Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 365
  • Total: 365

Οταν μια ΓΥΝΑΙΚΑ αγαπάει έναν ΑΝΤΡΑ

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 23, 2006, 08:09:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Αν ΔΕΝ ερωτευθεί να δεις τι μπορεί να κάνει.
Αντιπαράθεση τέλος. Δεν μπορώ πλέον τους υπαινιγμούς και τις ίντριγκές σου ('Ακου εκεί "Ακόνισε το πλήκτρο" ο λόγιος!)

Nikos28

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βρε, ξέχασες τι λέγαμε στην Ψυχολογία για τις κοκορομαχίες; :lol: :lol:

Αν δεν ερωτευθεί δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει, πάντως ξέρω σίγουρα τι δεν μπορεί να κάνει...

Έχω ζήσει και το ένα και το άλλο.    ;-)

spellbound

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "Dune"
Παράθεση

Λες γι' αυτό να προσέχουν συνέχεια μην παχύνουν; :lol: :lol: :lol: :lol:

..

ναι Νικο μας, εσενα σκεφτομαστε οταν κανουμε διαιτα! αιντε τωρα!

Nikos28

Εμένα;

Ποιός μίλησε για μένα;

:roll:

spellbound

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "Dune"
ΠαράθεσηΠού να αντέξει τόση αγάπη η καρδιά ενός άντρα, καλέ μου????

Εδώ αντέχει και σας, μαζί με την αγάπη σας... Άστα να πάνε...  :P

Λες γι' αυτό να προσέχουν συνέχεια μην παχύνουν; :lol: :lol: :lol: :lol:

Εντάξει, μην τις αδικούμε... αν μια γυναίκα ερωτευτεί, μπορεί να κάνει τα πάντα. ΑΝ ερωτευτεί...

αυτο σου αρκει???
(σορρυ εχω απιστευτα νευρα τωρα τελευταια...)

Nikos28

Ποιό να μου αρκεί Κατερίνα; Γίνε λίγο πιο σαφής...

Δε με πειράζουν καθόλου τα νεύρα σου. Ξέσπασέ τα πάνω μου- είναι μια καλή ευκαιρία, εσύ να εκτονωθείς κι εγώ να σε γνωρίσω καλύτερα, μια και δεν έχει τύχει να μιλήσουμε όλον αυτόν τον καιρό που είμαι μέλος του Α33...

:-)

kuria

λοιπον το ιδανικο για μια γυναικα ειναι να αγαπαει πολλες φορες απο λιγο...
ετσι ουτε διαταρασσει την ψυχικη της ισορροπια ουτε κινδυνευει να γινει  φορτωμα στο αντικειμενο του ερωτα της...

ταδε εφη kuria!!!     :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Dune

Παράθεση από: "kuria"λοιπον το ιδανικο για μια γυναικα ειναι να αγαπαει πολλες φορες απο λιγο...
ετσι ουτε διαταρασσει την ψυχικη της ισορροπια ουτε κινδυνευει να γινει  φορτωμα στο αντικειμενο του ερωτα της...

ταδε εφη kuria!!!     :P

Μακάρι να το εφάρμοζαν όλες αυτό, γιατί και για τον άνδρα καλό θα ήταν να τον αγαπάνε πολλές από λίγο ούτως ώστε να μην του γίνει φόρτωμα καμμία και να του διαταράξει την ψυχική του ισορροπία...
So go on... spread the word...  :P

spellbound

Νικο, στο "να μη παχυνουν αναφερομουν"

και φυσικα δεν θα εκτονοθω σε σενα καλε μου, αλλως τε μουη εισαι εξαιρετικα συμπαθης... (λεω να παρω ενα σακκο μποξ να εκτονωνομαι τελικα... :roll: )

σορρυ αν σε πειραξα  :wink:

Dune

Παράθεση από: "spellbound"Νικο, στο "να μη παχυνουν αναφερομουν"

και φυσικα δεν θα εκτονοθω σε σενα καλε μου, αλλως τε μουη εισαι εξαιρετικα συμπαθης... (λεω να παρω ενα σακκο μποξ να εκτονωνομαι τελικα... :roll: )

σορρυ αν σε πειραξα  :wink:

Στο avatar, η υποσχετική... (φαντασιώσου εσύ, εγώ κάνω παιχνίδι...)

Στο signature, η επιδίωξη... (No comments...)
Στο κυρίως θέμα, ορμονικές διαταραχές... όπως πάντα...  :flower:

etet

Egw tha allaxw ligo to thema kai tha apantisw sto otan enas andras agapaei mia gunaika giati den xerw an egw exw agapisi pragmatika kapoion.
Den uparxei omorfotero sunaisthima ap`to na niotheis kai na vlepeis emprakta oti se agapaei kapoios!Zei kai pernei dunami apo esena tou areseis akoma kai otan esu den theleis na vlepeis ton eayto sou  :D
Makari oles oi agapes na kratousan, gia na einai i  zwi mas PANTA OMORFH

Evitaki

πως ειναι οταν θελεις εναν ωμο για να κλαψεις αυτη να ειναι διπλα σου?
πως ειναι οταν θελεις να μοιραστεις κατι παλι αυτη να ειναι διπλα σου?
πως ειναι οταν πονας να πονα μαζι σου,οταν ψαχνεις μια αγκαλια αυτη να ειναι παντα εκει....μια γυναικα οταν αγαπα δινεται...δεν σκεφτεται αν πληγωθει η οχι
δεν την ενδιαφερει....ενα ειναι σιγουρο ειναι διπλα σου οταν ολοι την εχουν κοπανησει σου δινει δυναμη κ ας γινεται αυτη ευαλωτη...
βλεπω τον αντρα μου στα ματια κ ξερω ανα πασα ωρα κ στιγμη τι θελει...τι σκεφτεται
ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????

Dune

Παράθεση από: "Evitaki"πως ειναι οταν θελεις εναν ωμο για να κλαψεις αυτη να ειναι διπλα σου?
πως ειναι οταν θελεις να μοιραστεις κατι παλι αυτη να ειναι διπλα σου?
πως ειναι οταν πονας να πονα μαζι σου,οταν ψαχνεις μια αγκαλια αυτη να ειναι παντα εκει....μια γυναικα οταν αγαπα δινεται...δεν σκεφτεται αν πληγωθει η οχι
δεν την ενδιαφερει....ενα ειναι σιγουρο ειναι διπλα σου οταν ολοι την εχουν κοπανησει σου δινει δυναμη κ ας γινεται αυτη ευαλωτη...
βλεπω τον αντρα μου στα ματια κ ξερω ανα πασα ωρα κ στιγμη τι θελει...τι σκεφτεται
ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????

Ότι καλύτερο... Σου εύχομαι να ισχύει και αντίστροφα στην ίδια ένταση και να κρατήσει για πάντα...  :)

Brasidas

Παράθεση από: "Evitaki"βλεπω τον αντρα μου στα ματια κ ξερω ανα πασα ωρα κ στιγμη τι θελει...τι σκεφτεται
ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????

TILEPATHIA ??????

kuria

κληρονομικο χαρισμα ειναι brasida μας...
το εχω κι εγω οποτε οι αντρες μου και να θελουν να κρυφτουν δεν μπορουν...    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

365 Επισκέπτες, 0 Χρήστες