Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 241
  • Total: 241

Να το ξεκαθαρίζαμε???

Ξεκίνησε από Jezebell, Φεβρουαρίου 21, 2006, 04:13:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Labrokratis

minoraki τσου!
Δε θα γράφω απλά, θα σε βάζω να διαβάζεις κατεβατα και κατεβατά! Αλλωστε και εγώ απο το γραφείο μου γράφω, θέλω να βλέπω και άλλους να υποφέρουν  :twisted:

balland

1)Ζησε γρηγορα,πεθανε νεος..

2)ζησε κ ασε να ζησουν..

3)Τα δικαιωματα σου σταματουν εκει που παραβιαζονται τα δικα μου...
για αυτο τραβηξου μην σε αρχισω κ δεν προλαβαινεις να μετρας ποδανες....

διαλεξτε οποια κατηγορια θελετε να ανηκετε...
το να χαρακτηριζουμε καποιους που δεν εγκρινουμε
τον τροπο ζωης τους,δεν μας κανει καλυτερους τους...

apol

ολα χρειαζονται............αρκει να μη χαθει το μετρο

aiollus

Ρε παιδια σοβαρολογουμε τωρα???
Για μενα η ο.n.s δεν προσφερη τιποτα το αξιολογο!!
Δηλαδι τι θα εχεις α θημασε απο εκεινη την νυχτα??Ενα ξεκαυλωμα και καποιες στιγμες ηδονης?
Και αν παρουμε παραδηγμα αυτους η αυτες που εχει γραψη το κοντερ τους πολλα χιλιομετρα τι θα καταλαβουν???Θα ειναι σαν να τρωνε ενα καλο φαγητο η μια βολτα στο allou fun park(δεν ξερω αν το λεω σωστα) που για μερικα λεπτα ανεβαζει την αδρεναλινη στο κατακορυφο!!!
Και μετα?αντε γεια ε??
Οχι δεν θα παρω γιατι δεν εχω αναγκη απο κατι τετοιο ακομα και να ειχα να κανω σεξ χρονια!!!
Για μενα στο σεξ αν δεν υπαρχει ερωτας ειναι μια απλη διαδηκασια που δεν σου δινει τιποτα αλλο παρα μονο θλιψη γιατι θα ηθελα αυτο που θα αισθανομουν την στιγμη του σεξ να ειναι κατι που θα συνδιαζει πολλα πραγματα και υλικα και πνευματικα!!!
Αλλα η μοδα και η σημερινη κοινωνια που εχει αποξενωση τους ανθρωπους και τους θελει κλησμενους μεσα στο καβουκι τους χωρις σκεψη και προβληματισμο δινει τετοιες ας πουμε λυσεις για να νομιζουν οι ανθρωποι οτι περνανε καλα και ειναι και μαγκες και εχουν οτι θελουν!!!

spellbound

Χμ... δες το αλλοιως.. ο ανθρωπος χρειαζεται να καλυψει και ορισμενες βιολογικες  του αναγκες    :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

aiollus

Παράθεση από: "spellbound"Χμ... δες το αλλοιως.. ο ανθρωπος χρειαζεται να καλυψει και ορισμενες βιολογικες  του αναγκες    :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Αν η αναγκη αυτη καληπτεται ετσι τοτε γιατι να ζηταμε και να ψαχνουμε ολα τα αλλα??
Δοξα το θεο για τους αντρες υπαρχουν τα μπουρδελα και για τις γυναικες.....δεν ειναι καθολου δυσκολο!!!!
Πιστευω οτι ο ανθρωπος δεν εχει αναγκη να κανει σεξ αλλα ερωτα!!

spellbound

Οταν δε βρισκει τον ερωτα δηλαδη να πεφτει στα αδηλωτα και στο μαραζι???

aiollus

Δοξα το θεο για τους αντρες υπαρχουν τα μπουρδελα και για τις γυναικες.....δεν ειναι καθολου δυσκολο!!!!

spellbound

aiollus

δεν καληπτουν καμια αναγκη οι one night stand ουτε κανουν κανενα καλο σε κανεναν ....απλα ψευδαισθησεις μπορουν να φερουν!!

spellbound

Ισως καποιοι να πουν απ το ολοτελα καλυτερα και το κατι ...

Nikos28

Εγώ πάντως, προσωπικά, προτιμώ το άμετρο απ' το ημίμετρο... μέχρι να τύχει να έρθει το μέτρο.

;-)

Jezebell

1 STELIO kai me pio mikra grammata tha to pernages to munima sou
2 Afto poulete oi perissoteroi einai oti to one night stand mallon ginetai gia na kalupsei psuhologika kena kai einai epousiwdes ftino kai asimanto. Ara afto pou diahwrizei kai diaforopoiei ta pragmata einai to sunaisthimatiko upovathro pisw apo mia praxi kai oxi i idia i praxi.
Me ektimisi
Stavroula

apol

δεν ειναι τοσο τραγικη η  χρηση των συγκεκριμενων λεξεων......
εκεινο που μπορει να προκαλει μερικες φορες ειναι ο τροπος με τον οποιο χρησιμοποιουνται...

Teo

Σιγουρα εχουμε ελευθερια λογου.... ΑΛΛΑ το "α33" δεν γραφει πουθενα ακαταλληλο για ανηλικους. Γι αυτο καλο θα ηταν μιας και ολοι ξερουμε ποσο πλουσια ειναι η ελληνικη γλωσσα να την χρησημοποιουμε που και που.....

Τα ορια της ελευθεριας της εκφρασης και της χυδαιοτητας ειναι "λεπτα" και "ευαισθητα"

[size=14].....If you know what I mean....![/size]

241 Επισκέπτες, 0 Χρήστες