Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 453
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Κυρίες και κύριοι& αγαπητά μου παιδιά..

Ξεκίνησε από kodikas, Φεβρουαρίου 19, 2006, 04:55:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gbyzf1000

Παράθεση από: "Sophia"Μήπως για να απαντήσουμε στα παραπάνω πρέπει να ερμηνευθούν οι λέξεις "σοβαροφάνεια" και "σοβαρότητα"?

Μήπως επίσης πρέπει να δώσουμε λίγο παραπάνω βάρος στο τί θα πεί σεβασμός στον συνάνθρωπό?

Ο Βολταίρος κάποτε είπε "Δεν συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ΄ όσα λες αλλά θα υπερσπίζομαι και με το τίμημα της ζωής μου ακόμα το δικαίωμα σου να λές όσα πρεσβέβεις"
Μεγάλη κουβέντα αλλά βαθύτατα ανθρώπινη!
Είναι η βάση και η ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης ο σεβασμός στον συνάνθρωπο!

Και ο κάθε άνθρωπος όπως και γω και σεις, όλοι έχουμε ελαττώματα!

Είμαι ανορφόγραφή!
Δεν είμαι περίφανη γι'αυτό, αλλά το λέω καθαρά για να αποφύγω τον χλευασμό!

Και τελος πάντων βρε παιδιά κουβέντα κάνουμε, ανταλλάσουμε απόψεις, δεν ψάχνουμε α βρούμε ποιος είναι ο πιο έξυπνος και ο πιο ισχυρός!

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!

+1000

Anonymous

Παράθεση από: "kodikas"Ίσως θα έπρεπε όλοι να πάρουμε χαμπάρι  ότι τίποτα δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να μην σηκώνει και λίγο πλάκα...

Θα συμφωνήσω μαζί σου για άλλη μια φορά, ειδικά σε αυτή σου την φράση

Θα ήθελα να συμπληρώσω κι ολας ότι και πολλές πλάκες έχουν μέσα τους την πίκρα τους, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

kodikas

Παράθεση από: "Labrokratis"Και τώρα μεγάλα Λαμπροκράτια Λόγια (βγάλτε μπλοκάκι και σημειώσατε!)

- Το τι ειναι ο καθένας, μονο αυτός και οι δικοί του το ξέρουν.
- Αυτός που θέλει οι αλλοι να τον μάθουν, ειναι αυτος που δεν ξέρει τον εαυτό του και θέλει μέσω άλλων, να αποκτήσει οπτική...

..

Μα πόσο  παπάρας είμαι που πήγα κι ακολούθησα εκείνη την ψυχοθεραπευτική αγωγή που μου επέβαλε ένας κομπογιαννίτης (που τον σπίτωνα και τόσα χρόνια ρεμάλι φοιτητή) φίλος μου και που περιλαμβάνει δουλειά, σπίτι, μπλα μπλε και α-μπε-μπα-μπλομ, κανένα ποτό στα όρθια, καμιά γκόμενα τρέντουλο, χαβαλέ το ανάγνωσμα πρόσχομαι και θρι πουλάκια κάθονταν.

Και μέχρι να μου επιστρέψει και κάτι δανεικά (απ αυτά τα αγύριστα) τον πήγαινα και λάου-λάου και τον άφηνα να μου λέει θεωρίες κάνοντας πάρτι στο ψυγείο μου.

Ρε ουστ ρε!

Δυο σειρές λαμπρούκο διάβασα κι έγινα περδίκι!

447 Επισκέπτες, 1 Χρήστης