Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 233
  • Total: 233

Η παλια σχεση ξαναγυριζει .....τι κανω?

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 15, 2006, 07:59:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Εγώ, πάλι, θα' θελα να συναντήσω ένα ζευγάρι (αδιάφορο αν είναι παντρεμένο ή όχι ή αν έχει παιδιά) που να δηλώνει κατευχαριστημένος ο ένας που έχει στη ζωή του τον άλλον παρά τα χρόνια και τις δυσκολίες που πέρασαν και θα περάσουν...

Αν το δω αυτό, θα τους στήσω ιδίοις εξόδοις ανδριάντα στην πλατεία Συντάγματος!

Άπολ, μην το ψάχνεις... ασ' τα πράγματα να κυλίσουν. Την κατάλληλη στιγμή θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...  :wink:

apol

οι λαικες ρησεις  σιγουρα ειναι σοφες και ειτε η περι ξαναζεσταμενου φαγητου ειτε η περι του σπασμενου γυαλιου δινουν την απαντηση....
ομως ποιος αποφασιζει με λογικη και δεν προτασει το συναισθημα...

mania

Oti noiotheis esy!

Omos exe ypopsi oti opoios efyge mia fora tha fygei kai deyteri kai triti...

Eidika an eisai idi se kapoia alli sxesi prepei na to skefteis polles fores giati isos na einai i zileia kai mono po ton ekane na gyrisei kai tipote allo.
Sto leo apo prosopiki peira....Eytyxos ego den pistepsa kai eimai eytyxismeni tora

kodikas

Εγώ είμαι της άποψης να συνεχίσουν να είναι μαζί ..
Κάποια στιγμή θα αλληλοβαρεθούν στην κυριολεξία και έτσι δεν θα υπάρχει περίπτωση να ξαναεπιμείνουν να βρεθούν...
Οπότε ,πάπαλα η σχέση! ,
Οπότε θα ησυχάσει κι αυτή κι αυτός και μείς..  8)

apol

το θεμα δεν ειναι μονο τι πρεπει να κανεις το θεμα ειναι τι μπορεις να κανεις............

kouklitsa

Είπε κάποιος κάποτε.. "Τίποτα δε χτίζεται πάνω στην άμμο, όλα στην πέτρα χτίζονται.. Μα εγώ θα χτίζω στην άμμο σαν να ήτανε η άμμος πέτρα..."

Apol.. καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου και ομολογώ οτι πριν απο αρκετό καιρό είχα κι εγώ τον ίδιο προβληματισμο με εσένα.. Εκείνη την εποχή έκατσα και σκέφτηκα πως θα ήμουν εγώ καλύτερα. Κατέληξα οτι ήθελα να είμαι με τον άνθρωπο αυτό (πρώην) γιατί άσχετα απο τους πλέον κλισέ και γλυκανάλατους λόγους που μπορεί καθένας να βρεί, εμένα μου άρεσε ο τρόπος που με έκανε να γελάω.. Βρήκα λοιπόν τη δύναμη μέσα μου, είπα οτι ξεχνάω το παρελθόν, ξεκινάω απο την αρχή και άρχισα να πετάω στον 7ο ουρανό.... Έτσι νόμιζα τουλάχιστον τότε.. και για λίγους μήνες μετέπειτα.
Ήρθε όμως η καθημερινότητα.. και τα προβλήματα που είχαμε ο ένας με τον άλλο άρχισαν να ξαναεμφανίζονται... Και για άλλη μια φορα έμενα μόνη κι αναρρωτιόμουν τι μας συνέβη και γιατί τα πράγματα δεν πήγαν καλα... και ως πεισματάρα που είμαι, θύμωνα με τον εαυτό μου γιατι δεν ήθελα να παραδεχτώ οτι έκανα λάθος που γύρισα...
Άλλος ένας χωρισμός ήρθε. Κι ένιωσα πιο αδύναμη απο τον πρώτο.. πιο χαζή που άκουσα την καρδιά μου.. αλλα απο την άλλη, αν δεν είχα δοκιμάσει δε θα είχα μάθει, σωστα;
Και πέρασε μια περίοδος που επιζητούσα μοναξιά.. και η μοναξιά παρολίγο να γίνει και μοναχικότητα.. και ξύπνησα ένα πρωί και τα άφησα όλα πίσω.. και χαμογέλασα.. και πέρασα καλά εγώ με εμένα, βρήκα τον εαυτό μου...
και τότε ήρθε ένας νέος έρωτας.. η για την ακρίβεια τον άφησα να έρθει..
Και είδα τι σημαίνει να σε κάνει ο άλλος να χαμογελάς ακόμη και στη σκέψη του.. τι σημαίνει να θες να είσαι μαζί του όλο και περισσότερο.. να περνάς παραπάνω απο καλά.. Προσωποποίησα την έννοια της ευτυχίας.. και την αγκάλιασα και μένω δίπλα της ακόμα...

Και καταλήγω...  Άν δε θες να βάλεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία τόσο ψυχοφθόρα τότε έχεις τη λύση στον προβληματισμό σου.. Άν πάλι μπορείς να οπλιστείς με δύναμη, να ελπίζεις για το καλύτερο και καταφέρεις να διώξεις τα μαυρα συννεφακια του παρελθόντος.. τότε ίσως να επιτύχεις την ευτυχία με το συγκεκριμένο άτομο.
Άν θές πάντως τη δική μου συμβουλή.. η ευτυχία ή έρχεται απο την αρχή.. ή αποκτάται πολύ πολύ δύσκολα.. μα ακόμη κι αν αποκτηθεί.. πανω σε μια δυστυχία πως να χτίσεις μια ευτυχία; Τα συντρίμια θα υπάρχουν ακόμη κι αν εσύ δεν τα βλέπεις.. Η πραγματική ευτυχία είναι σίγουρα εκεί έξω... μα θα έρθει κοντά σου μόνο αν την αφήσεις!

Φιλικά, Σοφία..

kaith

Αφου η σχεση δεν πηγε καλα απο την πρωτη στιγμη δεν νομιζω
οτι χρειαζετε δευτερη ευκαιρια.Ομως απο την αλλη ειναι αυτο το κατι
 που μας δενει με μια πρωιν σχεση μας ειδικα αν εχουμε και καλες
αναμνησεις.Τοτε σιγουρα θα πεσουμε στην παγιδα

apol

kodikas

Παράθεση από: "kouklitsa"
η ευτυχία ή έρχεται απο την αρχή.. ή αποκτάται πολύ πολύ δύσκολα.. μα ακόμη κι αν αποκτηθεί.. πανω σε μια δυστυχία πως να χτίσεις μια ευτυχία; Τα συντρίμια θα υπάρχουν ακόμη κι αν εσύ δεν τα βλέπεις.. Η πραγματική ευτυχία είναι σίγουρα εκεί έξω... μα θα έρθει κοντά σου μόνο αν την αφήσεις!

Αν υποψιαστώ ότι στο σάιτ κυκλοφορούν ποτά και δεν μου δίνεται και μένα, θα πεσω σε κατάθλιψη..  :evil:

Ballader

Κώδικα, αυτό που πίνει το δικό σου άβαταρ τι είναι;
Με φραπεδιά σε ξεγέλασαν κι εσένα;
Σε μας δε δίνουν...

Sophia

Παράθεση από: "kodikas"
Παράθεση από: "kouklitsa"
η ευτυχία ή έρχεται απο την αρχή.. ή αποκτάται πολύ πολύ δύσκολα.. μα ακόμη κι αν αποκτηθεί.. πανω σε μια δυστυχία πως να χτίσεις μια ευτυχία; Τα συντρίμια θα υπάρχουν ακόμη κι αν εσύ δεν τα βλέπεις.. Η πραγματική ευτυχία είναι σίγουρα εκεί έξω... μα θα έρθει κοντά σου μόνο αν την αφήσεις!

Αν υποψιαστώ ότι στο σάιτ κυκλοφορούν ποτά και δεν μου δίνεται και μένα, θα πεσω σε κατάθλιψη..  ]

και τι ποτά ....πετρελαιοειδή, μη σου πω και ορυκτέλαια!

tristana

Τώρα να γίνω Αρτέμης Μάτσας και να πω ποιον ποτίζουν σε τούτο το σάιτ; ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!  :lol:  :twisted:  :lol:

Κώδικα, έτσι να ζουλεύεις!

apol

περας χρονου...........

spellbound

Παράθεση από: "apol"περας χρονου...........

αρχη αναγεννησης... ισως????

apol

οποιος κατεβαινει απο το τραινο πολυ δυσκολα ξανανεβαινει

233 Επισκέπτες, 0 Χρήστες