Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 240
  • Total: 241
  • Leon

θα ηθελα...

Ξεκίνησε από araxnoula, Φεβρουαρίου 22, 2006, 01:51:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

... να πάω σινεμαδάκι καλοκαιρινό σήμερα . μου πρότειναν ταινία  ;-)

saliara

[quote user="fortune" post="354716"]Να ημουν στην Φολεγανδρο...στο κατεργο...και να βουταγα...να βουταγα...να βουταγα.... :smile:  :smile:  :smile:[/quote]

Να ήμουν κι εγώ Φολέγανδρο!!!

papadia

....θα ηθελα να ημουν βατραχος

γτ θα ειχα ελπιδες οτι αν καποιος με φιλαγε

ισως να γινομουνα πριγκηπας!!!!!!!
...οσο μπορω...οταν μπορω...

katinaki

να πάω για πίτσα στον κ. Νίκο το βράδυ

Belladona

[quote user="katinaki" post="355235"]να πάω για πίτσα στον κ. Νίκο το βράδυ[/quote]

"μεγάλες προσδοκίες"  :smile:

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

Τωρα που το λετε...εχω να παω καιρο για πιτσα....μμμμ....σλουρπ....και με επιασε μια πεινα!!! :smile:  :smile:

katinaki

[quote user="Belladona" post="355243"][quote user="katinaki" post="355235"]να πάω για πίτσα στον κ. Νίκο το βράδυ[/quote]

"μεγάλες προσδοκίες"  :smile:[/quote]

όντως μεγάλη, ακομα δεν κατάφερα να πάω τέτοια ώρα που σχολάω κάθε μερα

kuria

να μαθω νεα του γιωργου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

papadia

...οσο μπορω...οταν μπορω...

katinaki

[quote user="kuria" post="355371"]να μαθω νεα του γιωργου...[/quote]

εγώ του κώστας (απ' το Αγρίνιο)

saliara

....Έστω για μια φορά να μπορέσω να πονέσω όσυς με πόνεσαν....!!!

katinaki

[quote user="saliara" post="355424"]....Έστω για μια φορά να μπορέσω να πονέσω όσυς με πόνεσαν....!!![/quote]

να τους αποδεχτείς όπως είναι, να τους ξεχάσεις και να μη σε νοιάζει αν πονάνε ή αν καλοπερνάνε  :oops:  σορυ κιόλας

Belladona

θα ήθελα να έμενα εκεί που ήμουν το 4ημερο. στην ηρεμία της ψυχής και της φύσης , στην αγνότητα σκέψης εκείνων των ανθρώπων, στα ειλικρινή χαμόγελά τους, στην άδολη προσφορά τους.
ο καθαρός αέρας τους, φροντίζει φαίνεται και για την καθαρότητα της σκέψης τους έστω κι αν μερικοί λόγω κακών συγκυριών δεν τελείωσαν ούτε το δημοτικό σχολείο.

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

Τελικα τον σημαντικοτερο ρολο κατ εμε στις κοινωνικες σχεσεις  των ανθρωπων δεν τον παιζει η μορρφωση τους αλλα η καλιεργεια τους .Δυστυχως το συστημα της εκπαιδευσης ειναι σαθρο απ ακρου σ ακρου..Ετσι καταληγουμε σε μορφωμενους ακαλλιεργητους ,μυαλα στειρα ,που λειτουργουν καθαρα ανταγωνιστικα και με κριτηρια ωφελιμιστικα.

Οι ανθρωποι του Βουνου ,που αναφερεσαι , διαθετουν   αγνοτητα γιατι ερχονται σε καθημερινη επαφη με την φυση.
Το θροισμα των φυλλων με τον αγερα ,συγχορδιζεται σε μουσικους ρυθμους.Ο τροπος κινησης ολων των στοιχειων ,που  απαρτιζουν την φυση  ,υποδεικνυει  θεατρικη παρασταση,καθως ολοι οι υποκριτες(δεντρα,νερα,ζωα,πουλια,λουλουδια)παιζουν σαν σε ενα εργο Θεατρικο ,Φυσικο , χωρις κανενα φραγμο και καθημερινα, αλλαζουν ρολους...
Οι ζωγραφιες οι Φυσικες ειναι τοσο εντονα χρωματισμενες ,που κανουν την ψυχη να διψα απ αναγκη για νεους χρωματικους συνδυασμους ,και αυτοι επιτυγχανονται με την αλλαγη του τοπιου και των εποχων.

Η καλλιεργεια των ανθρωπων του βουνου λοιπον ερχεται τοσο Φυσικα...Χωρις να το θελουν..υποβαλονται σε θεατρικη μαθηση...ακουν μουσικη...και απολαμβανουν  τα χρωματα και την ζωγραφικη,εστω και νοητικα...

Να τη λοιπον η καλλιεργεια,που κατ εμε οξυνεται με τις τεχνες....

Στο βουνο η ιδια η φυση παιζει τον ρολο του εκπαιδευτη.

Η ψυχη το βιωνει αυτο και... εκκρινει αγνοτητα...Ετσι σαν αντισταθμισμα, για την καλλιεργεια ,που εισπραττει

f.

saliara

[quote user="katinaki" post="355496"][quote user="saliara" post="355424"]....Έστω για μια φορά να μπορέσω να πονέσω όσυς με πόνεσαν....!!![/quote]

να τους αποδεχτείς όπως είναι, να τους ξεχάσεις και να μη σε νοιάζει αν πονάνε ή αν καλοπερνάνε  :oops:  σορυ κιόλας[/quote]

Ακριβώς επειδή το έκανα αυτό..και το κάνω σα χαζή...και όλοι είναι για την πάρτη τους και έχουν μάθει να πονάνε...γι'αυτό θα ήθελα για μια φορά.....Μη ζητάς συγγνώμη..σεβαστή κάθε άποψη..Δεν παρεξηγώ!! :razz:  :razz:

240 Επισκέπτες, 1 Χρήστης