Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 672
  • Total: 672

Βγαζω σπυρακια..

Ξεκίνησε από kodikas, Φεβρουαρίου 22, 2006, 05:33:25 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Παράθεση από: "tristana"Νίκο, τα ΣΠΥΡΑΚΙΑ;;;; (Και πού είσαι; Δεν κάνουμε δουλειά έτσι! Ωραία αντιπαράθεση! Μόνο την πόρτα που δεν μου κρατάς να περάσω... ή την κρατάς; Απτόητη εγώ!)

Όχι, την κλεραζίλ... :lol: :lol: :lol:

Go on... κάποτε θα έρθουμε σε τροχιά σύγκρουσης! Εντωμεταξύ, ακόνιζε το πλήκτρον σου... ;-)

Nikos28

Παράθεση από: "apol"η απολυτη γαληνη ειναι ο θανατος

Γαλήνη δε σημαίνει αδράνεια. Η γαλήνη είναι σαν τον κυκλώνα: Στο μάτι του υπάρχει ησυχία, στην περιφέρεια γίνεται χαμός...

Dune

Παράθεση από: "apol"ειδα μια σε μεσημεριανη εκπομπη της στεφανιδου η αλλη του ιδιου υψηλου επιπεδου ..και ηταν μια κυρια !!!!!!!!!!!!!!!! που ειχε πεθανει  και ξαναγυρισε
και βεβαια δεν επιδεχεται αμφισβητηση......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χε, χε... μόνο ο θάνατος δεν επιδέχεται αμφισβήτηση... Τώρα για την κυρία δεν ξέρω... :roll:

tristana

Και όταν το λέει κάποια 105 ετών κάτι ξέρει! (Πάλι με πήρε από πίσω η τάξη μου;;;; Ζωηρά ΚΑΠΗ ενωμένα λέμε)

Dune

Παράθεση από: "tristana"Και όταν το λέει κάποια 105 ετών κάτι ξέρει! (Πάλι με πήρε από πίσω η τάξη μου;;;; Ζωηρά ΚΑΠΗ ενωμένα λέμε)

Ε όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Εσύ ας πούμε παρ' όλο που είσαι συνομήλικη και παρ' όλο το αγοράκι που σκάει μύτη (και όχι μόνο) από το παράθυρο στο avatar μου, θεώρησες ότι είμαι γυναίκα. Ίσως τα χρόνια εκτός από τα άσπρα μαλλιά, να έχουν δημιουργήσει και μια ελαφρώς βεβαρυμένη οπτική δυνατότητα. Ίσως είναι και θέμα φύλου. Βλέπεις, αν ένας άντρας καταφέρει να φτάσει σ' αυτή την ηλικία, είναι συνήθως σοφός. Μια γυναίκα αντίθετα, είναι συνήθως χήρα...  :lol:

Nikos28

Απ' τα σπυράκια ξεκινήσαμε, στα ΚΑΠΗ καταλήξαμε (με ενδιάμεση στάση το θάνατο και τα βαμπίρ)...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι όσο σκέφτομαι ότι με περιμένει και βαμπιρονύχτα... :roll:

kuria

κανας αλλος εφηβος εδω μεσα;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sophia

Παράθεση από: "apol"ειδα μια σε μεσημεριανη εκπομπη της στεφανιδου η αλλη του ιδιου υψηλου επιπεδου ..και ηταν μια κυρια !!!!!!!!!!!!!!!! που ειχε πεθανει  και ξαναγυρισε
και βεβαια δεν επιδεχεται αμφισβητηση......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apol eixa dei egw mia ekpompitou Xardavela kai itan enas pou tou eixe fugei i psuxi.... alla tha xanagyrize leei se kanena mina......

Htan APSYXOS.....

Auto diladi epidexetai amfisvitisi???????
 :roll: [/quote]

Bijoux

σκαλίζοντας το φόρουμ ξανάπεσα σε ένα ''αγαπημένο ποστ''
κώδικα πάρτα re

papi

672 Επισκέπτες, 0 Χρήστες