύ φιλοσοφία βλάπτει ...  :P  :P  :P  :P [/b][/color][/size]

Τι λες ψαράκι μου;

Πού την είδες τη φιλοσοφία;

Απλός ρεαλισμός είναι...

Αν εκείνη μένει στην άλλη άκρη της Αθήνας ή, τέλος πάντων, σε κάποιο μέρος που πρέπει να κάνουμε ώρες για να συναντηθούμε, τότε τι να την κάνουμε τη ''σχέση'';
Έχουμε που έχουμε βεβαρημένο πρόγραμμα, θα' χουμε και την απόσταση να σκεφτούμε;
Για ποιό λόγο;

Anonymous

Παράθεση από: "Nikos28"Τι λες ψαράκι μου;
Πού την είδες τη φιλοσοφία;
Απλός ρεαλισμός είναι...
Αν εκείνη μένει στην άλλη άκρη της Αθήνας ή, τέλος πάντων, σε κάποιο μέρος που πρέπει να κάνουμε ώρες για να συναντηθούμε, τότε τι να την κάνουμε τη ''σχέση'';
Έχουμε που έχουμε βεβαρημένο πρόγραμμα, θα' χουμε και την απόσταση να σκεφτούμε;
Για ποιό λόγο;

[/color]

anastasia

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

papi

αα εγω Νικο την βρηκα κοντα!ειμαστε στην ιδια πολυκατοικια :clown:

barby

[size=24][/size]Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΜΠΑΡΑ.................ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

Nikos28

Παράθεση από: "gavrina"Νικόλα μου,
υπάρχει μία λογική κατά το δικό μου μυαλό πάντα.
Για να γνωρίσεις μία κοπέλα, η οποία μένει στην άλλη άκρη της Αθήνας όπως λες και για να είσαι μαζί της, σημαίνει πως την γουστάρεις, σου αρέσει άρα δεν σκέφτεσαι την απόσταση.
Τώρα αν κάνεις ώρες να πας να την δεις και αυτό σε κουράζει, υπάρχει και το αυτοκινητάκι.. το παίρνεις και πας... ( αν και το βλέπω δύσκολο σε σένα...  :P  :P  :P  :P  :P ).
Μακάρι να την βρεις δίπλα από το σπίτι σου, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να διανύεις αποστάσεις μεγάλες.. έλα όμως που δυστυχώς δεν μας έρχονται όλα έτσι όπως τα θέλουμε και μας βολεύουν.

Μα εκεί είναι το ζήτημα Γωγώ μου...

Αποκλείεται να ''είμαι'' με κάποια κοπέλα που μένει στην άλλη άκρη της Αθήνας ή σε κάποια άλλη περιοχή με δύσκολη πρόσβαση. Κι αυτό γιατί αν στην καθημερινή δουλειά, στα ωράρια κλπ. προστεθεί και η απόσταση, στο τέλος θα καταντήσουμε να το σκεφτόμαστε για να συναντηθούμε. Είναι πολύ απλό.
Όσο για το αυτοκινητάκι, αγοράζω ένα όποτε θέλω, ίσα για να κάνω τη δουλειά μου. Αλλά αν το πάρω, θα το πάρω επειδή το χρειάζομαι και δε μπορώ να κάνω χωρίς αυτό... Όχι επειδή έχει γίνει της μόδας, ούτε επειδή οι περισσότερες κοπέλες, ωφελιμιστικά και βολεψακίστικα σκεπτόμενες, το ζητούν.
Τώρα, για το πώς έρχονται τα πράγματα δε μου καίγεται καρφί. Τα πράγματα θα έρχονται πάντα όπως θέλουν αυτά, αλλά το θέμα είναι το τι κάνω εγώ (εμείς, οι άλλοι κλπ).
Και μια και μιλάμε για αισθηματικά, έχω να πω το εξής: Τα αισθήματα είναι αυτά που προσαρμόζονται στην πραγματικότητα, όχι η πραγματικότητα στα αισθήματα.

Φιλικά   :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "Nikos28"Μα εκεί είναι το ζήτημα Γωγώ μου...

Αποκλείεται να ''είμαι'' με κάποια κοπέλα που μένει στην άλλη άκρη της Αθήνας ή σε κάποια άλλη περιοχή με δύσκολη πρόσβαση. Κι αυτό γιατί αν στην καθημερινή δουλειά, στα ωράρια κλπ. προστεθεί και η απόσταση, στο τέλος θα καταντήσουμε να το σκεφτόμαστε για να συναντηθούμε. Είναι πολύ απλό.
Όσο για το αυτοκινητάκι, αγοράζω ένα όποτε θέλω, ίσα για να κάνω τη δουλειά μου. Αλλά αν το πάρω, θα το πάρω επειδή το χρειάζομαι και δε μπορώ να κάνω χωρίς αυτό... Όχι επειδή έχει γίνει της μόδας, ούτε επειδή οι περισσότερες κοπέλες, ωφελιμιστικά και βολεψακίστικα σκεπτόμενες, το ζητούν.
Τώρα, για το πώς έρχονται τα πράγματα δε μου καίγεται καρφί. Τα πράγματα θα έρχονται πάντα όπως θέλουν αυτά, αλλά το θέμα είναι το τι κάνω εγώ (εμείς, οι άλλοι κλπ).
Και μια και μιλάμε για αισθηματικά, έχω να πω το εξής: Τα αισθήματα είναι αυτά που προσαρμόζονται στην πραγματικότητα, όχι η πραγματικότητα στα αισθήματα.

Φιλικά   :wink:

[/color]

Jezebell

Νικολακη εισαι φαουλ!!!

Nikos28

Παράθεση από: "gavrina"Θεωρείς πως ένα μεταφορικό μέσο είναι καθαρά για βιτρίνα ή γιατί το θέλουν "ορισμένες" κοπέλες? ( δεν είναι όλες ίδιες )

Αν έβρισκες μία για την οποία δεν μπορείς μακριά της αλλά δυστυχώς για σένα δεν μένει κοντά σου αλλά στο άλλο άκρο της Αθήνας,  τι θα έκανες  σε αυτή την περίπτωση?[/b][/color][/size]

Στο πρώτο ερώτημα, ναι. Τις περισσότερες φορές ένα αυτοκίνητο είναι καθαρά για βιτρίνα και, συγχρόνως, επειδή το θέλουν ''πολλές'' κοπέλες.
Το οτι δεν είναι όλες ίδιες, το γνωρίζω. Υπάρχουν κι εξαιρέσεις.

Στο δεύτερο ερώτημά σου, απάντησα ήδη. Αν μένει μακριά μου, τότε εξ ορισμού δεν υπάρχει καμία περίπτωση να' μαστε μαζί. Οπότε δεν έχει νόημα να σκεφτώ τι θα έκανα για κάτι που ξέρω οτι δεν πρόκειται να μου συμβεί.

Όταν έγραψα προηγουμένως οτι τα αισθήματα προσαρμόζονται στην πραγματικότητα, εννοούσα ακριβώς αυτό: Ότι αν οι συνθήκες είναι απρόσφορες για κάτι, αυτό το ''κάτι'' δεν πρέπει να γίνει και δε θα γίνει ποτέ - εκτός αν οι συνθήκες αλλάξουν.
Καλές οι υποθέσεις και τα σενάρια, τα αισθήματα κλπ αλλά η πραγματικότητα δε σηκώνει αστεία...
Η πραγματικότητα αγαπάει μόνον όσους τη σέβονται και τη λαμβάνουν υπόψη τους.
Τα αισθήματα έρχονται στην πορεία. Αν, βέβαια, τύχει και έρθουν...

Φιλικά   :)

Nikos28

Παράθεση από: "Jezebell"Νικολακη εισαι φαουλ!!!

There's no accounting for tastes, baby...  :wink:

Αλλά εν πάση περιπτώσει, τι σε κάνει να πιστεύεις κάτι τέτοιο;

257 Επισκέπτες, 0 Χρήστες