Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 528
  • Total: 528

θα ηθελα...

Ξεκίνησε από araxnoula, Φεβρουαρίου 22, 2006, 01:51:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

την αλήθεια κι ας πονάει

jcdenton

[quote user="saliara" post="360319"]:smile:... Προσέχω...  :smile:[/quote]

:mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

tziger

Θα ήθελα να κοιμηθώ,και όταν ξυπνήσω όλα τελικά να είναι ένα κακό όνειρο...

papadia

....να ηξερα τελικα πως σκεφτεσαι...

αλλα τις ενδομυχες σκεψεις σου...

jcdenton

[quote user="papadia" post="360397"]αλλα τις ενδομυχες σκεψεις σου...[/quote]

Αλήθεια; Κι αν σε φοβίσουν; Δεν θέλω να σε χάσω γι' αυτό!
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

1.Όταν λένε πολύ μ'αρέσεις για αυτό που είσαι, αργότερα να μην προσπαθούν να σε αλλάξουν, εκτός αν θες εσύ ο ίδιος να αλλάξεις.
2.Ότι βγαίνει απ'το στόμα μας να έχει νόημα, αλήθεια, ειλικρίνεια και να μην είναι απλά λόγια!!!
3.Ακόμη να πιστεύω ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο, γιατί αρχίζω και πιστεύω ότι δεν μπορώ, που σημαίνει ότι μεγαλώνω!!! :twisted:
4.Μερικά άτομα να εξαφανιζόντουσαν από τη ζωή μου..Από την Αθήνα... Γενικότερα από την γη!!!!!!! 8)
5.Να γνωρίσω επιτέλους αυτό το άλλο μισό που λένε ότι κάπου υπάρχει!!(Όχι δεν θέλω να το παντρευτώ, αλλά μην λέμε ότι θέλουμε)
6.Να τσιρίξω τόσο δυνατά ώστε να βγούν τα πάντα απο μέσα μου..αλλά ακόμη με ενοχλεί λίγο ο λαιμός μου και φοβάμαι!! :lol:
7.Τα λόγια να γίνονται πράξεις!!!Ειδικά το Σ'αγαπώ (υπερτιμημένη λέξη) που μερικοί το έχουν ψωμοτύρι!!! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ λέμε!!!!
8.Να μην έχω τόσα νεύρα και να ήμουν όπως ήμουν στα 19 (στα υποανάπτυκτα  ^%^*&^ μου όλα). Ανέμελα και υπέροχα χρόνια!!!!
9.Να δώσω ένα σκαμπίλι σε όλους όσους νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου... "Κάνε δεξιά γιατί μου κρύβεις την σελήνη"!
10.Και τέλος... Θα ήθελα..Να εξαφανιστώ (αλλά έμαθα να αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου). Να είμαι για την παρτη μου (αλλά έμαθα να νοιάζομαι για τους άλλους, καταραμένα γονίδια). Απλά θα ήθελα.....

jcdenton

[quote user="saliara" post="360596"]1.Όταν λένε πολύ μ'αρέσεις για αυτό που είσαι, αργότερα να μην προσπαθούν να σε αλλάξουν, εκτός αν θες εσύ ο ίδιος να αλλάξεις.[/quote]

:arrow: σύσωμος ο a33 σ' αγαπά γι' αυτό που είσαι & σε λατρεύει γι' αυτό που θα ήθελες να γίνεις, όχι γι' αυτό που μπορούμε να σε κάνουμε  :oops:

[quote user="saliara" post="360596"]2.Ότι βγαίνει απ'το στόμα μας να έχει νόημα, αλήθεια, ειλικρίνεια και να μην είναι απλά λόγια!!![/quote]

:arrow: Εκ του πληκτρολογίου (κι ουχί του στόματος) I like you very much!!!

[quote user="saliara" post="360596"]3.Ακόμη να πιστεύω ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο, γιατί αρχίζω και πιστεύω ότι δεν μπορώ, που σημαίνει ότι μεγαλώνω!!! :twisted: [/quote]

:arrow: Αν δεν μπορείς μόνη σου, θέλεις να τον αλλάξουμε μαζί (με όλο τον a33, όχι μόνο μαζί μου)

[quote user="saliara" post="360596"]5.Να γνωρίσω επιτέλους αυτό το άλλο μισό που λένε ότι κάπου υπάρχει!! [/quote]

:arrow: Πότε έρχεσαι Θεσσαλονίκη;  :oops:  :oops:

[quote user="saliara" post="360596"]9.Να δώσω ένα σκαμπίλι σε όλους όσους νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου... "Κάνε δεξιά γιατί μου κρύβεις την σελήνη"! [/quote]

:arrow: Κάνε δεξιά, μου κρύβεις τη saliara

[quote user="saliara" post="360596"]10.Και τέλος... Θα ήθελα..Να εξαφανιστώ (αλλά έμαθα να αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου). Να είμαι για την παρτη μου (αλλά έμαθα να νοιάζομαι για τους άλλους, καταραμένα γονίδια). Απλά θα ήθελα.....[/quote]

:arrow: Εγώ σε ποιον θα δίνω σαλιάρικα φιλιά;;;;
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

[quote user="jcdenton" post="360655"] σύσωμος ο a33 σ' αγαπά γι' αυτό που είσαι & σε λατρεύει γι' αυτό που θα ήθελες να γίνεις, όχι γι' αυτό που μπορούμε να σε κάνουμε  :oops:[/quote]

:oops:  :oops: Ευτυχώς δεν με βλέπει..γιατί κοκκινίζω εύκολα..

[quote user="jcdenton" post="360655"] Εκ του πληκτρολογίου (κι ουχί του στόματος) I like you very much!!![/quote]

Και συνεχίζω να κοκκινίζω... :oops:

[quote user="jcdenton" post="360655"] Αν δεν μπορείς μόνη σου, θέλεις να τον αλλάξουμε μαζί (με όλο τον a33, όχι μόνο μαζί μου)[/quote]

Ναι ναι ναιιιιιιι!!!!

[quote user="jcdenton" post="360655"]Πότε έρχεσαι Θεσσαλονίκη;  :oops:  :oops: [/quote]

χαχαχαχα Άσε γιατί με έχει φάει και ένας φίλος μου εδώ και πολύ καιρόοοο και μου τη λέει συνέχεια!!!

[quote user="jcdenton" post="360655"]Κάνε δεξιά, μου κρύβεις τη saliara[/quote]

:oops:  :grin: :*

[quote user="jcdenton" post="360655"] Εγώ σε ποιον θα δίνω σαλιάρικα φιλιά;;;;[/quote]

Εντάξει..παίρνω πίσω το τελυταίο!!!  :smile:

Ελπίζω να πέτυχα τις παραθέσεις..(είμαι και παιδί της τεχνολογίας τρομάρα μου)!!

jcdenton

Το πήρε πίσω. Ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι :twisted:  (αν και θα ήταν κορυφαίο μαγικό)

Μπορώ να τη σαλιώνω με φιλάκια  :oops:
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

θα ήθελα να ζήσω ζωή που μεταμορώνει την καθημερινή πλήξη, τα λυπηρά συναισθήματα , σε παραμύθι, σε χαρούμενο τραγούδι, σε όμορφα χρόνια

saliara

Να ξαναγινόμουν 19!!! :|

jcdenton

...να πήγαινα ξανά λύκειο!
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

να γίνω 29! ή να δείχνω τουλάχιστον  :lol:

jcdenton

Θα ήθελα να βγω για ποτάκι με το katinaki (χωρίς απαραίτητα να δείχνει ή να είναι 29)
Ross Perot (1930 - ...)

vencedor

ενα τετραημερο για "παρτυ" μου.

528 Επισκέπτες, 0 Χρήστες