Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 313
  • Total: 313

σχολικα χρονια..

Ξεκίνησε από Sotis, Φεβρουαρίου 17, 2006, 12:10:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gbyzf1000

μην ξεχνάτε τα πάρτυ και τα λαχούρια...

εγω αν και με θυμάμαι πάντα με μάυρο κολητό τζιν και πλαστικό ξεφτυσμένο μπουφάν και ενοίτε με αρβύλες...

πωωωωωωω

ωραίες εποχές....

και να χορεύεις  αγκαλία scorpions.....

ασε πία...τα καλοκαίρεια στην αμουδία με φωτία...και φιλάκια κλεφτά....

ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΖΕΤΑΙ!!!!!

Bijoux

όμορφα χρόνια

να σου τα θυμίσουμε ζορζ!!

στα πάρτυ, διώχναμε την μαμά και τον μπαμπά,
τα φώτα χαμηλά
και δώστου χορό..

θυμάμαι
τα παπάκια λολ
το σκα σκα σκασουσου λολ
αλέξια πασχάλης

όσο για φιλιά θυμάμαι πόσο κοκκινίζαμε χαχαχαχα

Bijoux

Παράθεση από: "Sotinolka"εκανα πολλες   βασω...αλλα  αστο...της  καλες της  εκανα  ποιο  μεγαλος... :wink:

ε μοιράσου μία μαζί μας...

θα σου πω και εγώ μετά :P

gbyzf1000

Δεν ξέρω αν εσύ κοκκίνιζες....εγω μια φορά.....πέρναγα τέλεια....

και αυτό που είχε περισσότερο πλάκα...ήταν οτι οι γονείς τους μου έλεγαν να της πηγαίνω πίσω στης 11.......

λλλλλοοοοοολλλλλλ

Sotis

λοιπον θα  σας  πω μια  πλακα που εκανα στο λυκειο  σε..ενα καθηγητη..ηταν  πολυ  φιλοχρηματος,,,και  κολιμενος με  τη θρησκεια..στη  φαση με  τα  χρηματα...του  κολισαμε  τα  τοτε  ταληρα κατω  με  κολα..λογκο..και  οταν  βγηκαμε  διαλειμα..πηρε ενα  καλεμι και  ενα  σφυρη,,,να  τα  βγαλει..και  εγω  τον ειχα τραβηξει..φωτογραφιες...και  μετα  πηγα του της  αφησα..πανω  στην  εδρα  να  της  δει..μιλαμε  γεια  πολυ  γελιο...κοκκινισε  σας  λεω παρα  πολυ.. :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:   :24:  :24:  :24:  :24:

kaith

Σημερα εντελως συμπτωματικα θυμηθηκα και εγω τα σχολικα μου χρονια
τοτε που πηγαινα γυμνασιο. Τωρα θα μου πειτε πως τα θυμηθηκα μετα απο
τοσα χρονια< ε μην ειστε περιεργοι για τα χρονια>.Στις 2 το μεσημερι χτυπησε το τηλεφωνο και ακουσα την φωνη της κορης μου χαμογελαστη
αλλα και συγχρονως φοβισμενη να μου λεει ,μαμα ξερεις τι κανω τωρα τι
παιδι μου την ρωτησα ? αυτο που εκανες και εσυ πριν πολλα χρονια οταν ειχε ωραια μερα.Εγω ως κλασικη χαζομαμα συνεχισα να ρωταω τι εκανε εκεινη την στιγμη.Μα τι αλλο βρε μαμα μου απαντησε ΚΟΠΑΝΑ κανω

Sotis

μα  καλα δεν  εχετε αναμνισεις απο το  σχολειο..

fmas

Leuterako oi dikes mou anamniseis einai prosfates.... diavazontas to diko sou post kai tis pollys den thelo na to katastrepso......

Panta Filika
Fmas

Sotis

γιαννακο..και  η  δικε  σου μια  χαρα  ειναι..να  γραφεις..

black_velvet

σχολικά χρόνια...

καινούργιο σχολείο...
η καινούργια στην τάξη...

ποια είσαι;
από πού είσαι;
γιατί ήρθες εδώ;
πόσο θα μείνεις;
...
περνούν 1.. 2.. 3 χρόνια...
παιδιά, φεύγω. αύριο θα είναι η τελευταία μου μέρα μαζί σας...

πού πας;
γιατί φεύγεις;
θα γυρίσεις ποτέ πίσω;
μη σε χάσουμε...

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nikos28

Παιδικά χρόνια...

Θυμάστε τον Πιλάβιο τον παραμυθά; Τον Τζέικ Κάτερ στο Μυστήριο του Χρυσού Πιθήκου; Τον Ηρακλή και τα λιοντάρια του; Τον Κήπο με τ' Αγάλματα; Μια άλλη παιδική σειρά μ' ένα σχολικό λεωφορείο, την Ιφιγένεια; Το Θησαυρό της Βάγιας;

Sotis

περιμεναμε  παντα   μετα  της  διακοπες να  δουμε  του φιλου μας..να  ξανακανουμε  της  τρελε  μας,,.. :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

Sophia

Θυμάμαι μια χρονιά, την μέρα που ξεκινούσαν τα σχολεία (αγιασμός) να ξυπνάω γύρω στις 5 το πρωί για να κατέβω (από Νέα Μάκρη όπου παραθερίζουμε) Αθήνα με τον πατέρα μου και την μητέρα μου και να χαλάει το αυτοκινητο του πατέρα μου κάπου στην Αγία Παρασκευή!!!!

Και φυσικά να επιστρέφω με το λεωφορείο Νέα Μάκρη..... :lol:

Θυμάμαι να παίρνουμε κρυφά τις τσάντες των συμμαθητών μου την ώρα του μαθήματος και να τις βγάζουμε στο μπαλκόνι από το παράθυρο!

Να παίζουμε τον δολοφόνο με τα στυλό τα bic (φυσικά την ώρα των αγγλικών... η ώρα του παιδιού!)

......to be continued!

Sotis

οπως  λεει  και  ενα  τραγουδι....τα  μαθητικα μας   χρονια  τα  καλυτερα... :wink:  :wink:  :D  :D

aiollus

Παράθεση από: "Sophia"Να παίζουμε τον δολοφόνο με τα στυλό τα bic (φυσικά την ώρα των αγγλικών... η ώρα του παιδιού!)

......to be continued!

Τον δολοφονο????Τι παιχνιδι ηταν αυτο???

313 Επισκέπτες, 0 Χρήστες